Klaar

Mensen kinderen , we zijn klaar ! We zijn helemaal klaar met de showroom.

Als bezetenen hebben we gewerkt, elke dag tot 00.00 uur , geschilderd, ingericht, uitgepakt, plannen bedacht, zooi opgeruimd, kasten ingeruimd , sale gestart, winkel opnieuw ingericht……..en dat allemaal toen het zo warm was en het op de 1e etage zo’n 40 graden was en we zowat van ons stokje gingen van de hitte en inspanning en oververmoeidheid…..

Maar als het dan af is en je aanschouwt de boel dan ben je zo ongelooflijk BLIJ, OPGELUCHT, trots ook op wat je gerealiseerd hebt in zo’n korte tijd.

Het is exact zo geworden als ik het bedacht had.

Vandaag onze eerste klant gehad en het was, leuk,  ontspannen, genieten op onze nieuwe werkplek .

Gisteravond hadden we vanwege onze nieuwe werkplek , vakantieperiode en pubers in huis een gesprek met de troepen. We vertelden wat we van ze verwachten, dat is je taak doen voor die dag die op het bord staat UIT JEZELF en niet omdat wij dat bord in de gaten houden . Dus je taak en gewoon je eigen zooi opruimen meer vragen we niet, eet je boterham ruim dan je bord op, drink  je wat doe die beker in de vaatwasser, is er een vaatwasser klaar ruim hem even uit, pak niet elke dag een nieuwe handdoek en gooi je kleren in de wasmand ipv ernaast of onder je bed.

Dat vroegen we gisteren omdat wij immers nu niet meer thuis zijn om het allemaal in goede banen te leiden onder ons werk !

Nou ik denk echt dat al onze kinderen deze week even naar de KNO arts moeten want die oortjes zitten verstopt die moeten dringend worden uitgespoten MET EEN HOGEDRUK REINIGER ! Ik kwam thuis om half 7 na een vermoeiende dag , liep snel nog even na het werk een supermarkt binnen om eten voor het stel te scoren, toen naar huis.

AANRECHT EEN UITDRAGERIJ

TAFEL VOL KRUIMELS, ETENSRESTEN, KRANT, PAPIER ETC

OVERAL MAAR DAN OOK OVERAL SCHOENEN EN JASSEN

BUREAU VOL TROEP EN HET PAS GESCHILDERDE WITTE BUREAU WAAR ZE EVEN HUN NAGELS HADDEN GELAKT ! (ARRGHHHHH JE ZOU ZE)

SLAAPKAMERS : TSUNAMIE

EN DAN TOT SLOT TOEN IK DACHT IK GA EVEN DE WAS DOEN ………..BADKAMER MET 3 LEGE TOILETROLLEN, 4 PAAR SCHOENEN EN EEN BERG WAS ALSOF WE 6 WEKEN OP VAKANTIE ZIJN GEWEEST MET 10 MAN EN NIET 1X GEWASSEN HEBBEN.

De heren en dames gebruiken gemiddeld 2,5 handdoek per dag om zich af te drogen, en dan heb ik het niet over kleine handdoeken maar formaat flink badlaken !

onnodig te zeggen misschien maar ik ontplofte, de twee kleinsten konden opruimen en LINEA RECTA naar bed (hun maken echt de meeste zooi) en ik heb er meteen even bij vermeld dat dat voortaan elke dag dat ze niet hun zooi achter hun kont opruimen om 7 uur in bed ligt en dat ze de hele week zeilcursus volgende week dan op hun kleine roze reetjes kunnen schrijven.

Verder sprak ik de rest nog even toe hoe fijn het is dat we altijd na een goed gesprek van ze op aan kunnen.

Enfin we vierden ook nog verjaardag van de alleroudste die werd 17 en die kreeg zijn theorie examen en boeken voor rijbewijs kado,, kan ie beginnen…. Mijn zoon Y had hele nacht gekotst dus die lag er de hele dag beetje bij als een dweil en verder had iedereen hier zijn ding NIET gedaan vooral.

En dan nu de foto’s van onze geheel opgeknapte ruimte/showroom.

 

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

 

 

16 thoughts on “Klaar

 1. WAUW!!!! Hoe gaaf is dit!!! Geweldig, ik vind die gigantische klossen op elkaar helemaal top…slim idee :)))
  Heel veel succes ,maar dat komt helemaal goed
  fijne avond
  lieve groet Brigitte

  Like

 2. Het is prachtig geworden! Fijn dat het klaar is, dan heb je weer eens tijd om bij te komen en uit te rusten, nietwaar? Of zeg ik nu iets geks? :-))

  Like

 3. Wauw. Prachtig! En dat terwijl ik eigenlijk niet van de ‘wit’ ben. Maar op deze manier vind ik het echt heel mooi – en ik word hebberig van een paar spullen. Ok. Van een heleboel spullen die ik op de foto’s zie. Waar zat je ook alweer? Tripje Harderwijk geloof ik – moesten de kinders niet weer eens naar het dolfinarium met papa.. kan mama ns effe binnenlopen.

  Ah, ja, die goeie gesprekken.. Het duurt 21 dagen voordat nieuw gedrag is ingesleten, heb ik me laten vertellen. Tot op heden blijkt dat redelijk te kloppen, maar die van mij benne wat jonger 😉
  Sterkte ermee!

  Like

 4. Oei, da’s wel een hel erg hoog wil-ik-hebben-gehalte. Mooie spullen en ruimte is prachtig ingericht. Leuk idee om oude kabelhaspels te gebruiken.

  Like

 5. Ik ben al heel lang een meelezer en reageer eigenlijk nooit, maar nu wil ik je toch wat vragen…mag ik alsjeblieft, álsjeblieft op jouw zolder komen wonen…?

  Prachtig, petje af!

  En succes met je pubers;-)

  Groetjes Mariëlle

  Like

 6. Ik zeg maar niks over mijn bankbintjes / pubers want mopperde al genoeg in mijn blogje, maar als ik zo (ietswat kwijlend) naar jouw foto’s kijk, zou ik wel héél graag willen dat die goudvis vanavond of een andere 10e van de maand gewoon eens mijn lotnummer uit koos. Dus mocht je mijn IP-tje regelmatig voorbij zien komen, klopt helemaal!

  Like

 7. Ja hier stalkert nummer twee en ziekelijke fan van Tine K.
  Ik vind het geweldig maar dat wist je al toen ik zaterdag op je fris geverfde vloer liep te kwijlen.
  En jaa….. die koters……uiteindelijk komt het goed!!!!!
  X

  Like

 8. Als je denkt dat je gestalkt wordt, wees niet bang, dat ben ik. Ik kom gewoon steeds weer terug om er nog een keertje naar te kijken, nog een keertje en nog een keertje. Wow wat is dit mooi geworden, wat een eer van je werk meis.

  Like

 9. Kinderen en taken…………. pffff. Ze doen het hier wel, maar alleen als ik er met mijn neus bovenop zit.
  En oooh, wat is het mooi geworden!!!! Zat je maar hier vlakbij……….

  Like

 10. Geweldig, ik ben dol op herkenning,..alhoewel t hier dit jaar wel goed gaat,.
  Prachtig alles geworden, vind ie “hoektafel” van kabelrollen echt prachtig en stoer! En wat heerlijk dt je naast je drukke huishouden dit zen walhalla hebt!

  Like

 11. Echt heeel erg gaaf! heb je niet de neiging alles naa je eigen huis te slepen? Ik zou dat wel hebben 🙂 Groet Petra

  Like

 12. Heel erg gaaf geworden zeg! Wat een hoop werk hebben jullie daaraan gehad!
  Jammer dat het nagelslacht zo doof is, ik voorzie dat de rose reetjes veel en vaak vroeg op bed zullen liggen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s