Weekend

Afbeelding

 

 

 

Weekend is voor ons 1 dag, dus het woord weekend vind ik wat overdreven eigenlijk, gewoon zondag dus. Ik ben moe, intens moe maar dat wisten jullie al. Ik slaap slecht, droom allemaal rare dingen zoals mijn man die een relatie met paul de leeuw heeft maar ook met mij en dus deelde ik mijn bed met Paul, en meer van dat soort onzin. Gisteravond 2 films gehuurd en beide waren ongelooflijk slecht , de een hebben we na 5 minuten afgezet de ander afgekeken maar echt BAD MOVIE ! Dus de zaterdagavond was ook niet geweldig zeg maar.

Terwijl wij die slechte film keken keken de meisjes dachten we een film over dansen in de keuken maar dat bleek exotische liefde te zijn achteraf een tv programma over oude mannen die jongen meiden daten. Er was ook een ladyboy bij dat was een man die als vrouw verkleed ging, dat vonden de dames heel normaal . Het enige waar ze over vielen in de serie was het feit dat die oude mannen zulke jonge vrouwen hadden maar vrouwen met piemels vonden ze normaal ???

Vandaag schijnt de zon, en daar ga ik van genieten, matrasje in de stoel en liggen maar, er moet echt kleur op dat witte bekje komen. Tuurlijk heb ik de warmste dag van deze week weer een afspraak bij de kapper, hoe zoek ik die dagen toch altijd uit ? Ga je eens in de 3 maanden naar de kapper is het altijd de warmste dag, lijkt wel of ik het express doe.

Verder is mijn auto weer rijdende, moet zeggen dat ik niet echt heel prettig in die auto zat de eerste keren maar het went wel weer langzaamaan, het vertrouwen moet terug komen zeg maar.
Vrijdag gaan mijn kids naar papa en vertrekken dan voor 3 weken naar Frankrijk, weet nu al dat die weer zwart thuis komen want ze bruinen echt supersnel die kinderen van me.
De lenzen gaan super moet ik zeggen elke dag gaat het makkelijker in en uit doen. En woensdag mag ik op controle na een week wordt er dan gekeken hoe mijn ogen reageren en wat de beste lenzen voor mij zullen zijn. Dat multifocale ga ik nog even uitstellen want dat schijnt weer enorm wennen te zijn eerst maar eens hier aan wennen lijkt me.

Zo ik ga de zon opzoeken…..

 

One thought on “Weekend

  1. Lieve floor; had je verdorie niet ns wat eerder en wat vaker naar de kapper kunnen gaan!?:-)

    Hoop dat je n lekkere zondag hebt gehad.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s