Zucht

Schermafbeelding 2012-12-14 om 11.22.59

Deze is helaas waar bij sommige mensen heb ik mogen ervaren, sommige mensen doen heel erg hun best iedereen (maar vooral zichzelf) te overtuigen dat ze zo blij zijn, zo blij met hun leven ! Vooral op Fb houden mensen graag de schone schijn op.

Ik ben altijd de vrijdag na de week met alle kinderen totaal opgebrand .

Dat weekend zijn we dan met zijn tweetjes maar ik ben dan zo ongelooflijk moe, heb 8 van de 10 keer hoofdpijn, ben tot niet meer in staat dan de vrijdagavond met een glas wijn in de bank als een soort van zombie voor de tv door te brengen om me vervolgens van de bank naar het bed te slepen .

De zaterdag ben ik dan nog immer niet uitgerust, dan werk ik , sleep me de dag door, als het druk is dan heb ik er minder last van maar op de minder drukke dagen lijkt het wel of ik niet overeind kan blijven. De zondag is dan altijd ontspanning, kortom beetje werken soms maar voor de rest lezen, tv kijken, hangen, jogging aan hele dag en apathisch wezen.

Zondagavond als je net denkt ik zit er lekker in in die flow zijn ze er weer allemaal. Niet dat ik niet blij ben dan dat ze er weer zijn ik ben alleen zo MOE.

En dat is dus telkens zo , ik ga die twee weken door en door want hee op de rem stappen kan niet er staan 7 smurfen die van alles moeten , een huishouden, werk, maar dan dat ene weekend dan stort ik in.

Vandaag net zo, ik stort me in de boodschappen, snel naar Gall en Gall voor de nodige wijnflessen en we zijn thuis en PFFFIEUW alsof je de band leeg laat lopen……..

Zucht .

7 thoughts on “Zucht

 1. O boy,.ik kan wel van alles gaan roeptoeteren maar ik kan me geeneens voorstellen hoe druk jij t hebt, en denk ik een stuk drukker dan jezelf zou wensen neem ik aan. Ik hoop dat t tij een keer gaat keren en je weer tijd krijgt om gewoon ns te doen waar je zin in hebt in plaats van datgene wat moet,.

  Like

 2. zorg je er aub voor dat je geen burnout oploopt!!! Ik heb er hier 1 rondhuppelen..t is iets dat je opbouwt en ik kan je vertellen dat t geen picknick is…zowel voor de burnoutpersoon als voor de rest van de family…..Ik wens je een relaxed weekend maar bovenal hou jezelf in de gaten. Sorry als ik als n moederkloek klink…
  fijn weekend liefs xx

  Like

 3. Ik wens je op korte termijn wat meer tijd voor ontspanning in welke vorm dan ook! Werk zelf sinds kort “maar” 36 uur en ik heb “maar” 2 pubers maar heel erg veel tijd om op te laden blijft er niet over als je ook huis en sociaalgebeuren niet wil verwaarlozen..
  Vanavond lekker in de bank je broodnodige rust pakken xx

  Like

 4. De schone schijn ophouden zie ik vooral ook op Twitter, maar idd, FB is er ook goed voor. Ik word gelukkig steeds minder naïef en het kaf schijt zich van het koren in mijn brein.
  Verder gun ik jou nou ook eens echte rust die langer dan een dag duurt…. maar ja, keep on dreaming. Voorlopig zijn de pubers nog niet uit huis…

  Like

 5. Heel eerlijk heb ik dat vaak niet door als mensen doen alsof……. Behalve als ze heel dicht bij me staan (relatietechnisch dan hè)
  En voor jou hoop ik dat je een keer echt rust krijgt. Behalve dat de drukte van nu geen keus is en veel te veel, weet ik ook dat het ook de aard van het beestje is. Want van niks-doen wordt je gek……. Dus is gun je dat wat ertussen ligt.
  En komende zondag lekker uitrusten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s