Gewoon even geZONd.

Vrijdagavond moe ! Zaterdag werken, alle kids in huis en zondag voetbalwedstrijd : en NL verliest zoals alle andere voorgaande wedstrijden , ik zei het al eerder, het was zo mijn week niet !

Ik bakte me een ongeluk aan de bitterballen maar helaas het wilde niet…….van der Vaart scoorde even een doelpuntje heel in het begin en ja toen hadden we HOOP , helaas van korte duur want die portugezen hadden de ijdeltuit ingezet en behalve onwijs ijdel is ie ook gewoon heel goed in voetballen ……

Jammer dan. En van Marwijk is een eigenwijze donder maar die spelers van oranje die missen het heilig vuur , die zijn niet gedreven…….genoeg. Misschien eens betalen naar prestatie ??? Als gedrevenheid uit betaald zou worden zou ik inmiddels kunnen rentenieren denk ik , jammer dat het zo niet werkt !

Vandaag in G zijn auto naar Amsterdam naar het fashion centre ! JOEHOE maar ik ben duidelijk nog niet bekomen van alle dagen slaap tekort ! GAAP

De kids hier hebben toets week ! Mama heeft er weer slapeloze nachten van alhoewel oudste gewoon lekker zijn best doet om precies zoals ie het had gecalculeerd over te gaan, waarom meer doen dan nodig ? zucht

Middelste nu in paniek is want moet nog “even” drie vieren op halen…… en de rest is chill of ze er nou wel of niet goed voorstaan van stress geen sprake .

Ik hou me rustig voor mijn doen, maak me niet gek, laat het los want ik kan me wel helemaal gaan liggen opvreten maar heb vorig jaar gemerkt dat ik zowat overspannen was, kids nergens last van hadden en uiteindelijk ging alles over maar had ik drie meter eczeem op mijn hoofd van alle stress en bijna een hartstilstand gehad. Dus ik zeg niks, zitten ze achter de computer zitten ze achter de computer, kijken ze elke voetbalwedstrijd, lekker laten kijken, chillen : joh lekker he dat chillen ……

Maar als er eentje niet over gaat , dan ga ik niet gillen, niet boos worden, niets van dat alles dan ga ik alleen mijn told you so dansje doen , ken je dat niet ? Oh Will and Grace, nooit gezien? KLIK : http://www.youtube.com/watch?v=IV4sB7O97ro

Want het is ook niet zo dat we het niet verteld hebben en uitgelegd en besproken ……of dat ze het niet kunnen …..

(inmiddels zijn we weer een dag later…..)

Maandag dus naar Amsterdam geweest, ingeslagen, kleding.

Vandaag winkel gedraaid, en meer , maar het was een beladen dag, eerst horen dat de net geboren baby van mijn oppas heel slecht ligt en met heel slecht bedoelen we dan ook HEEL slecht, alles zag er zo rooskleurig uit net gehoord van de artsen dat de kritieke fase voorbij was dat alles goed ging (te vroeg geboren) en door iedereen artsen en verpleegsters gefeliciteerd na een maand van stress om dan drie dagen later ineens weer een heel ziek kind te hebben……ongelooflijk , ik moet er steeds aan denken. En dan vandaag mama van dinnetje die ineens iets raars in haar borst heeft en meteen donderdag al naar ziekenhuis moet. Wat een dag , wat is dat mensen ? KAN IEMAND DAARBOVEN EVEN DE KLOK OP GOEDE TIJDEN ZETTEN ? Gewoon even een jaar geen crisis, geen ziektes, geen politieke oorlogen, geen ellende, geen zinloos geweld, geen chaggie mensen, geen kutweer, gewoon eens alles goed , leuk , gezellig, gezond, en voorspoedig……

4 thoughts on “Gewoon even geZONd.

 1. Ja meis wat heb jij een week achter de rug zeg….niet normaal, echt een achtbaan van alles en nog wat….
  Hoop een beetje dat je straks in de vakantie lekker bij kan komen en kan ontstressen…wat betrefd de pubers heb ik het zelfde hierzo….maar moet goed komen, We moeten een beetje vertrouwen in ze hebben ( hoor ik dan tenminste)…

  hoop wel dat het allemaal goed zal gaan met die moeder, tis altijd weer schrikken en dan word je weer met de beiden benen op de grond gelanceerd….maar jij stond al aardig vast geketend of niet??

  sterkte vrouwtje nog 2wk en dan is het vakantietijd…..kids in rust, hopelijk mama ook een klein beetje xxxx

  xx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s