Blog

Beste mensen

 

Mijn blog gaat niet op slot alleen sommige stukjes ga ik afschermen met een ww.

Dus er is nog genoeg te lezen hier, mocht je wel een ww willen dan volstaat me even te mailen.

Heel veel denken dat mijn hele blog op slot gaat maar dat gaat dus niet gebeuren. Soms wil je iets kwijt wat niet openbaar kan omdat er ongewenste gasten meelezen dus doe ik dat zo met speciale stukjes maar geen nood de rest blijft gewoon openbaar .

Dus BLIJF aub haha niet weggaan ! Ik ga gewoon door , wij zullen doorgaan ……

wij zullen doorgaan

ik zing even voor jullie is dat goed ?

Nou zing lekker ff mee dan , we zullen doorgaan lalalala

Tot gauw weer hopelijk ik moet nu administratie doen, winkel afsluiten (extra koopavonden voor sinterklaas) , kinderen nog wat aandacht geven een stageplek voor zoonlief vinden in een engelstalig land en een gastgezin, een kado verzinnen voor mijn jarige zoon (6 dec wordt ie al 17 aaaaaahhhhh het is voorbij gevlogen) , kado verzinnen voor stiefdochter die dag erna jarig is , kruidnoten bakken met jongste, kleren met middelste en jongste uitzoeken, was doen, knoop aan broek zetten, private practice kijken, formulieren invullen voor een klotebank die ik al honderd keer zelfde shit heb toegestuurd om de beleggings spaarrekeningen van mijn kinderen op een rekening van hun te storten , me erger3en aan de eeuwige troep in huis hier die de pubers achter hun kont laten slingeren ………..oh my god de lijst is oneindig laat ik maar stoppen ! Tot snel !

 

Schermafbeelding 2012-11-29 om 15.36.59Schermafbeelding 2012-11-29 om 15.36.28dit is nog eens een iglo !

 

 

6 thoughts on “Blog

 1. o en 17 klinkt opeens ook zo groot. ik heb er 1 van 18 en dat kan ik gewoon niet geloven, is gewoon als je t hoort een echte mevrouw maar gewoon mijn kind! anyway; ik zou in die iglo gaan wonen. zo opgeruimd, lekker overzichtelijk en alles wat slingert veeg je de iglo uit. zal ze leren.
  engelse stageplek,…kan je je fb picasa contact met gerdie niet gebruiken om te zoeken? zij heeft een zus in engeland wonen.. succes!

  Like

 2. owwwwww he gelukkig want ik lees je graag ! Was zo blij dat nadat mn computer gecrashed was ik je uit mn hoofd teruggevonden had want was natuurlijk ook heel fijn al mn favorieten kwijt! Natuurlijk blijf ik dan hangen

  Like

 3. Pfff gelukkig gaat niet alles achter slot.
  Geloof dat je het volgende liedje maar moet zingen als je weer door het huis en winkel jakkert:
  Opzij, opzij, opzij
  Maak plaats, maak plaats, maak plaats
  wij hebben ongelooflijke haast

  Like

 4. Lieve gekke maffe Floor Weggaan ?Nou mij krijg je niet weg X
  Volgende liedje voor jou is….. Heb nog zoveel tedoen….X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s