Zondag

Ik zou bijna niet meer zelf blogjes schrijven maar gewoon Sandra mijn leven laten vertellen…. dat is lekker relaxed.

Ik zelf lag helemaal in een deuk om haar blog want het is natuurlijk 1 groot feest van herkenning alles wat ze schrijft , ik weet namelijk precies wat ze bedoelt met een schoonheidssalon onveilig gemaakt etc.

Maar goed ik kan toch ook niet elke keer vragen of zij mijn blogje wil schrijven want het is immers mijn uitlaatklep !

Ik heb momenteel niets te melden als ware het niet dat ik echt niet meer tegen dat koude trieste weer kan , ik echt echt zon nodig heb ! Dat ik zo mega  teleurgesteld ben dat we gewoon verloren gisteren tegen Denemarken, dat belooft weinig goeds voor de rest van de wedstrijden en ik denk dat ik nog maar niet iets oranjes aanschaf want wie weet hoef je het na volgende week niet meer aan te trekken.

Dit wordt een hectische week voor ons, heel hectisch en we zijn er nog niet klaar voor ook niet. Zo ga ik op en neer met de auto naar Denemarken in 2,5 dag, de nieuwe collectie bekijken voor winter en heel veel samples meenemen. Moet ik nog kleding inkopen want de tops vliegen de deur uit , moet ik ook nog 40 goodiebags inpakken voor een klant, moet ik nog pakketten maken, honden naar hotel brengen, eigenlijk nog kleding fotograferen voor website, heb ik 2 afspraken staan met klant , moet ik nog nieuwe plantjes poten in de bakken bij de winkel want droog en dood is niet echt een binnenkomer, en moet ik nog tig dingen doen alleen TIJD ! TIJD ontbreekt !

Twee van de drie kids bleven thuis dit weekend die hadden geen trek om naar papa te gaan en dus was het niet echt een rust weekend zoals wij die normaliter kennen. Want twee kids hoe gezellig ook en hoe makkelijk ook is toch anders dan gewoon geen kids en helemaal je eigen gang kunnen gaan.

Maar nu ga ik snel verder met wassen, er liggen nog een machine of 6 klaar en dan nog 2 zakken teamshirts dus ik hoef me vandaag ook niet te vervelen gelukkig .

O ja ik ga van de koffie afkicken deze week, mij is namelijk verteld dat 20 bakken koffie echt niet meer MAG EN KAN omdat er volgens de diëtiste heel veel koolhydraten in koffie zitten (????? nooit geweten echt ????) en ik echt moet minderen! Bah echt soms vraag ik me af hoor of leven nog leuk is als je een schildklierprobleem hebt. Dat eeuwige lijnen en met je (niet/wat) eten bezig zijn is tot daar aan toe,  maar dat je geen wijn mag …….das hel……en dat je dan ook nog geen koffie meer mag , nog maar 3 bakken per dag………….dat word hoofdpijn dat weet ik nu al , ik geen koffie = migraine week lang .

Ik word er niet blijer van zeg maar want water drinken vind ik saai , immens saai, ik word er flauw van , ik ben toch verdorie geen eend.

 

 

 

3 thoughts on “Zondag

 1. En ik me maar afvragen waarom ik zo vet blijf….. het is de koffie!! Nou, gelukkig hebben we dat mysterie ook weer opgelost. Blame it on the coffee.

  Like

 2. Ik zou een nieuwe diëtiste zoeken, Floor.. koolhydraten in koffie.. yeah.. right.
  Caffeine in koffie – en dan 20 van die shots per dag – ja, dat is dan weer wel niet echt lekker voor je gestel. Alleen water? Er zijn zat fijne (caffeine-vrije..) theesoorten die zouden moeten mogen, ook als je met een niet fijn werkende schildklier zit.

  Hou je taai – jij vindt de minuten wel om al die 1001 klusjes te doen (misschien wil er wel een kind wat plantjes planten of een machine uitruimen) – en die zon komt snel weer!

  Like

 3. Hahahhaha ik moet er vreselijk om lachen koolhydraten in koffie ja als je er melk of suiker in doet dan wel maar een gewone zwarte bak koffie heeft GEEN koolhydraten
  Het is wel zo dat in de groene koffieboon wel heel veel koolhydraten zitten maar die verdwijnen weer bij het roosten dus geniet gewoon van je lekkere bakkie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s