17 jaar

yoni 17 jaar

17 jaar geleden zette ik na een 3 dagen weeën dit kereltje op de wereld. Hij kwam met de tangen de wereld in want ik was uitgeput na drie dagen weeën . Hij zag er nogal gehavend uit alsof ie een bokswedstrijd achter de rug had , overal blauwe plekken en bulten van de tangen want er was nood zijn hartslag ging omlaag dus was er haast en ging het er niet bepaald zacht aan toe.

Maar voor mij was het toen al de allermooiste baby die ik ooit gezien had. Een week vertoefden we beide in het ziekenhuis in Montpellier en nee ze mochten hem niet meenemen om mij rust te geven en bij te komen, ik wilde hem naast me in de wieg en keek hele dagen verliefd naar hem . Niemand mocht overigens aan hem komen de eerste maanden, schoonmoeders toen kreeg hem precies 5 minuten , de tijd om even op de foto te gaan en dan vond ik het wel weer genoeg, hij was van mij en ik beschermde hem als een leeuwin haar jong.

Ik had nog nooit in mijn hele leven zoveel van iemand gehouden als toen van hem .

Nu is ie al 17 jaar en buiten enkele puberbuien kan ik zeggen dat ik een geweldige zoon heb waar ik onwijs trots op ben en die een man aan het worden is…….

Hou van deze kerel , ziels en ziels veel .

 

 

 

7 thoughts on “17 jaar

  1. Gefeliciteerd met je mooie grote kleine vent !! Bijzondere leeftijd (al is elke leeftijd bijzonder) maar dit zo tussen kindzijn en hard op weg naar volwassenheid ..heb een exemplaar van 16… af en toe gekmakend eigenwijs met zn ik weet het beter maar toch ook nog een heerlijke knuffelaar niet meer elke dag maar daarom des te waardevoller

    Like

  2. Mooie man-in- spe van harte proficiat!!! Eigenlijk gaat t allemaal veel te snel maar ook heeft iedere leeftijd zijn charmes( op t puberen na dan;))
    Fijne dag liefs xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s