Poepoe

NON STOP werken, dat is wat ik doe momenteel.
Ik werk 14-16 uur per dag, omdat iets af moet, ik heb een deadline , dat bezorgd me dan wel weer zoveel stress dat ik er niet van afval terwijl ik toch echt met een megadieet bezig ben en me er stipt aan hou.
Stress maakt dat ik niet afval, het zal toch ook een keer meezitten, ik ken zat vrouwen die zienderogen afvallen op het moment dat ze stress hebben, ik niet, tuurlijk ik niet.
Tenminste niet van werkstress, andere stress wel maar die heb ik gelukkig niet .

Verder heb ik ups en downs, ga ik van heel blij lekker in mijn vel naar depri en kutgevoel , zo out of the blue geen idee waar het vandaan komt , het is er ineens. Ik haat dat want wat is er in die 5 minuten nou gebeurt dat ik dat ineens zo voel? Niks , vaak helemaal niks, gewoon pats boem het overvalt me .
IK HAAT DAT echt dat gevoel , je zo voelen , en ik wou dat er een knopje voor was, dan zou ik dat gewoon op UIT zetten.
Het kan ook zo weer weg zijn hoor maar ja als je er in zit dan zit je er in en dan weet je niet hoelang het duurt.

En die meelezers, tuurlijk kan ik die blokkeren maar tegenwoordig heeft iedereen internet op zijn foon of ipad en die kan je niet blokkeren tenminste niet als ze via 3G kijken alleen via de WIFI kan je blokkeren.
Ach misschien moet ik me ook niet laten beperken door die mensen moet ik gewoon mijn ding doen , zeiken doen ze toch wel , lullen over je ook.

Dan een oproep aan John de Mol , een soap , van onze winkelstraat ! ik weet zeker dat het het best bekeken programma van Nederland wordt .
Daar kan “Echt Scheiden” of “help mijn man is klusser” niet tegenop ! Geloof me de moeite waard ! Dus John ik zeg stuur een filmploeg ! Je kan er :

 • spuiten en slikken, 
 • make-overs, 
 • help mijn man heeft een hobby, 
 • dubbeltje op zijn kant, 
 • the bold en the beautifull
 • vermist (vooral voor 11 en na 17 uur)
 • shopping queens
 • het familieportret
 • genante lijven
 • rtl boulevard
 • bonje met de buren, 
 • uitstel van executie, 
 • effe geen cent te makken, 
 • hart in actie, 
 • afvallers XXL
 • help mijn man/vrouw is klusser, 
 • obese, 
 • uit de kast, 
 • puberruil, 
 • hello goodbye, 
 • de reunie, 
 • max
 • de wereld draait door
 • ter land ter zee en in de lucht
 • goede tijden slechte tijden
 • wie is de mol , 
allemaal in verwerken ! Nou als dat geen toppertje wordt? 

8 thoughts on “Poepoe

 1. wat een ander denkt of zegt moet je naast je neerleggen, lullen doen ze toch wel. Snap je wel hoor maar t is te erg voor woorden dat een paar van dat soort lui t bederft voor grote meerderheid die graag naar je blog komen om je posten te lezen(dit bedoel ik niet negatief jouw richting in hoor:))Doe gewoon je ding Als t een soap wordt ga ik zeker te weten kijken,dat beloofd wat :))Voor nu, denk aan jezelflieve groet Brigitte

  Like

 2. was echt t eerste wat ik dacht na regel een "god wat zal je dan slank worden".. niet dus.balen.geen leuke side effecten dus,.wanneer is je deadline en komt deze trein tot een stop?ik moet nodig ns naar harderwijk begrijp ik,.succes nog!

  Like

 3. hej Floor… je bent gewoon in je puberteit… Himmelhoch jauchend , zum Todes betrübt… of iets in die strekking.. en ik ben, ik weet het, te lui vandaag om het even te googelen..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s