Plannen

Leuk huisje

 

Het hok is wit , nog niet uitgehard en aangekleed dus dat volgt nog.

Nu zijn we in winkel druk aan het schilderen boven. Althans manlief…..maar meedenken is net zo vermoeiend hoor ! Hij bedenkt het , ik voer het uit. En geef aanwijzingen (kuch).

Gisteravond na de koopavond nog gewerkt tot 23 uur  toen in de bank geploft, VI International gekeken (nog 3 dagen dan is het afgelopen , JUICHT) en in slaap gevallen in de bank, hubbie en ik. Om 2 uur werd ik wakker , zoonlief ? Huh is die niet thuis ? Hij werkt bij een restaurant op de vischmarkt hier maar dat is allang gesloten om die tijd , dus sms/bel ik , telefoon uit . Handig zo’n abonnementje zal je er nog eens eentje geven . Enfin we gaan naar bed, ineens een sms op mijn vraag waar ben je , antwoord hij IN BED. Duhh daar lag je net niet want ik was wezen kijken…..Enfin blij dat ie in zijn eigen bed ligt denk ik lekker te gaan slapen…..NOT`:  lawaai in de steeg, honden die aanslaan, vergeet het maar dus ik pak het boek SMOELWERK er weer bij en lees rustig verder over Mylene de la Haye’s gezichtsconstructie . Ik moet zeggen ik bescheur me met dat boek want zinnen als

“als je mond op je anus begint te lijken” of “na je 45e kan je echt niet meer on top zitten met de sex kijk maar eens in de spiegel hoe dat eruit ziet”

daar moet ik echt hartelijk om lachen. Het is een lekker ding die Mylene vol zelfspot. Heerlijk daar hou ik van.

Ik lees dus en slaap niet en zelfs ik heb toch wel een minimum aantal uren slaap nodig wil ik me fit voelen. Nou das niet echt het geval vandaag , dus blijf maar uit mijn buurt….

Middelste is weekend naar opa want papa die kan niet een maand lang (lees heeft geen zin) , jongste slaapt bij de buren, rent ’s ochtends naar binnen hier om te poepen, kind van d’r moeder , poepen doen we lekker thuis het liefst ! En we hebben ook graag dat anderen dat ook gewoon lekker thuis doen en niet bij ons op de plee.

Zo nu ga ik als een speer mijn haar wassen, mijn lijf ook hoor , en dan in de kleren aan het werk !

SEE YOU have a nice weekend .

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Plannen

 1. En hoe lang ga je straks weg met vakantie? Een week of 2 minstens toch zeker hè?
  Dat wordt dan lang ophouden….

  En verder ben je niet druk hoor, welnee…. ik word al moe als ik het alleen al lees! 😉

  Like

  • dan ga ik als een gek met een emmer in de weer. Dat moest er nog bij Oma’s en smartfoon dat gaat niet altijd goed;-)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s