Fuck mondays

 

Afbeelding

 

Half 9 maandagochtend zat ik aan mijn bureau. Fris en fruitig (lees: in jogging, ongewassen en een kop als een emmer). Maar ik zat er meteen lekker in , in mijn werk (ja ook in die jogging) . En werkte lekker door af en toe pakte ik een bak koffie en ik ging eigenlijk als een trein zo heel alleen in the house, niemand die me stoorde, alleen de hond die 2 keer zielig stond te janken voor me en dus deed ik de achterdeur voor hem open en zei poep jij daar maar dat ruimt het baasje (lees g) straks wel even op want ik zit nu lekker te werken , dus no way dat ik nu naar buiten ga met jou zodat jij elke grasspriet een uur kan besnuffelen. Nee moeders hier werkte lekker door. Tussendoor sprong ik nog even onder de douche, kleedde me aan, waste ik 3 machines kleding , maakte ik voor mezelf om 13 uur wat te eten en dat ging zo door………heerlijk gewerkt en ik was redelijk relaxt en blij met mezelf .

Tot 16 uur.

EN TOEN WAS IK IN EEN HALF UUR TIJD EEN GROTE BROK STRESS, ZOWAT OVERSPANNEN, AAN HET JANKEN DOOR MIDDELSTE EN TOTAAL OPGEFOKT.

En ik was boos, op middelste die grote bek had, niet luisterde, weer eens een afspraak vergeten was met de enige persoon die haar nog wel hoog heeft zitten op school, maar ook op mezelf dat er van mijn hele goede gevoel in no time niets meer over was. Dat ik als een stress konijn achter mijn computer zat. Buiten adem kwam ik beneden want ik rende naar zolder middelste achterna , gaf een preek aan haar totaal over mijn toeren , rende naar beneden weer met mobiel die ik had afgepakt, belde mijn moeder, ik begon meteen te janken, kon erna wel weer janken dat ik zit te janken als mijn ma belt en zo draai je lekker door zeg maar . Zoonlief kwam thuis met het verhaal dat ie een verslag gemaild had naar de juf maar dat die juf het niet ontvangen had , hij haar nog laat zien dat ie het echt gemaild heeft maar zij hem gewoon een dikke vette 3 geeft omdat zij zegt dat ze niets ontvangen heeft. Ik (toch al in een kuthumeur) word nog pissiger van zoveel onrechtvaardigheid en dus mailde ik de juf meteen want ik ben een moeder die altijd zal zeggen als je niet je best doet oké dan moet je daar de consequenties van inzien maar ook een moeder van rechtvaardigheid en daar kan ik dus niet tegen dat je gewoon je machtspositie misbruikt. Bijgaande stuurde ik nog even het bericht en een foto van de computer map verzonden berichten !

Toen kwam de man thuis en die had ook twee leuke berichten , not ! Dus mijn middag was compleet zeg maar. Ik vertrok richting keuken en ging koken, kippenbouten in de oven, rijst met champignons en curry saus , grote bak rauwkost/sla erbij en aardbeien als toetje . En ik stond dat dus allemaal redelijk opgefokt te doen ……… gezellig weer de maandag. Ik zou er zo van aan de wijn gaan ware het niet dat ik met mezelf had afgesproken 6 weken geen wijn te drinken ! Een wijndieet zou mij op het lijf geschreven zijn, helaas kan ik dat nergens vinden !

En als dat alles was? Nee er is alleen maar ellende, kind van 17 met kanker, baby die het niet haalt, broer en zus die dit weekend beide verongelukken met auto , kennis met kanker, en ik kan nog wel even doorgaan, ik vind het momenteel niet echt leuk .

Ik wil gewoon zon, gezonde mensen, blije baby’s, geen gezeik , gewoon gewoon….

Oh en as we speak kan je niet de woonkamer in bij ons want manlief die deed even de kachel aan ! ZELFS DIE KUTKACHEL DOET MOEILIJK, HEEL DE WOONKAMER VOL ROOK, kan nou niks gewoon eens gewoon gaan? Nu moeten alle deuren en ramen open want je kan geeneens meer ademen hier en die kachel die ging toch echt aan omdat we het koud hadden ! GRRRRR

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Fuck mondays

 1. Oh wat herkenbaar, ik heb hier een oudste dochter met een hele grote bek, die mij net ook van totaal relaxed naar een inzinking nabij bracht……..Ook afspraak vergeten, mobiel niet bereikbaar en komt net binnenlopen, ziet mijn eten en begint te krijsen dat ze dat echt niet gaat eten, pfff ben achter computer gedoken om stoom af te blazen maar niet voordat ik haar krijsend naar haar kamer heb gestuurd, en daar baal ik dan nog het meeste van, dat ik mezelf niet kon beheersen….en nu lees jouw blog….en dat voelt toch wel een beetje als troost….

  Like

 2. Oh ja en dat zeggen ze gewoon hè, die leerkrachten waarvan je je soms afvraagt hoe die in vredesnaam voor de klas terecht zijn gekomen. Dochter had hier vorig jaar hetzelfde. Nou dan hoef ik alleen maar te roepen: zal ik even opbellen of mailen?, en dan lost manlief het al op, dat is nog altijd beter dan dat ik daar ga lopen visbekken!
  Wat jammer dat je dochter zo gesloten is, dat maakt het voor haar ook niet makkelijker om hulp te aanvaarden en voor jou extra zwaar.
  Knuf!

  Like

 3. WAUW!!! Ik dacht dat ik vandaag een K-dag had… maar ik zal mezelf gelijk een schop onder mijn kont geven, dat ik me niet zo aan moet stellen… De juf die had ik door de Laptop willen trekken, oeh… dat soort dingen kan ik inderdaad ook niet uitstaan.

  Ja… en al die jonge mensen…

  Sterkte met het restantje van deze K-dag…

  Groetjes, dikke knuf en truste! Collie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s