Joehoe here i am !

Koninginnedag waren we open en het was stervensdruk ! 
Dus ik heb niets van koninginnen markt zelf meegemaakt want van 10 tot 18 uur waren wij open.
Dinsdag gewerkt hele dag , woensdag met dochter naar kinderarts voor medicatie en erna nog naar het ggz , donderdag gewerkt en heel even smiddags naar Kampen geweest , daar was ik nl nog nooit geweest, wat vond ik nou van Kampen?
Een mooi oud plaatsje maar de winkels vond ik echt honderd keer niks ! 
Echt helemaal niks behalve de boekhandel plantage dan waar ik wat leuke agenda’s scoorde voor de kids , nu nog hopen dat de kids ze ook leuk vinden.
Vrijdag hele dag gewerkt en van hot naar her gerend, gamma geweest even naar Nunspeet (waar zich volgens mij net iemand voor de trein had gegooid, bah vreselijk gewoon) , tussendoor de boodschappen gedaan, winkel vandaag om 6 uur dicht ivm de dodenherdenking en dus geen koopavond voor een keer.
Zojuist bracht mijn ex samen met zijn moeder , mijn ex schoonmoeder dus na een hele dag Amsterdam zoonlief naar huis want die vertrekt morgenochtend naar Tsjechië met school voor een week, galapak moet mee want ze gaan naar het zwanenmeer in Praag.
Ik zal hem missen een week lang zoonlief in Tsjechië hij mij stukken minder denk ik zo maar goed…..loslaten heet dat geloof ik . Lukt me stukken beter als ik weet dat ie bij papa of oma is ipv in Tsjechië…….
De dochters waren er ook bij, mimi (zo noemen ze oma) ging nog even mee naar de winkel kijken en we kletsten nog lekker ff Frans en toen moesten ze weer gaan. Dochterlief heeft verkering ! Ze is in de wolken , drijft hele dagen op haar roze wolk en is nog drukker dan anders door al die verliefdheidshormonen……. Jorinho heet ie en hij is ergens van een exotisch eiland,  Bonaire geloof ik .
En zooooo lief mama echt zoooo lief ! 
Nou he better be lief zei ik en dacht er nog veel meer bij : vooral dat ie Junior niet los laat maar in de broek laat , ja dat dacht ik , pff wat word ik toch ouderwets als het mijn eigen kind betreft.
Ik merk dat ik dan totaal niet meer zo ruimdenkend ben als ik normaal ben maar ja je eigen kind is gewoon anders .
Tengels thuis dus Jorinho je bent gewaarschuwd, gelukkig woont meneer in Roermond en dat juig ik dan weer toe lange afstand liefde op deze leeftijd 😉 
Nu moet ik nog een broek wassen (roep hele week zorg dat je kleren gewassen zijn ! duhhh maar ja kan net zo goed tegen een muur lullen) en op zoek naar een kledingzak voor het galapak, ook daar roep ik al 2 weken tegen hem neem dat mee van oma of papa die hebben die namelijk, nee niks bij zich ! 
IK WIST HET GEWOON ! 
Pubers…..je zou hem bijna verbieden te gaan 😉 nou ja liefst zou ik dat doen maar ik laat los ja ik laat los , komt goed en nee dat spandoek met Ik hou van je dat neem ik niet mee morgen, ik hou me in , ik ga niet huilen, ik ga gewoon achter mijn zonnebril mijn zoon uitzwaaien en blij zijn en stiekem gewoon lekker janken in de auto ……..ik ben zo niet goed in afscheid nemen…………

5 thoughts on “Joehoe here i am !

  1. hey Floor, idd loslaten is het moeilijkste wat er is…heb ze ook t liefst veilig thuis…wat een mutsen zijn we toch.Oudste van 18 is vanavond naar n feest van n vriend in t dorp, hij is 18 en t liefst zou ik hebben gebracht en gehaald maar dat hoefde niet en wilde hij ook niet….zal blij zijn als hij weer veilig thuis is. Dochterlief is een verhaal apart en t liefst stop ik haar in n kooi en hou de sleutel zelf bij…..t is wat met die jeugd en dan heb ik er maar 2…Geniet van je vrije daglieve groet Brigitte

    Like

  2. Persoonlijk zou ik die tropische verrassing van je dochter juist weer liever in mn buurt hebben dan ze samen inroermond weten,..erg he, dat dacht ik nu weer gelijk,.Idioot al die schooldingen, je hebt t een nog niet geregeld of t volgende staat voor de deur,..ach, voor we t weten is t schoolvakantie! Groetjes!

    Like

  3. Oh geen zorgen, dochterlief is net terug van ook een week Praag en ze heeft het geweldig gehad! Voor je 't week hangt je oudste weer onderuitgezakt op de bank….alsof ie nooit is weggeweest!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s