GAAP

 

 

 

Gisteravond liepen we door de Jumbo om half 7 boodschappen doen . Ken je dat gevoel dat je als je bv op vakantie gaat en om 3 uur in de nacht uit je bed komt en heel verdwaasd slaapmisselijk rondloopt? Nou zo liep ik dus door de supermarkt met g.

Je moet 10x harder nadenken over alles, dingen dringen niet door, je sleept je voort. Dat is het resultaat van 2 weken nonstop werken, ondertussen een gezin met 7 kinderen runnen, winkel geheel in kerstsfeer omtoveren en dan in drie dagen tijd 36 uur winkel runnen. GESLOOPT waren we , totaal gesloopt. We gingen maar iets te eten halen erna want de puf om nog iets te koken was er niet meer. We ploften met een dvd in de bank maar ergens over de helft sliep ik en werd ik vannacht om half 1 of was het half 2 (echt geen idee meer hoe laat het was)  wakker om vervolgens bed in te kruipen. GAAAAPPPPPP Zelden zo afgebrand geweest.

Vandaag is dan ook RUSTIG aan dag, geen totale rustdag want de winkel moet nog opgeruimd worden, geclean-d en recht gezet en pakketten moeten worden gemaakt maar de rest van de dag breng ik in jogging door al relaxend in de buurt van de bank met een goed boek , ruzzle en wordfeud. Kan me er nu al op verheugen.
Gewoon rust , lekker kachel aan, koffie thee hapjes binnen handbereik vanavond een ceasar salad (mijn all time favorite maaltijdsalade) en dan vroeg naar bed. Morgen weer een drukke dag voor de boeg, heel veel administratie achterstand door de afgelopen weken. Ja je kan gewoon niet alles tegelijk doen helaas……..maar daar ga ik morgen lekker aan beginnen , muziek keihard aan en lekker werken.

Deze week ga ik absoluut de prachtig mooie nieuwe zaak in Harderwijk nog een bezoek brengen DE BANK . Ziet er veelbelovend uit , en in ieder geval krijg je daar je broodplankje geserveerd op onwijs leuke plankjes van Tutze.

Harderwijk wordt nog trendy !

 

 

7 thoughts on “GAAP

 1. Hoi Floor,

  Ik zag in de nwe libelle dat er reclame gemaakt wordt voor tutze. Misschien weet je het al, maar misschien ook niet. Altijd leuk natuurlijk goede reclame. Wil ook nog even zeggen dat ik altijd erg moet lachen om je blog en bewondering heb voor je energie, daar kunnen anderen nog wat van leren.

  Groet Iris

  Like

 2. Je bent moe, maar ergens krijg je ook weer energie van het werken. Vandaag hier ook alleen maar een joggingbroek, hebben de hele kamer op z’n kop staan. En ben net klaar met het maken van de stoelhoes. Maar rusten….. voorlopig nog niet. Schoonmama viel gisteren van de trap en ligt met gebroken rug en nekwervels in het ziekenhuis. Dus dat word weer racen in combinatie met het werken. Maar ja….. veranderen kun je sommige dingen toch niet.
  Dus neem het er vandaag ook maar lekker van.

  Leuk dat ze in die zaak presenteren op jouw plankjes….

  Like

 3. Optimist ben je toch! Ondanks je enorme drukte straal je uit dat je uit je werk ook je energie haalt. Kan menig mens een voorbeeld aan nemen, incl ikzelf soms… 😉 (Momenteel steek ik op m’n werk juist wel goed in m’n vel, terwijl het verder wat minder is.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s