Tjonge jonge

Inmiddels bijgekomen van de vakantie had ik tig leuke ideetjes voor een blog en verhalen te over maar dan gebeuren er ineens dingen …….

en dan lijkt dat zo debiel om daar nog over te schrijven….dus deed ik het niet en zo ontstaan twee weken leegte gewoon omdat het er niet van kwam.

Ik heb even geen zin om de lolbroek uit te hangen of leuk te doen. Soms is het gewoon even niet leuk . Soms zit je er gewoon even doorheen.

Zo wilde ik schrijven over onze geweldige nieuwe regering ! NOT geweldig dus !

Of dat ik met 1 woord bij wordfeud maar liefst 558 punten haalde , 1e woord van het spel ook nog !

Of dat de hond in mijn handtas kotste , oh ja hilarisch behalve als het je eigen handtas is .

Enfin er waren wel tig dingen die ik wilde vertellen, delen , die echt leuk, minder leuk waren maar vandaag heb ik er geen enkele zin in om lollig te zijn. Ik kocht de nieuwe geur Noir van Chanel gewoon zomaar doordeweekse dag omdat ik vond dat ik die wel verdiende!

En verder ga ik hier eens wat logjes schrijven met een wachtwoord , dus niet meer voor iedereen te lezen , gewoon omdat ik niet wil dat iedereen altijd maar alles kan lezen !
Hoe dat precies moet weet ik nog niet dat ga ik uitzoeken.

Je kan me altijd toevoegen op facebook dan blijf je ook op de hoogte !

 

 

10 thoughts on “Tjonge jonge

 1. Hey “floor” 🙂 Hier ben ik dan! Leuke foto’s van je family! En wat schrijf je leuk! Ik ga je volgen hoor! Mijn vriendinnetje was helemaal blij met haar tas! Dus wordt niet geruild! Fijn weekend!

  xx Aggy

  Like

 2. Tosca /bubbels/snoefje geen idee welke naam ik eerder gebruikte want reageer zelden ) op schreef:

  Vond het hier al verdacht stil !! Meid als je hoofd niet naar loggen staat gewoon niet doen! je doet het vrijwillig het moet geen verplichting worden! Soms is het leven ook gewoon echt niet leuk!! Dat luchtje voor jezelf dat doe je goed! Natuurlijk verdien je dat en zo niet dan toch!
  Hang in there ! En hoop ook nog lang met je mee te mogen lezen

  Like

 3. Oh dat ken ik: genoeg te schrijven maar geen tijd of inspiratie. En een wachtwoord op sommige berichten is een super idee. Doe ik ook, is simpel om in te stellen en het schrijft een stuk relaxter!

  Like

 4. Gelukkig zag ik je op FB maar ook weinig op twitter. Je bent er nog gelukkig… Ik hoor wel of ik je mag blijven lezen. Dikke knuf en sterkte met alles en en iedereen ….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s