Zondag zonder kwasten

Vrijdag naar Weert gereden met alle kids in de auto, het was hoe zal ik het zeggen een enerverende rit, de pillen van dochterlief zijn rond 4 uur uitgewerkt en das heel handig als je net in de auto zit ! NOT

Enfin gelukkig hadden we weinig files en na 2 uur rijden stonden we in Weert, het had ook geen 5 minuten langer moeten duren geloof ik. Toen even naar mijn moeder, daar even gekletst en toen weer richting huis, na een halve dag werken dan naar weert na een drukke week is slopend, we kwamen thuis en ploften in de bank om 10 uur. Zaterdag werken en dat was wel weer een vermoeiende maar wel leuke dag , want leuke klanten , mooi weer en dag met de ondernemers in de straat met een fles wijn afgesloten op een bankje buiten met vette muziek van Bang en Olufsen onze nieuwe overburen.

Da auto vol haspels die we hebben meegenomen uit Weert moet ook iets mee gebeuren en dat zit allemaal in mijn hoofd alleen ik moet 10 dagen in een week hebben en 48 uur in 1 dag graag en dan nog een berg geld dan komt het wel goed. Ik heb wel, hier en nu, as we speak een pot van 5 liter verf staan en ik ga de nis schilderen hier in onze woonkamer want ik wil LICHT ! heel veel licht ! en luchtig . Alleen was ik kwasten en rollers vergeten te halen gisteren en hier is alles potdicht op zondag helaas SHIT SHIT SHIT  !

Het bureau wat hier ook staat waar de kids aan zitten en computeren is bruin zwart en wordt ook wit , mat ! Allemaal ideeën alleen de uitvoering……..

Mijn hoofd zit vol ideeën van allemaal dingen die ik wil gaan doen binnenkort en die gedaan moeten worden . Het wordt heel mooi en leuk allemaal . Morgenochtend snel kwasten en rollers halen, schuurpapier voor het bureau te schuren en dan gaan met die banaan. Ik ga het gewoon doen desnoods ’s nachts maar het zit in dat hoofd en wat in dat hoofd zit gaat er niet meer uit tot het gebeurt is en ik rust heb. En wil ik dus rust in dat hoofd creëren moeten die dingen gedaan worden.

Voor nu even een foto van mijn kind wat geheel uit elkaar ligt, kon wel janken toen ik het zag , ik vroeg aan de mannen daar of ze nog wel weten waar alles weer aan gesloten meot worden en hoe het zat , daar moesten ze hard om lachen , dat was een erg blonde vraag volgens hun, volgens mij helemaal niet want ik vind het er niet bepaald eenvoudig uitzien en ik weet niet in hoeverre hun echt daarvoor gestudeerd hebben !

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Zondag zonder kwasten

 1. Nou ja, ik wilde hetzelfde schrijven als Jet: maar goed dat je geen kwasten hebt, kun je misschien even uitrusten…….. hoewel je vast wel weer wat anders hebt bedacht wat moet gebeuren.
  Trap af en toe eens op de rem meid. Ja, ik weet dat dat moeilijk is, ik ken je wat dat betreft (broer).
  Tja en die auto…….. ik weet het niet, heb er de ballen verstand van. Maar ik hoop voor jou dat hij weer de weg op mag, al zou ik er niet meer in durven rijden geloof ik. Hoe kwam het nou eigenlijk dat de remmen het niet meer deden? Dat mag toch niet gebeuren! Doodeng gewoon!

  Ik wens je een fijne en relaxte verdere zondag toe.

  Like

 2. Ben je nou in die overdekte tuinstoel met al die kinderen naar Weert gereden? Ik mag toch hopen van niet. En dat je geen kwasten hebt is gebedsverhoring anders was je vandaag weer hardstikke druk geweest en had je weer geen tijd gehad om uit te rusten en bij te komen. Prima dus dat je vandaag niet kan schilderen. Niet dat ik denk dat je uitgerust hebt hoor, je zal vast iets anders gedaan hebben.
  En die auto van je? Nee, dat komt nooit meer goed, straks ligt de moter in je kofferbak. Wedden? 😉

  Like

 3. Vooral veel geld heb ik nodig. En bij mij moeten de liters verf nog ingeslagen worden. Wit, hoogglans. Zo mooi verschillende witte en mat en hoogglans en andere materialen bij elkaar ;).
  Dat hoekje word ook heel mooi zie het helema voor me enne….. met die auto komt het wel weer goed zegt Sjonnie en die schijnt er verstand van te hebben.
  X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s