Ergernis top 10

JAJA daar bedoel ik mezelf mee, ik ben zo vrolijk momenteel echt het zonnetje in huis ! NOT

De vorige ergernis is inmiddels vervangen door een nieuwe .

Nee het is een week van ergernis , die begon maandagavond ….

Het zou zo fijn zijn als mensen zich eens met zichzelf zouden bemoeien en niet met mij.
Oh wat zou het leven dan heerlijk zijn.
Nu hoor ik iedereen denken dan moet je dat zelf ook doen…..aangezien ik me druk maak om wie zich wel en niet insmeert.
Ja das waar maar oordelen over iemand is wat anders dan zich zorgen maken over huidkanker en de gevolgen daarvan.
Enfin ergernis nr 1 : was ex die vind van alles maar denkt daarbij vooral aan zichzelf en niet aan zijn dochter.
Ergernis nr 2 :  dat mensen een oordeel over mij hebben of een vooroordeel of denken mij te kennen, denken te weten hoe het er hier aan toe gaat, denken te weten hoe of wat dat interesseert me geen zak.
Ze doen maar, ze roddelen er maar op los, ik hoor de verhalen wel hoor hier in de straat maar het zal me mijn reet roesten want ze weten er geen bal van , ze insinueren van alles maar zijn compleet onwetend.
Mijn blog lezen ze en daarom denken ze mij te kennen maar dit is maar 1% van wie ik ben en ik laat hier alleen los wat ik wil natuurlijk……
Enfin dus lul maar over me , het maakt me niet uit ! 
MAAR …………….. KOM NIET AAN MIJN KINDEREN ! 
Ga niet dingen insinueren tegen mijn kinderen, ga niet dingen zeggen tegen mijn jongste die haar kwetsen! 
WANT DAT PIK IK DUS NIET ! 
Kind komt thuis , eerst stoer lullen maar ik ken mijn dochter, ik zeg wat is er ? en dan komen de tranen.
Een moeder (zit ook nog in het onderwijs ook !!!! lekker pedagogisch bezig) vond het nodig mijn kind te kwetsen met een sneer en een rotopmerking die eigenlijk over mij ging  , nou bedankt weer.
Ik ga het hier niet herhalen, ik hoef me ook niet te verantwoorden want wij weten wel hoe het zit hier thuis en dat het goed zit .
En dat weet dochterlief gelukkig ook . Ik heb het mens wel ff gebeld want ik word woest als je aan mijn kinderen komt ! Ik vind het zo laag , zo ongelooflijk laag.
Tegen mij je mond niet opendoen als je me tegenkomt maar tegen mijn dochter beginnen, nee dan ben je flink ! NOT 
En als je nou zelf zo perfect bent ? Enfin ik weet genoeg en geloof me: zelf verre van perfect, ik verlaag me niet tot haar niveau en hou mijn mond hier ! maar maak ik me druk om jou? Nee het interesseert me geen zak nl wat jij allemaal doet en of niet doet , ik ben druk met mijn eigen leven met 7 kinderen , met mijn werk en  had ik hele dag geen zak te doen dan nog interesseert het me niet hoe of wat een ander zijn/haar leven indeelt. Echt het boeit me niet zolang ik er geen last van heb doe je maar lekker .
Ik zou perfect kunnen functioneren op een onbewoond eiland ik heb geen anderen nodig om me te vermaken alleen mijn mensen van wie ik hou en die me dierbaar zijn.
Een ieder is altijd van de laatste nieuwtjes op de hoogte, g en ik nooit, gewoon omdat het ons niet interesseert we gaan niet met iedereen staan te ouwehoeren om de laatste roddels te weten te komen, we hebben zo’n druk en vol leven dat we ook daar geen tijd voor hebben en zo druk met ons gezin daar hebben we genoeg aan.
Mij is wel duidelijk dat mensen die zelf ontevreden zijn met hun leven graag een ander afzeiken om zo zichzelf beter te voelen of superieur. 
Mooi ze doen maar een ieder die dus roddelt over mij voelt zich dus eigenlijk inferieur aan mij en diep ontevreden over zichzelf. 
Das fijn om te weten dat er zoveel ontevreden vrouwen in mijn buurt wonen hahaha
Succes met jezelf ! 
Ergernis nr 3: apothekersassistente die met mij een half uur in discussie gaat over medicatie dochter, kinderartsen die weten niks joh, nee apothekersassistentes die hebben tegenwoordig de wijsheid in pacht .
Ergernis nr 4: een instantie die gisteren nadat ik 3x belde zou terugbellen maar dat niet deed, vervolgens belde ik weer 3x vandaag en laat het mens nou terugbellen net op het moment dat ik met een leverancier aan de foon zit ! en ik belde echt meteen terug : antwoordapparaat ! GRRRRRRR
Ergernis nr 5: advertentie aanleveren waar ik dik 2 uur mee bezig ben geweest om dan vervolgens te horen dat de maten verkeerd zijn doorgegeven en kon ik weer helemaal opnieuw beginnen ! 
Ergernis nr 6: hele dag gewacht op leverancier voor levering voor klanten die nogal haast hadden : komt ie om half 7 aan kakken
Ergernis nr 7: te veel werk, te weinig tijd, te weinig uren in een dag 
Ergernis nr 8: klant die heel onzeker is en me zoveel meer werk bezorgt das niet gezond meer
Ergernis nr 9 : temperatuur daling ! ik wil gewoon zon ,warmte ! 
Ergernis nr 10: er groeit een haar op mijn kin nee daar word je blij van !
Zo en dan is het nog maar woensdagavond, precies 48 uur ergernis
Ik zeg het je dit is zo mijn week niet ! Ik denk dat ik gewoon aan de wijn ga ook al is het geen zaterdag en ook al ben ik op dieet ! 

10 thoughts on “Ergernis top 10

 1. Ik kreeg een twitter van iemand: Maak eens een lijst met de 10 dingen waar je het meest dankbaar voor bent. Volgens mij is dat veel constructiever voor je dan ergernissen benoemen

  Like

 2. Ze kunnen beter over je praten dan over je heen zeiken, maar het is hoogst irritant dat het gebeurt.Heerlijk om het hier van je af te schrijven, gooi het er maar uit, je week kan toch al niet meer stuk…Wordt tijd dat mensen eens naar zichzelf kijken en zien wat ze aanrichten ipv zich druk te maken over een ander.

  Like

 3. Juist!!!Dat heb je ff lekker van je afgeschreven..en gelijk heb je. Als iedereen zich nou met z'n eigen kinderen en dingen bezig houden dan hebben ze ook geen tijd om zich met een ander te bemoeien!! Haal diep adem, schenk lekker een bel wijn in enne vergeet je jogging niet aan te doen!Lieve groetjes, Elly

  Like

 4. Ik lees je blog al een hele tijd. Voor Jou is dit een perfecte uitlaatklep voor alles in je leven. Je schrijft het meteen op den ik en leest het niet meer terug. En voor jou werkt het perfect. En dat moet je zo laten. Mensen hebben altijd een mening en vinden vanalles maar vergeten naar zichzelf te kijken!Laat maar weer je weet wel beter en je hebt goed gedaan om voor je kind op te komen!!!! Veel mensen zijn jaloers en daar kun je zo weinig tegen doen. Blijf lekker jezelf en blijf vooral schrijven!!! Gr ineke

  Like

 5. Fijn hè, al je ergenissen gewoon eens neerkwakken hier, dat lucht op. Ik herken er een paar, vooral het geklets van je 'omgeving' die altijd wat te zeiken hebben en in feite gewoon strontjaloers zijn op alles wat je hebt en doet. Pfffft, ze doen maar, ik laat me niet meer tegenhouden. En dat lucht op, kan ik je zeggen.

  Like

 6. En ik maar denken dat dit soort dingen in een stad niet gebeuren…. maar alleen hier in een dorp.Maar ik heb een heel goed therapeutisch iets in huis.In de vorm van onze kat JOEP…. even vasthouden en alles stroomt van me af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s