Het was een rot…

Ik schreef wel tien blogjes deze week maar besloot er niet 1 te plaatsen.

Niets klonk goed. De baby waar ik over schreef tijdje terug heeft het niet gehaald en dat hakte er nogal in, mijn ouders zouden komen en komen niet, dat hakte er ook behoorlijk in, de kinderen allemaal thuis , no comment en dan nog gewoon de oververmoeidheid.

Ik zit  in een minder beste periode, het zo druk hebben en dan de kids thuis zonder school bevalt mij niet echt goed laten we het daar maar op houden. Ik heb er stress van , zit er niet goed door in mijn vel , en voel me beroerder dan ooit. Stress van van alles en nog wat, de showroom afmaken was een hele klus maar nu ben ik uitgeblust.

Ik voel me ellendig. Oh by the way ondertussen is het wel eindelijk gelukt om lenzen niet alleen in mijn oog maar ook weer eruit te krijgen en ben ik al 3 dagen lenzen draagster met succes tot nu toe. Gisteren had ik nogal last van een oog en bij het uithalen zag ik dat de lens helemaal ingescheurd was. Fijn weer dus snel nieuwe gehaald vanochtend.

Maar het gaat goed, in en uit halen gaat elke dag stuk makkelijker. Geen bril meer is echt een uitkomst! Het moeilijkste komt nog : namelijk als ik hier aan gewend ben krijg ik multifocale lenzen , dat schijnt ook even wennen te zijn, ik ben benieuwd , we will see.

We zijn enorm toe aan vakantie laten we het daar maar op houden, die druk die we nu al jaren hebben die begint parten te spelen.

Goed weekend allemaal !

4 thoughts on “Het was een rot…

  1. Dikke hug lieverd enne… met die lenzen komt het helemaal goed! Ik heb juist een voordeelverpakking daglenzen gehaald omdat ik die bril zo spuugzat ben. Ben benieuwd…

    Like

  2. Ergens moet je toch ECHT ns even een pauze gaan krijgen,…zit er een vakantie in het verschiet? En verdriet,..pff dat hakt er altijd hevig in op een heel andere manier dan druk van t werk,. Sterkte!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s