Les mouchoirs

 

Geen project x gehad, gelukkig. Het gat in mijn dochters kin is weer dicht. En tot dusver geen piercings tattoos of ander gespuis kunnen ontdekken bij mijn kinderen. Het is redelijk rustig. De hamster tirade is uitgesteld omdat ik zei dat ik de komende weken sowieso niets wil horen over een hamster.

Ik had gisteren een redelijk relaxte dag, vandaag lag ik hele middag zowat horizontaal. Eerst naar de pedicure om mijn voeten weer zacht en poezelig te krijgen, ik heb zelfs knetterrode nagellak op mijn teentje en toen kreeg ik een grote onderhoudsbeurt in the face met zalige massage erna. Zucht wat gaat de tijd dan toch snel eigenlijk. Ik ben weer gescrubd, gepeelt (huh schrijf je dat zo?) en microdermabrasie gehad, alles wat geharst moest worden is geharst , wenkbrauwen zijn weer geverfd ,  enfin mijn kop kan er weer een tijdje mee vooruit zeg maar. Jeetje ik vind ouder worden echt kut !

Tot mijn 43e had ik er totaal geen moeite mee maar sindsdien vind ik het echt niet leuk, ik wil gewoon altijd 29 blijven van lijf ! En dan gewoon lekker oud worden met het lijf van een 29 jarige  !

Ja dat lijkt me wel wat, alles nog mega strak , ik deed na de 1e bevalling dagelijks een jaar lang 800 buikspieroefeningen per dag ! JAAAAA echt waar, niets meer van te zien nu maar toen mensen een blokjesbuik van heb ik jou daar ! Zwanger van de 2e kregen ze de baby niet eens gevoeld door mijn buik heen, knetterhard !
Want in Frankrijk waar ik toen woonde moest ik verplicht naar de fysio , en die beste man deed zijn naam geen eer aan hoor ik vond BEUL destijds meer bij hem passen, die man heeft me gepijnigd tot en met, krijsend stond ie naast me ALLEZ CONTINUE ! CONTINUE

opgeven was er niet bij en zo had ik na 2 maanden weer een superstrakke buik en thuis hield ik dat vol , werd zowat een verslaving. Nu 16 jaar later heb ik helaas hele andere verslavingen en ben ik die ergens onderweg bij kind nummer drie totaal verloren .

Maar gisteren besteeg ik mijn ijzeren ros die in de woonkamer staat en fietste jawel 1,5 uur ! En niet slakkegang losjes aan maar stevig door trappen ! Onderwijl keek ik de film die je hierboven ziet en dat is zo’n onwijs prachtige film dat ik totaal niet door had dat ik zo lang al fietste , jankend fietste nog wel want die film mensen nou de sluizen gingen open hoor !

Ik wil ook zo’n vriendengroepje waar we elk jaar mee naar zee gaan en die totaal gestoord zijn………

Wie hem graag wil zien, ik heb m in mijn bezit ,stuur hem graag per post door en als we nou steeds weer naar iemand anders doorsturen komt ie op den duur wel weer bij me terug ooit…..

 

 

5 thoughts on “Les mouchoirs

 1. Jemig, all that en er dan leuk uitzien,..als ik alleen mn wenkbrauwen doe heb ik al drie dagen uitslag,..maar ben t met je eens; dat verval is niet leuk! Misschien dat 800 situps voor mij wat zou oplossen, vrees alleen dat ik bij 8 behoorlijk ga afhaken,.. Hoe deed je dat??? En nu anderhalf uur fietsen,.wow.

  Like

 2. Heerlijk zeg, alles weer gescrubt, gepeeld, geharst, geverfd en gestreken. Moet ik toch ook eens een keertje doen; kom nooit bij de schoonheidsspecialist…
  Nu eerst lekker weekje genieten en dan weer aan de arbeid!

  Like

 3. uh..ja..800..goh..petje af…ook voor anderhalf uur fietsen…dat doe ik alleen buiten als het boven de 20 graden is.
  En het is gepeeld. Iets met Engels werkwoord, die als zwak werkwoord dienen te worden vervoegd. Alleen als de stam qua werkwoord eindigt op een medeklinker uit ’t kofschip, dan schrijf je het voltooid deelwoord aan het eind met een -t(e)…tot zover…

  Groetjes oet Remunj

  Like

 4. ik heb ‘m net gisteravond gekeken! moest wel heel lang wennen aan de hoofdpersoon, aangezien ik net intouchables had gekeken hahaha HET IS EEN WONDER! HIJ LOOPT! maar idd.. fijne film. ^^
  800 buikspieroefeningen per dag? niet gezond. bij alles boven de 50 gaan er al eetstoornisbelletjes af tegenwoordig 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s