Er moet niet 1 schroef wegvallen dan is het paniek hier

Hallooooo landgenoten, ik zit in de penarie. Zolang alles gewoon gaat zoals het moet gaat redden wij het net , HEEL NET. Dan runt dit huishouden zich wel , oke dan eten we een keer patat omdat we te moe zijn om nog te koken of te druk, of we moeten op zondag ineens nog 12 machines was draaien omdat de hulp op dinsdag komt strijken,maar dan redden we het NET. Maar dan moeten er geen onverwachtse dingen gebeuren of mensen wegvallen want dan redden we het dus NIET.

Mijn hulp komt deze week niet want haar dochter haar baby is dus heel ziek, en niemand die tegenspreekt dat ze wel zou moeten komen maar zonder hulp ben ik LOST . Om de simpele reden dat ik geen tijd heb om te strijken of het hele huis te poetsen……ik zou niet weten wanneer. Dus paniek momenteel hier in huis want helaas heb ik geen selfcleaning house. Strijken lukt nog wel tussen de bedrijven door of ik flikker het de droger in en vouw. Ik vind het best zwaar, ik vind het zelf best heel zwaar deze week I NEED HELP en er is niemand , ik heb geen familie hier, g heeft geen familie hier, vrienden en kennissen zijn of te oud of te slecht ter been of werken zelf hele dagen dus we balen….. we balen stevig.

De kids hebben allemaal zelf hun kamer kunnen stofzuigen en cleanen ,dat dan weer wel maar ja daar houdt het niet op helaas……er is meer te doen in dit huis !

Ik was beetje aan het mijmeren in bed gisteravond, want ik had gewerkt tot 23 uur , 23.30 uur lag ik in bed EN DAN KAN IK NIET SLAPEN , ik moet altijd paar uur ontspannen voor ik naar bed ga anders dan lig ik hele nacht wakker, maar ja hubbie die had al ettele uren ontspanning achter de rug met voetbal kijken dus die wilde naar bed, daar lag ik dan EYES WIDE OPEN, te mijmeren, ondertussen las ik ook nog de nieuwe Saskia Noort , maar ik mijmerde dat ik veel rottigheid op mijn pad heb, veel afgunst veel mensen die me graag dwarsliggen maar ook bedacht ik me dat de club mensen zich op heel natuurlijke wijze uitdunt en dat de mooie blijven en er weer nieuwe mooie bijkomen en dat wij momenteel best een leuk clubje om ons heen hebben van heel lieve, leuke, oprechte mensen, een heel klein clubje,  maar groot genoeg momenteel voor mij want ik heb toch geen tijd om contacten te onderhouden. En ook geen zin in veel mensen om me heen. En dat is ook wat waard die hele kleine club lieve oprechte echte mensen ! Die koester ik ook. Dat schrijf ik nooit of zelden maar dat bedenk ik me wel regelmatig . Evenals andere dingen.

Vandaag belde de garage of ik nog wilde komen kijken naar mijn auto, of wat daar van over is want die ligt momenteel HELEMAAL in delen uit elkaar en dan bedoel ik het heel motorblok is uit elkaar geschroefd , piece for piece and helemaal ergens diep in dat motorblok is gevonden door mijn 4×4 chirurg wat er loos is met mijn autootje, en hij denkt dat het wel gemaakt kan worden, dat dat een bom duiten kost mogen duidelijk zijn daar heb je een mooie cv ketel voor maar ja ik heb ook een auto nodig en ben nogal gehecht aan deze…………….slik.

Ga maar een lot halen bij de Primera wie weet maak ik eens kans op de Jackpot, zou fijn zijn ik ken nog wel wat mensen die ik dan meteen zou helpen en die het goed kunnen gebruiken .

Oh enne medebloggers, sorry sorry sorry dat ik iedereen verwaarloos maar ik heb echt gewoon geen tijd om te komen lezen, tis geen on

7 thoughts on “Er moet niet 1 schroef wegvallen dan is het paniek hier

 1. Nou wat de anderen zeggen; idd er moet geen radartje wegvallen.

  En ik woon ook ver weg, maar als ik dichtbij had gewoond…..was ik niet komen strijken! Blegh strijken! Ik krijg mijn eigen strijk nauwelijks weg! Maareh….ik had heus wel iets anders voor je gedaan hoor….extra portie (nou goed, heel veel extra) koken voor als jullie te moe zijn, en zuigen en dweilen vind ik ook niet zo heel erg (en in zo’n groot huis hoef ik dan meteen niet meer te sporten!).
  Nou ja eniewee, je hebt er weer geen zak aan, maar ik leef wél met je mee!
  XFleur

  Like

 2. Tsk, ik doe zoveel minder als jij maar voor ons huishouden geldt hetzelfde hoor… er moet gewoon niks wegvallen, dan stort het kaartenhuis in elkaar. Ik hoop dat het baby’tje heel snel opknapt – voor het kindje, haar mama en oma en voor jou 😉

  Hang in there!

  Like

 3. Hou je taai meis, dit soort weken dat er een radertje wegvalt zijn killing! Als ik dichterbij zou wonen en hier zelf niet zo druk zou zijn, zou ik een dag komen strijken bij je.
  Ik hoop dat het babytje het haalt.

  Like

 4. O nee he echt ellende als alle radertjes wegvallen. Koop idd maar een lot wie weet.. zou willen dat we wat dichter bij elkaar woonde .. kwam ik middagje strijken.
  liefs Leni

  ps hoe is het met dat kleine mensje weet je al meer?

  Like

 5. Ik wil je even een hele dikke knuffel geven een een kus….gewoon omdat jij jij bent, tis dat je ver weg woont en ik zelf in de kreukels ligt anders had ik je zeker te weten geholpen met alles behalve strijken whahaha…

  Maar je flikt het wel elke keer en je gaat maar door en door….Je bent een TOP WIJF!!!

  Kusssssssssssssssssssssss
  Caab

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s