Love the weather

Afbeelding

 

Ik geniet van de zon ! Gisteren heerlijk met de kids ge-BBQ-t.

Ondanks de hitte heb ik het nog best druk en ben ik lekker bezig. Dit is mijn temperatuur, lekker warm zoals vandaag, beetje een briesje, niet benauwd, gewoon lekker .

LOVE IT .

Morgen op controle bij de lenzen-meneer. Ik moet zeggen het gaat perfect ! Na een wijntje floepen die dingen eruit alsof ik nooit anders gedaan heb, met wijn een eitje , zonder wijn gaat het ook steeds beter !

Ik ben aan het aftellen, bijna op vakantie !

Morgen gaat zoonlief al vooruit , die gaat 3 dagen naar oma logeren en met vrienden in Weert stappen , vrijdag breng ik de meiden . Ik vind 3 weken altijd best lang , zie er altijd tegenop, ben niet van het afscheid. Vind het eigenlijk al helemaal niks dat hij morgen al gaat want dat maakt het 3,5 week. Nou ja vrijdag zie ik hem wel als ik de meiden breng maar ik mis ze altijd wel.

Het eerste jaar ben ik ze in Fr gaan opzoeken dat was geen succes. Ik breek toch een soort van in in de vakantie van mijn ex, zijn hele familie is daar, die weten zich geen raad met exen en doen heel aardig hoor maar toch ook geforceerd en de kinderen huilen omdat ik dan in de avond weer ga , dan moet ik ook weer huilen en dus is iedereen doordat mama even komt dag of drie van slag . Niet meer doen dus .

De drie weken heb ik momenteel ook echt nodig, om even 3 hele weken lang NIETS te hoeven, geen eten maken, geen bergen wasgoed , geen tijden, geen mama hele dag, geen ruzies, geen zooi, gewoon even niks .

Ik ga er van genieten ! En ik ga lekker whats-appen met mijn kids , af en toe, niet te vaak , hun zijn ook gewoon lekker met Mimi (oma in fr) en papa vakantie aan het vieren.

Nou ik ga even een jogging aantrekken en me buiten op een bedje nestelen met een boekje en genieten van de zwoele zomeravond .

 

4 thoughts on “Love the weather

  1. Mooi dat je nu in alle hectiek zo lekker kunt genieten van de ZOMERZON!!
    Dat is de beste medicijn tegen vermoeidheid, vind ik zelf 😉
    Groeten, Corine

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s