Ik en mijn ritme ….

We liggen in bed, ik stuiter zoals altijd (echt ik kan niet slapen voor 2 uur soms 1 uur maar meestal is het van 2 tot half 8 dat ik slaap) enfin we liggen dus, manlief die al maanden, jaren mijn tempo niet kan bijbenen en DOODMOE is , zucht een keer en stamelt MIJN GOD IK WOON SAMEN MET 3 ADHD-ERS ! (daarmee bedoelt hij mij en mijn 2 meiden die ook elke avond tot 23 uur nog bezig zijn boven)

Ik moest lachen want ik hoor dit al 7 jaar, we zijn echt maatjes, vinden dezelfde dingen leuk, denken over alles bijna hetzelfde maar we hebben twee grote verschillen, manlief heeft het altijd warm ik altijd koud, manlief wordt rond uur of 10 moe en dan wordt ik wakker.

En eerlijk is eerlijk sinds ik een dochter gediagnosticeerd ADHD heb lees ik heel veel over ADHD en echt het is 1 groot feest van herkenning, op alle vlakken, niet alleen voor dochter maar ook zeker voor mezelf . En ik moet zeggen ik vond altijd anderen niet normaal: te snel moe , sloom, weinig aankunnen , nu blijkt dat alle anderen normaal zijn en dat mijn ritme niet normaal is , tja das even omschakelen zeg maar…. Manlief is heel blij met dit gegeven want die zegt nu steeds “zie je wel ik heb een normaal ritme , tis niet normaal om hele dag te stuiteren”.

Enfin daar komt dat eeuwige ongeduldige vandaan, dat als ik iets in mijn hoofd heb het het liefst meteen of uur eerder al had moeten gebeuren en daardoor kan ik bergen verzetten , het is een drang van binnenuit. Wat in mijn hoofd zit zit niet in mijn kont zeg maar….

Hoepels zijn gearriveerd, voor dochter en mij, valt nog niet mee moet ik zeggen. Nog minder leuk is dat zoonlief dan roept “oh je lijkt oma wel” tsss

Als ik denk die hoek moet eens wat lichter worden geschilderd , het is eigenlijk veel te donker , dan moet dat standepede gebeuren en baal ik er al van dat het me 2 dagen duurt eer de verf hier is ! Tja en dus ging ik aan de slag gisterochtend om half 9 en schilderde de nis in de woonkamer van donkergrijs naar krijt en het bureau van bruin/zwart naar wit en HET IS LICHT !!!!!!!!! HEERLIJK LICHT !  O ja dat we daar tot gisteravond 12 uur mee bezig waren omdat ik vond dat dat vandaag af MOEST dat is bijzaak natuurlijk. Vanochtend moest dat bureau wat op maat gemaakt was voor ons er weer in, want gisteren bleek dus toen we hem eruit wilde halen dat dat niet ging ! muren lopen schuin en daar waar ie staat is het breedste punt, dus schroefde manlief de zijkanten los en tilden we ons een breuk en vanochtend moest dat weer terug van mij want mijn hulp kwam poetsen en ik wilde alles weer op zijn plek , het staat nu nog uit te harden dus de boel is nog niet ingericht maar toch een foto van voor en na , kaal dus maar de aangeklede versie komt nog .

En zo bleven we bezig en nu is manlief de bovenverdieping aan het schilderen van de winkel (wit) want daar gaan we voortaan werken, dat plan kwam dit weekend opzetten en ja dat moet dan ook meteen gebeuren, ik ben het zat om kantoor aan huis te hebben want ik werk daardoor altijd , elke avond en erger ik zit hier te werken en word constant gestoord door de kids waardoor ik alleen maar geïrriteerd word omdat ik niet kan doorwerken en als ik aan het bellen ben is dat ook erg prettig (not).En de showroom van ons agentschap is nu in ons huis en dus leef ik in een showroom , alles gaat naar de 1e verdieping boven de winkel en voortaan word er dus daar gewerkt . Zodat ons huis weer ons huis wordt………rust !

Ik belde onze steun en toeverlaat die alles voor ons timmert en vroeg hem 3 bureaus te maken voor de nieuwe werkplek en mijn god blijkt dat de man zijn onderarm eraf heeft gezaagd aan het begin van de week, dus die is voorlopig even uit de running en kan alleen maar hopen dat het goedkomt. Ik vind het zo erg voor hem, tis een harde werker, super leuke aardige lieve kerel, jong nog en dan dit …….vreselijk , dat is zo ongelooflijke pech hebben maar hij is mega positief en we hopen dat het goed komt met hem en zijn arm.

 

 

4 thoughts on “Ik en mijn ritme ….

 1. Als jij druk met alles bent dan heb ik de neiging om je post ook heel erg snel te lezen..Je honk is zeker lekker licht geworden..lekker hè als het allemaal wit is. En dat je je kantoor aan huis verplaatst is een goede zet van je anders kom je nooit aan rust toe!
  Sterkte voor je timmerman en ik hoop dat alles weer snel op zn pootjes terecht komt..
  Succes met je hoelahoep en lieve groetjes, Elly

  Like

 2. Wat een licht, héérlijk! Ik ben dól op licht, ik ben nu op zoek naar banken, ik heb twee zwarte krengen en die móeten er uit. Ik wordt helemaal sacho van. Ik zoek iets zandgrijzerigs… of eigenlijk moet ik niet zoeken het beste is er gewoon tegenaan te lopen 🙂

  O, ja thuis werken… Nee, herken het hélemaal. Ook thuis gewerkt en uiteindelijk is “effetjes” iets afmaken geregeld een paar uur bezig zijn, met alle storingen daartussen en dus ergernis van hier tot Tokio. Nee, sinds ik uit huis ben met m’n bedrijf is het stukken beter met me gesteld. Het is voor iedereen nu duidelijk, als ik thuis ben ben ik “vrij” en als ik weg ben, ben ik weg, hahaha. Zálig!

  Ik hoop dat het met die man allemaal in orde komt!

  Groetjes, Collie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s