Dat hebben we weer gehad

 

DSC_0059

 

Twee dagen niksen is lang voor mij, ik word er kriegelig van dus ik ben ook weer blij dat het weer voorbij is .Het was wel heel gezellig just the two of us en heel ontspannen en rustig vooral. We hebben genoten.

Vandaag zijn we 7 jaar samen G en ik , 7 jaar van UPS en downs , van heel veel reizen, heel veel praten, 7 kinderen, en heeeel veel liefde wederzijds. G en ik zijn maatjes en geloof mij maar je moet ongelooflijk veel van elkaar houden wil je een gezin met 7 kinderen , een samengesteld gezin, doorstaan. Het is alles behalve makkelijk. Neem daar nog de nodige stress bij van vennoten die opstappen, web en winkel, ADHD kind, 3 honden, teleurstellingen…….dan is er dus heel veel liefde want we zijn er nog na 7 jaar .
Dat gaan we vandaag vieren, gezellig samen weg en vanavond lekker uiteten in ons favoriete restaurantje.

Mijn amish sterren kwamen binnen zojuist, ik ben er superblij mee, het zijn sterren die gemaakt zijn van de daken van de Amish schuren ,ze moeten naar het schijnt voorspoed en geluk brengen en geloof me dat kunnen we wel gebruiken !

Wij zijn een dagje op pad met zijn tweetjes Toedeloe !

Schermafbeelding 2012-12-27 om 11.38.46

amish star

amish star

iphone foto vandaar slechte kwaliteit

iphone foto vandaar slechte kwaliteit

7 jaar lief en leed

7 jaar lief en leed

ons kersthuis geen grote boom dit jaar

ons kersthuis geen grote boom dit jaar

wel heel veel kaarsjes

wel heel veel kaarsjes

 

dozen van tine k home rendier tutze.nl

dozen van tine k home rendier tutze.nl

DSC_0062 DSC_0066

sterren tutzestore en lantaarns tine k home

sterren tutzestore en lantaarns tine k home

DSC_0070    DSC_0088 DSC_0099 DSC_0105 DSC_0116

ouderwets gescrabbeld 2 dagen op rij met goed glas wijn erbij

ouderwets gescrabbeld 2 dagen op rij met goed glas wijn erbij

DSC_0119

5 thoughts on “Dat hebben we weer gehad

  1. gefeliciteerd met je zevenjarig jubileum! (forget the 7 years itch, die ga je gewoon overslaan) mooie plaatjes,. wel zielig dat die amish mensen nu met een gat in hun dak verder moeten,.. hoop dat je een heerlijke dag hebt gehad!

    Like

  2. Kortom Liefde dat is toch het belangrijkste.. Geniet van je dag ….dikke knuf voor jou en voor G … hoewel hum zit hij daar op te wachten. ?En die sterren die gaan jullie heel veel geluk brengen… prachtig zijn ze …..X X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s