Opruimen stuk en wijn

IK zit in de opruimmodes . De alles om me heen gaat stuk modes en de last but not least de wijn modes .

Zaterdag ruimde ik twee berghokken leeg, gooide 3 lege 25kg zakken hondenbrokken weg die manlief leegt en ze vervolgens als deco laat staan , 42 pakken vaatwastabletten zette ik netjes op rij in de kast (wist niet dat ik er nog zooooveeel had) en ik leegde ettele doosjes wijn die ik netjes in de kast zette en me bedacht dat ik dus ook nog heel veel wijn heb maar door de zooi die de pubers veroorzaken in die kasten was dit niet meer te zien.

Nu kan je de kasten weer inlopen, ook wel zo handig en je ziet in 1 oogopslag weer wat er nog is , ook heel handig . Je kan warempel weer circuleren in deze niet al te kleine kasten en ik weet nu dat ik de komende maanden geen vaatwastabletten en wijn meer hoef in te slaan , voldoende voorraad .

Mijn auto is stuk en tot overmaat van ramp legde zojuist mijn all time favorite mok het loodje! Hij barstte open toen ik hem vulde met kokend water voor een bakkie thee. Die mok ooit eens gekocht in NY city is MIJN mok daar mag niemand uit drinken hier in huis die volgt me al jaren in goede en slechte tijden. Ik heb genoeg andere mokken das het punt niet maar dit was MIJN mok, fijn vanwege de enorme inhoud en vorm en omdat ik aan die mok heerlijke herinneringen heb van ons weekje NY met manlief. Je ziet ik hecht aan de meest uiteenlopende rare dingen. Dus vandaar een oproep voor een nieuwe mok, neem er aub een voor me mee als je ooit in the USA bent en je ziet zo’n exemplaar ! Ik zal je eeuwig dankbaar zijn !

DE mok

 

Verder begon donderdagavond de wijnmodes , toen kwam vriend van de man langs om even zijn verhaal kwijt te kunnen , dat zijn vrouw klaar met hem was, tja het zal je maar gezegd worden ja , die ging vanuit de winkel mee naar huis en gezien de gemoedstoestand van de man trokken wij een flesje wijn open en nog een en nog een , behalve wat blokjes kaas en wat te knabbelen hadden we niets gegeten en die wijn die kwam nogal binnen ! Ik had werkelijk waar een kater voordat ik naar bed ging ! Echt !

Knetterende koppijn , ik nam dus voor het slapen gaan een brufen en werd fit wakker ! Zaterdag om 5 uur kwa

men de nieuwe ondernemers van de overkant met een fles wijn aanzetten en vierden wij het weekend met nog enkele andere ondernemers uit de straat, 1 glaasje ! weer niets gegeten en al strompelend gingen g en ik boodschappen doen, de beentjes toch al vermoeid van hele dag werken waren met dat ene glaasje loodzwaar geworden.Gisteren bedacht ik me dat ik nog exact 6 weken heb voordat wij op vakantie gaan en ik dus 6 weken niets meer ga drinken, dat dieet nog eens 6 weken goed in ga zetten en dus met het zicht op 6 weken geen wijn dronken we daar nog maar een flesje op. Oh oh oh en die was lekker !!!!!!!!!!!!!!!!! En nu dus 6 weken geen wijn .

Het aftellen is begonnen want 6 weken geen wijn en 4 weken kids ………ik wee nie hoor of dat gaat lukken ! Voor de kids is het beter en mezelf ook dat mama eens een wijntje drinkt maar ja voor mijn dieet weer niet , we zullen zien of ik dit ga volhouden . Ik ben veel beter in niet eten dan in geen wijn drinken , zucht , als ik denk aan al die flessen wijn in dat net opgeruimde berghok…..

 

 

 

4 thoughts on “Opruimen stuk en wijn

 1. Me zus gaat over twee weken naar de states. Ik vraag of ze voor je kijkt voor een nieuwe mok en ‘m dan meeneemt natuurlijk…. Hopen dat het gaat lukken. Gr. Wilma

  Like

 2. Als je jezelf nu laat weken in die vaatwastabs, lossen vet supergoed op, dan week je er vast een maatje af en kun je onderweil een glaasje wijn drinken. Ruimt lekker op

  Like

 3. Tja, had je dat van die mok in maart gevraagd dan had EJ er 1 of 2 voor je mee kunnen nemen……..
  Sterkte met je dieet komende 6 weken.
  Hahaha 42 pakken vaatwastabletten……………. ik koop soms ook elke week een bepaald product omdat ik denk dat het op is en vervolgens staat de kast er mee vol, maar 42……???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s