Grijs

 

Schermafbeelding 2012-12-17 om 09.43.42

 

Ik ben toe aan wit .

Veel wit

Witte muren om mee te beginnen. Ik leef in een grijze wereld momenteel. buiten is het grijs en grauw maar mijn hele huis , ja ja echt waar mijn hele huis is in grijs tinten. En dat was prima een jaar of vier geleden toen vond ik dit helemaal te gek maar ik ben toe aan wit , veel veel wit . Nou dan koop je toch latex en wit je de boel? JAAAAAA daar zit m het probleem nou net. Het is dan meteen HEEEEEEL VEEEEEL latex (kassageluid) maar ook HEEEEEEL VEEEEEL MUUR en die muren in de woonkamer keuken zijn 8 meter hoog en ik heb hoogtevrees ! Heel erge hoogtevrees , ik word al kotsziek op een keukentrapje dus ik weet niet hoe dit dan moet want een schilder inhuren is nog duurder (kassageluid) .

Voor de keuken heb ik reeds behang alleen nog geen behanger ! Want 1 muur wil ik daar behangen met supergaaf behang . De behanger heb ik reeds meerdere malen in gesproken maar de beste man belt me nooit terug , erg handig als je een afspraak wil maken.

Ik wil wit en dat zit al maanden in mijn hoofd en geloof me normaliter gebeurt iets wat ik in mijn hoofd heb meteen maar ja hier zit ik dus met een hoogteprobleem, een serieus hoogteprobleem !

En je weet als je op 1 plek begint blijft het niet bij die muren dan moeten er kasten geschilderd worden want die passen dan ook niet meer echt in het geheel, dan moeten er nieuwe hoezen over de bank, wil ik de tafel en eetstoelen verkopen en nieuwe voor, nieuwe tapijten want het moet dan wel weer een geheel worden en o my god waar houdt het dan op?

Zucht voorlopig is het grey dus in mijn wereld ………..50 tinten grijs maar dan anders.

 

6 thoughts on “Grijs

 1. Ik kan toevallig heel goed behangen, dus mocht je een dag aan de slag willen dan kom ik je met alle liefde helpen, zeker met heel leuk behang ( zo’n efen rolletje vind ik niks). Verf daarentegen,.daar mag ik geen eens naar kijken van manlief, want dan zit ik al onder,.
  Hier geen een witte muur in huis, behalve in het trapgat en dat is luiheid.ik ben zo niet van het nieuwe wit,.ook al niet van t oude (jan de bouvriewit),.maar bij jou wordt t vast prachtig,.

  Like

 2. Hoi Ik lees hier al jaren en heb weleens gereageerd. Heb zelf een blog dus ik ben te achterhalen èn ik ben van franse afkomst he dus je weet dat ik te vertrouwen ben. Zou ik je wachtwoord mogen? Ik lees hier gewoon heel graag. Hélène

  Like

 3. hahhaa, tja Ik snap het probleem, leuk zo’n onwijs gaaf huis, om jaloers op te worden, maar het nadeel is dat je niet ff zo’n klusje in je eentje klaart met hoge wanden. hhmmmm…anders laat je het even bezinken en doe je ’t in het voorjaar. Met 50 tinten grijs kom je de winter toch wel door? Kan je voor jezelf vast een totaal plan maken en kan G vast aan het idee wennen ;o)
  XOXO

  Like

 4. lekker is dat dat hij niet terug belt, zou ik dus ook niet tegen kunnen. Ik kan helaas niet behangen en die hoogtes zijn voor mij ook geen opties. Ik heb hier in huis een raam over de volle breedte van de woonkamer en die komt de glazenwasser 1 x in t jaar zemen en de buitenkant heb ik 1 x zelf gedaan op mn tomadotrap maar NOOIT meer, doodeng. Is er ook niemand in je lijst van bloglezers die je zou kunnen helpen? Ik hoop dat je snel rust in je hoofd vind en alles snel wit wordt
  lieve groet Brigitte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s