Ja hoor

De dagelijkse sleur is weer begonnen, we zitten er weer middenin.

Het gehele vakantie gevoel is GONE with the wind . Enfin op naar de volgende vakantie. Verder hebben wij geen saai leven hoor er gebeurt van alles elke dag, of dat allemaal heel leuk is ? Nee dat niet maar saai allerminst. Zo hebben we schoolgaande kinderen, en zitten we weer meteen middenin de schoolsores, de honden ontsnapte zaterdag met het boodschappen uit de auto laden en stonden op straat lelijk te doen tegen de hond van de buurman, waarop de twee kleintjes weer afdropen naar binnen maar Bink even zijn tanden erin zette, de hond van de buren aangelijnd verdedigde zich natuurlijk en zo hadden we een hondengevecht, niet leuk , gelukkig allemaal goed afgelopen maar toch…. de adrenaline zat weer in de keel.

Vandaag sprak ik met iemand een dik half uur over mayonaise, ja ja waar je maar druk mee kan zijn als vrouwen onder elkaar. Er zijn nl vele soorten mayo en ik HOU VAN mayo , maar we waren het erover eens dat de lekkerste mayo is toch de Belgische mayo , verder is de Zaanse ook wel lekker maar dan wel niet uit een pot maar liefst uit de tube.

Iets later die dag las ik een artikel over eerlijkheid, over het hart op de tong hebben. Ja dat heb ik wel ja , ik zeg altijd dingen gewoon zoals ze zijn. En dat schijnen mensen dus niet zo leuk te vinden las ik in dat artikel, mensen hebben liever dat je om de zaken heendraait. Vrouwen kunnen alleen bij een kapper goed duidelijk maken hoe ze iets willen hebben en ook klagen als ze ontevreden zijn maar daar houdt het wel een beetje op, verder durft de gemiddelde vrouw niet veel te zeggen, en houdt graag de schijn op. Ik ben dus of niet Nederlands of gewoon totaal geen gemiddelde vrouw. In het zelfde artikel stond dus dat ze ook in bed gewoon hun mond houden met het resultaat dat 54% van de vrouwen haar sexleven niet lekker vind , ja duhhhhh als je nooit wat zegt dan denkt die kerel natuurlijk dat het allemaal prima is ………fout dus ! gewoon je mond opendoen ! bij alles en eerlijk zeggen hoe je iets vind, wat je er van vind, of je het uberhaupt wat vind en ook als je niet tevreden bent !

Dat deed ik gisteren ook bij T Mobile , ik zei dat ik boos was, nou ja boos? Ik schreeuwde na een dikke drie kwartier met dat onhebbeliijke telefoondraakje aan de lijn te hebben gezeten , uh als een viswijf schreeuwde ik, ik verloor alle redelijkheid , geduld, normale communicatie skills want ik was WITHEET. In het kort: sloot ik een verzekering voor iphone af voor zoonlief jaar geleden, bij vallen etc zou dat ding dan verzekert zijn en krijg je een nieuwe, nou niks dus, want bij t mobile was iets fout gegaan en dus was die verzekering dezelfde dag dat ie gestart was geannuleerd. Juist ja geannuleerd en de oude verzekering van de iphone die inmiddels al gestorven was, die betaalde ik dus nog elke maand en wat zeggen ze daar? Jammer dan mevrouw deze is niet verzekerd !

Enfin de woede is inmiddels weer gezakt, zoonlief moet gewoon een jaar met een kapotte iphone uitzitten en ik heb met manlief afgesproken dat IK NOOIT meer een instantie bel waar van die studenten aan de lijn zitten die standaard tekstjes opdreunen. Het is niet goed voor mijn hart namelijk , totaal niet goed voor mijn hart.

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Ja hoor

 1. Ha! Hee! Hallo! Daar ben ik weer eens na super lang geleden…..heb even moeten zoeken waar je naar toe was verhuisd.
  Het is net of ik nooit weg ben geweest, heerlijk ik voel me weer meteen thuis.
  De lekkerste mayo is toch écht eigengemaakte mayo…..héérlijk! Moeten we alleen niet te vaak maken.
  Enne vakantie…..12 oktober krijg ik ’s middags om half twee vakantie!!! Jahaa!!! Ben er nu alweer aan toe. Ben een beetje gefrustreerd sinds ik mijn tijd slijt bij de kleuters….
  O ja telefoon…verzekering…..misschien via de standaard verzekeringen die je hebt voor het huis etc.?

  Like

 2. Ik herken me ook niet in die gemiddelde Nederlandse vrouw. Ik kén ze wel, maar ja..

  Oeh, instantietelefoontjes.. daar kun je mij ook goed mee over de rooie krijgen. Met name als ze U.f@%^#@ PC heten.

  Like

 3. Ach gossie, nu heb jij zo’n telefoonstudentje de stuipen op het lijf gejaagd. Wil je niet meer zo naar doen? Het arme kind heeft vannacht vast niet kunnen slapen…
  Wat een kul om die verzekering dezelfde dag te annuleren en je wel premie te laten betalen voor een toestel dat al overleden is. Hoe zit het met hun slimheid? Zij snappen niet dat er ergens iets fout gegaan is en dat zij dit uit klantvriendelijkheid en in het kader van de klantenbinding wel even kunnen rechtzetten?

  Like

 4. Heerlijk om weer die lekkere teksten van je te lezen. Enne…. mijn jongste heeft zijn nieuwe mobiel laten vallen en krijgt hem vergoed door de gewone huis verzekering (brand e.d) Misschien kun je dat proberen.

  Like

 5. Om de brij heen draaien, ben ik ook niet goed in. Wel weet ik precies waar en bij wie ik me toch iets moet inhouden en waar ik dat niet hoef te doen. Daarbij wordt ik ook steeds makkelijker en zeg ik steeds vaker wat ik vind; jammer als het niet gepruimd wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s