Daar gingen we dan…

Naar Denemarken.

O ja even ter herinnering mijn week begon slecht ! maandag , auto , geen remmen dat soort dingen…..

Woensdagochtend ik ren en vlieg alles in orde maken voor ons vertrek, huis aan kant brengen, koffers inpakken, alles klaarzetten voor vertrek, alle laatste instructies nog geven voor winkel webwinkel kinderen etc, toen honden in de auto en op naar het hondenpension. Daar binnen aangekomen komen ze eerst Bob en Bettie halen die vol in de rem gaan en hun hele lijf en gewicht inzetten om niet mee naar binnen te gaan, Bob merkt al snel dat ga ik verliezen en zet zijn kaken in de enkels van de stagair. Enfin het lukt toch om ze binnen te krijgen onder zwaar gebrom, gekreun, gedreig van die twee. Bink gaat vrolijk kwispelend mee die weet immers niet wat er gaat gebeuren want is er voor de eerste keer.

Ik ga toch wel een beetje met pijn in mijn hart weg maar goed ik weet dat die twee ondanks alle stress die ze er van hebben het wel gaan overleven. Bink zullen we horen hoe het gegaan is als we terugkomen en wat die er van vond. Ik ga huiswaarts krijg warempel die bus van manlief nog ingeparkeerd ook (weeeh ik ben autoloos) en wacht op manlief die nog aan het werk is op school.

Om 2 uur kunnen we vertrekken, ineens is het hectisch, manlief haalt boven het koffer , we blokkeren de straat met de auto dus snel snel snel en we vertrekken.

KOM IK ER IN DUITSLAND ACHTER DAT MIJN JAS EN MIJN KLEDING DIE IK ZO MOOI HAD KLAARGEHANGEN BENEDEN IN EEN KLEDINGHOES NOG STEEDS AAN DIEZELFDE DEUR HANGEN WANT ZE HANGEN NIET IN DE AUTO. Ik ben op zijn zachts gezegd NOT AMUSED , alles is natuurlijk G zijn schuld want hij had dat ding moeten zien hangt aan zijn kant en zijn bureau en hij laadde immers de spullen in. Ik heb helaas wel kleding in de koffer maar alleen een heel dik vest voor het geval dat het mss eens heel koud zou zijn…….en verder heb ik de jeans die ik aan heb een schoon shirt en onderbroeken en PRIJS DE HEER de toilettassen zaten in het koffer !

Manlief rijdt als een bezetene want die wil 9 uur halen , dan begint de voetbalwedstrijd waarin wij de duitsers met de grond gelijk gaan maken !!!!!!!!!!!!!! Plassen? vernietigende blik , ik wil doorrijden, we zijn nu al 4x gestopt ! NOU ZEG IK IK GA NIET IN MIJN BROEK PIESEN VOOR NEDERLAND ! DUHHH Ik roep nog lachend in het tankstation tegen de heren vrachtwagenchauffeurs en personeel UND SEIT IHR FERTIG ZU VERLIEREN HEUTE ABEND? Geen humor die duitsers, niemand lacht, alles is ineens heeel stil daar, en kijkt mijn kant op, JONGENS GRAPJE ! niemand reageert en manlief vraagt of ik levensmoe ben?

Afbeelding

AARRGHHHH krijs ik ineens WERELDSTEKKER?????? nee niet meegenomen………..oh ik lijk op een ontplofte kip mensen als ik mijn haar niet föhn .paniekaanval nummer 2, geen kleren en geen stroom? Kan het nog slechter? Stop je even bij volgende tankstation schatje? Nee ? De wedstrijd ja ja ik weet maar ik zonder fohn morgen wil jij niet meemaken ! Hij stopt, moppert, ik vlieg naar binnen probeer een Deen uit te leggen wat ik nodig heb , die snapt er de ballen van maar na even uitleggen NEE die hebben we niet, manlief moppert dat het zoooo lang duurde en rijdt door.

Afbeelding

Als we dan eindelijk in het hotel arriveren, doodop, ik de deur opentrek en een bedje zie van 120 cm breed, denk ik dit is zooo mijn week niet ! Met een hoofdbord van 160 cm breed (zoek de verschillen) Ik trek meteen de deur van de badkamer open en hoop daar een luxe badkamer aan te treffen om het leed van het bedje te verzachten ………NOP EEN DOUCHE met een DOUCHE GORDIJN , ik haat douchegordijnen die gaan tegen je billen aan zitten NAT en dan weet ik niet aan wie zijn billen dat ding nog meer heeft gehangen JAK, ik krijg spontaan een depressie, temeer daar manlief roept 2-0 voor duitsland ! WAAAAAT????????? zijn ze nou helemaal besodemieterd? Het kan echt niet slechter gewoon, ik smijt die vieze sprei van bed want ook daar heeft menigeen al van alles op gedaan denk ik altijd en nestel mij naast manlief om naar de afgang van Nederland te kijken op een DUITSE zender, tja het kon idd nog erger !

De wedstrijd ten einde besluiten we maar te gaan slapen, althans proberen, ik moet denken aan mijn vriendin die altijd heerlijk slaapt met manlief in dat kleine bed en zeg tegen g hou je maar vast aan het nachtkastje !We worden wel tien keer wakker in de nacht en om half 8 rollen we zo bed uit. Ik smijt alle ramen open want temperatuur sauna en ik moet een dik vest aan ! Gelukkig is het buiten een graadje of 15 en niet warm, niet zonnig .

We vertrekken om half 10 richting Tine K en daar was ik in 1 klap alle ellende vergeten, wat een showroom, wat een leuke mensen, wat een ontvangst, oh wat hebben wij een leuke dag gehad ! Eerst hele dag in de showroom en op het bedrijf en in de avond dineren bij Tine K thuis, veel te lekker , veel te veel gegeten, veel te gezellig en helaas moesten we toch echt naar huis……om 22 uur vertrekken we daar en rijden meteen door naar huis want dat hotel willen we echt niet nog een nacht meemaken. Om 6 uur in de ochtend zijn we thuis , ploffen in ons eigen 210 cm bed en slapen HEERLIJK ! En erna lekker in BAD !

Vanmiddag belde de garage, hoe ik die auto tot stilstand had gebracht want dat was eigenlijk onmogelijk volgens de garage, het mocht een wonder heten zei hij tegen G dat ik nog leef ! Hij heeft het wel vijf keer herhaald dat het eigenlijk onmogelijk is dat ik die motor tot stilstand heb gekregen ! Nou ik krijg weer de kriebels als G ophangt en me zegt wat de man heb net aan de foon verteld heeft……..

AfbeeldingShowroomAfbeeldingLunch verrukkuluk ! AfbeeldingEten bij Tine thuis.Afbeelding

5 thoughts on “Daar gingen we dan…

 1. Ooo, ik zie het hélemaal voor me hoe jij foeterend in die auto zit en alles werkelijk niet loopt zoals je wilt dat het loopt. Douchegordijn… ieks, jakkes!!

  Wat een prachtig huis, en schitterend gedekte tafel… dat is dan wel heerlijk genieten!! Kom je helemaal van bij, gezellig met leuke mensen om je heen…

  Like

 2. Nou G had niet eens zo hard hoeven rijden dus, Nederland bakte er weer niets van. Ik heb het niet eens gezien en niets gemist ook.
  En nu? Hoe gaat het nu verder met je auto?
  Hebben de honden het overleefd in ’t pension? En hebben de verzorgers het overleefd met die bijtgrage kaken van die honden?

  Like

 3. 120cm? Ik had een moord gepleegd in zo’n krap nest. Gelijk heb je dat je de volgende nacht naar huis reed. Wat heerlijk dat het bij Tine helemaal te gek was, alles bij elkaar is alle ellende dan toch de moeite waard geweest!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s