jeetje

en dan lekker zo’n mooi terras ….

Geen tijd gehad , gewoon geen tijd om te bloggen of wat dan ook want WE HEBBEN GESCHILDERD, en geschilderd en geschilderd, en dozen uitgepakt, alles ingericht , winkel omgezet en o ja we hebben heel heel veel gezweet ! onwijs gezweet want boven in die winkel zonder airco met deze temperaturen en geen enkel van de 7 ramen die open kan was het tropisch te noemen en op een bedje languit met een glas water is dat te doen maar niet als je moet sjouwen, das killing.

Maar goed het is bijna klaar, bijna dus , niet helemaal en zoals met alles zijn de laatste loodjes het zwaarst . Maar het gaat lukken en dan laat ik binnenkort het resultaat wel zien hier. Aan mijn inzet heeft het niet gelegen in ieder geval. O ja en doordat ik nu dus voortaan ga werken boven de winkel ipv kantoor aan huis en ik boven nu showroom heb moet ik spullen kwijt, want ik heb heel de bovenverdieping nu nodig als kantoor. En dus megasale, lekker veel in de uitverkoop want we hebben plaatst nodig !

Dus had je nog iets leuks nodig, sla je slag.

Het moet me rust gaan geven, werken boven de winkel. Ik kan namelijk niet in de bank gaan zitten als ik weet dat er nog van alles te doen is en tis zo makkelijk he je bureau staat 20 meter van de bank dus dan loop je toch weer naar dat bureau toe en zo werk ik dan elke avond tot 23 uur gemiddeld en das niet goed. Ik wil weer gewoon naar normale werktijden en proberen meer ontspanning te vinden buiten die tijden.

Ik ga dus in de relax stand , nou ja ik ga dat proberen zullen we maar zeggen .

5 thoughts on “jeetje

 1. Dat jij nog op je hoeven staat is een wonder!
  Verstandig dat je bureau/kantoor verhuisd is naar de winkel: meer rust in de kerk en niet meer van die lange dagen maken.

  Like

 2. ooo, als we morgen vanwege het weer niet kunnen gaan varen met ons bootje.
  Dan ga ik maar eens Harderwijk bekijken, dus, misschien tot morgen.

  Groetjes Pieternel

  Like

 3. Ik denk dat het wel veel rust zal geven, want als je thuis bent, ben je thuis. Dus sluipen er niet allerlei uurtjes werk tussen je privéleven door.

  Ik ben heel benieuwd hoe het geworden is, zal vast prachtig zijn.

  Nu relaxe… ècht relaxe hè en geniet van je mooie kantoor als je op je werk bent!!

  Groetjes, Collie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s