Cha….

Chaotische dag .
De oudsten hebben school, de kleinsten hebben vrij, en eentje heeft een schoolreisje in Tsjechië.
Ik hou hier niet van, ik heb ze graag of allemaal op school of allemaal vrij maar vooral allemaal gewoon lekker in NL liefst onder moeders vleugels.
Nu heb ik mijn oudste in Tsjechie, mijn middelste heeft school en mijn jongste heeft nog een extra week vrij.
Dat is voor mij te chaotisch .
Ik what’s app met oudste paar keer per dag (jaja ik kan het niet laten , hij overigens ook niet want hij belt en sms-t en whats-appt dat het een lievelust is) Gisteren was oudste naar het zwanemeer geweest met hele klas in Praag en zo whats-appte hij lag meer dan de helft na de pauze te slapen ! DODELIJK SAAI vond ie het. Dat is dan ook het enige saaie want de rest lees ik alleen maar hoe leuk en geweldig het is.
Middelste die gaat naar school heeft daar tussendoor allerlei sportdagen . En jongste is dus thuis, alleen,  want de rest van de kids komen vrijdag weer voor een week.
En veel vriendinnetjes zijn weg op vakantie en daar baalt ze van. Dus zei ik bel je “stief”zus dan , die sprong een gat in de lucht en kwam. Die twee kunnen heel goed met elkaar en hebben altijd de grootste lol maar die moest voor het eten weer naar huis en dochterlief ging met andere kinderen spelen!
Dik uur alles en iedereen zitten bellen en daar kwam madammeke aan kakken hoor om 19 uur !
Totaal chill met het buurmeisje . Ik gaf een preek  iets met eten en je mobieltje meenemen en dat ik in doodsangst zit als ik haar een uur lang niet kan bereiken (kind kan wel ontvoerd zijn) .
Enfin het eten staat op en zometeen gaan wij dan eindelijk eten, buurmeisje blijft slapen .
Morgenochtend ga ik sinds maanden ! echt maanden , ik denk eerlijk gezegd bijna een jaar ! weer eens naar de schoonheidsspecialiste ! HET IS NODIG laten we het daar op houden en eigenlijk zou ik ook gewoon even naar de Bergman Kliniek moeten voor een algehele facelift maar daar heb ik de tijd niet voor en ben ik ook gewoon een bangerik voor want ik vind zoiets doodeng , dus ik doe het met dit hoofd en het verval .
Verder was het een drukke dag , hard gewerkt , nog een leuk gesprek gehad aan de foon 😉 (diegene leest dit en herkent zich nu ) en allerlei leuke dingen gedaan .

En nu ETEN !

4 thoughts on “Cha….

  1. En, was het lekker bij de schoonheidsspecialiste?! Een jaar… ach dat valt nog wel mee meis; Mijn laatste keer is alweer bijna 3 jaar geleden! En iedere keer als ik ga, denk ik 'Ik ga dit nu echt iedere 8 wkn doen, want wat is het heerlijk'… En vervolgens duurt het weer veeeeeel te lang!Fijn dat de oudste zich zo goed vermaakt, dat moet het leed van moeders toch wel enigzins verzachten???

    Like

  2. Ik heb ook het liefst alle kinderen op school of thuis en niet alle drie allemaal een andere kant uit. En tjsa… naar het buitenland…. daar wil ik nog helemáál niet aan denken.Geniet morgen lekker van je bezoekje aan de schoonheidsspecialiste… Bergmankliniek lijkt mij ook niets… véél te veel naalden… Ieks!!Groetjes, Collie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s