Moordneigingen

HELP ik moet er even bij gaan zitten en tot tien tellen anders krijg ik een zenuwinzinking denk ik. Ik had het idee de kamers van de jongens eens onder handen te nemen , even opruimen, poetsen etc….. Nou nou nou ik heb momenteel moordneigingen geloof mij maar. Stelletje smeerkezen zijn het . Ik vis een heel arsenaal onder het bed vandaan en ik heb momenteel , geloof me ze hebben echt heel kleine kasten maar het zat er echt in , 8 vuilniszakken kleding eruit gehaald uit ieniemienie kastjes ! Uit 1 commode met 2 lades haalde ik er al 3,5 uit ! Allemaal te klein, gewoon erin gepropt ! Zo van ik ben te lui om het eruit te halen ik duw gewoon door …..

Verder loopt de prullenbak bijna vanzelf naar buiten bij de twee middelsten want daar zaten mandarijn schillen in , helemaal onderin ! VOL SCHIMMEL !

Lege tubes tandpasta, lege gel bussen, lege verpakkingen, nog een campingmatras, een slaapzak, vuil, troep, kapot skateboard, lege zakken, lege pakjes drinken viste ik allemaal onder hun bed vandaan !

Je begrijpt ik heb alles maar dan ook alles in vuilniszakken geknikkerd en weggesmeten en o wee degene die bij me komt dat ie iets kwijt is !

Daar gaat voortaan niemand meer een week de deur uit naar mams zonder dat de hele kamer gecontroleerd is en gecleand, ik ben gekke harry niet.

Dus wie heeft jongens in de leeftijd van 10-15 jaar kan hier vuilniszakken kleding ophalen, gratis en voor niks ! Oh ja kleinigheid: voor je kinderen dan wel ,  niet om op marktplaats te zetten dat kan ik namelijk zelf ook wel (jaja dat doen sommige mensen)

Hoor het graag wie ik hier een plezier mee doe, wat niet past kan je vervolgens natuurlijk weer doorgeven aan mensen die je er blij mee kan maken ! Ik vind het nl zonde om weg te gooien want het is echt nog mooie kleding .

 

Afbeelding

 

15 thoughts on “Moordneigingen

 1. Een beveiligde Halleluja ik hoop dat het geen moordbekentenis is 🙂 ?? Pubers ze kunnen je tot waanzin drijven! Hopelijk is het gewoon een vredig bericht en een halleluja van opluchting omdat alle pubers met kerst naar de exen zijn… Ik gun je een vredige rustige kerst even een paar dagen rust om bij te tanken want na de kerst wacht vast weer een winkel metamorfose en inventarisatie balansen weetikveel hoe die narigheid in het winkelwezen genoemd wordt?

  We wensen je alleen goede dingen
  vogeltjes die een liedje zingen
  een schip met poen
  leuke dingen om te doen
  heerlijke dagen
  de vrijheid om te vragen
  gezondheid en rust
  en een lieverd die je kust
  Heel veel liefde en kilo’s met geluk
  dagen om te koesteren stuk voor stuk
  Als het leven tegenzit wensen we je kracht,
  moed, troost en lieve mensen om je heen

  Fijne en gezellige dagen!

  Tosca

  Like

 2. Hai floor, kan je me nogmaals je wachtwoord mailen? Ondanks dat ik heel zeker weet dat ik t goede heb (al zitten tutten met hoofdletters, spaties etc.) vindt de pc t toch echt fout,…:-(. Stom! Dank alvast!

  Like

 3. Sorry, twee keer gereageerd omdat ik de eerste reactie niet terug zag. Heeft waarschijnlijk met problemen met inloggen te maken gehad…

  Like

 4. Weet je zeker dat dit over jouw kinderen gaat? Hier hetzelfde verhaal met daarbij ruzies over een folderwijk. (ja, die moet je op tijd doen. Ja, ook nu het regent ja!) Vier pubers en nog vijf te gaan….helpppp.
  Kleding zou ik goed kunnen gebruiken. Wil je het tegen verzendkosten opsturen?

  Like

 5. Weet je zeker dat jij dit zelf geschreven hebt….? Voeg daarbij ruzies over het rondbrengen van folders. (ja dat moet op tijd, zelfs als het regent) en het is zo mijn verhaal. We hebben ook ongeveer evenveel pubers geloof ik(4 en een prepuber en nog wat jonger spul). Ik zou graag wat kleding willen maar om naar Harderwijk te rijden vind ik wel erg ver. Wil je ook opsturen tegen verzendkosten?

  Like

 6. Hoe herkenbaar… maar soms kunnen ze je verrassen als ze ineens om een emmer vragen… Had Kirsten ineens, die wilde haar vensterbank schoonmaken (Ja! Poetsen), want ze had gevraagd of ze waxinelichtje in haar lantaarns aan mocht doen op de vensterbank en ik heul adrem (vond ik zelf)… “Als je vensterbank weer wit is en leeg!!” Nah…. poetsen heeft ze gedaan hoor… Ze kan het ieder geval wel… nu de vloer nog leeg krijgen/houden, en naast en onder haar bed en in en op haar bureau. Grrr, ik had eigenlijk moeten zeggen dat heel haar kamer clean moest zijn….

  Groetjes, Collie

  Like

 7. Gelukkig is het tijdelijk. Het gaat over….echt! Gewoon puber gedrag!! Mijn broertje was net zo’n viespeuk en mijn zoon kon er ook wat van…Was en kon ja..want tegenwoordig lijkt het wel alsof ze allebei smetvrees hebben. Je kunt bij beiden van de vloer eten…Komt dus goed, maar ja daar heb jij nu niks aan natuurlijk 😉
  Is je ww trouwens veranderd? Kom er niet meer in…

  Like

 8. Erg is dat he! Hier ook eentje die gelukkig goed is ingeënt want anders komt ie om in z’n eigen rotzooi. Het ligt zeker 10 cm hoog in z’n kamer maar hij heeft er niets van… De ander houdt alles keurig netjes, echt een kloon van z’n moeder 😉
  En voor die laatste kan ik wel wat kleding gebruiken. Dankdank.

  Like

 9. Kijk dat bedoel ik nou. Ik heb geen password en ik weet zeker dat als je ze vermoord je dat niet openlijk op t internet zet en juist dat soort dingen lijken mij zo interessant om te lezen. Hélène

  Like

 10. Heb hier een puberzoon die zijn bed met militaire precisie opmaakt voor dat hij naar school gaat ! En ook nooit rommel maakt. Maar ook een puberdochter en die had tot voor 2 weken terug alles op de vloer liggen en dan bedoel ik ook alles, kleding, schoolboeken, rommel enz. Heb het toen opgeruimd (koste me 2 ! dagen) en tot nu toe blijft het netjes. Ik controleer dit nu elke dag. Qua netheid op het gebied van lichamelijke hygiëne is het echter precies
  omgekeerd.

  Karin

  Like

 11. oh help dat staat me nog te wachten dus… tegen die tijd dan maar van de halfhoogslaper af en een bed op de grond waar niets onder kan toch…Jammer heb nog niets aan de kleding. mijn zoon van net 5 heeft maat 128…. maar je vindt er vast wel iemand voor.
  en de puinzooi kan ik me wel voorstellen. ik heb 3 oudere broers.. en mijn moeder kwam ook altijd zooi van ze tegen….wasgoed..poeh……….. ik moet hier al zo veel wassen met z’n drietjes dus jij moet er helemaal lang mee bezig zijn….

  Like

 12. Hahahahh dat is het lot van een puber moeder Een kamer op ruimen die ruikt naar een ezelstal Haha. Wij hebben de boel toen we een keer gingen verhuizen gewoon OPGESCHEPT en in grijze puinzakken gemieterd. Het is te goor voor woorden. Maar eens kijk je verbaasd als je die zelfde zoons met sopdoekje aan de gang ziet. Echt ik spreek uit ervaring…En klokhuizen horen toch onder je bed TOCH????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s