Gaar

GAAR

HELEMAAL GAAR BEN IK

Ik zit nu al 3 weken bijna non stop 12 uur achter de computer, te werken, aan nieuwe dingen.
En tussendoor doe ik de rest wat ik moet doen maar elk vrij minuutje zit ik achter het scherm en werk MY ASS OFF.
Het moet af , het moet af.

En het is nog lang niet af.

Morgen ga ik weer eens de kids wegbrengen naar Weert das al in geen 6 maanden meer voorgekomen dat ik nog bij mijn ouders was of in Weert. Dus het word weer eens tijd.
Mijn pa is er niet die is vandaag weer naar Namibie vertrokken waar ie de helft van het jaar woont zeg maar , om de maand gaat ie er naartoe.

En verder heb ik niet veel interessants te melden, ik lees momenteel elke ochtend als ik in bad ga een half uur, dat ontspant, is een lekker half uur voor mij op de vroege ochtend en geeft me sinds heel lange tijd weer de gelegenheid een boek te lezen, denk dat ik dat ritme er maar in hou.
Momenteel lees ik “Mam ik bel je zo terug”
En ik jank wat af elke ochtend, jeetje wat een verhaal zeg. Het meest vreselijke wat je als moeder kan overkomen: je kind wordt vermoord.
Arme Nadine, 20 jaar wordt verliefd, beëindigt haar relatie na 3 jaar en wordt vermoord door haar ex-vriend die het niet kan verkroppen aan de kant te zijn gezet.
Je moet er gewoon niet aan denken dat je dit overkomt.

Als Tranen Een Trap Konden Bouwen & Herinneringen Een Brug.. Dan Klommen We Met Ze Allen Naar De Hemel En Brachten We Je Terug.


Dat stond in het boek en vond ik zo’n mooie zin…………..

6 thoughts on “Gaar

  1. Hou je taai meis, vanmiddag bij je moeder. Ik hoop dat je webwinkel snel klaar is, dat geeft weer wat rust (en tijd om iets anders op poten te gaan zetten want stil zitten kan je toch niet..) 😉 Dat boek onthou ik, lijkt me prachtig!

    Like

  2. Ik heb het boek een tijdje terug ook gelezen en mij heeft het ook geraakt ! Hoe is het mogelijk dat zo'n lief mooi, jong iemand die zoveel levenslust heeft, prachtig kan dansen etc. door iemand die haar voor zichzelf wil hebben wordt omgebracht ?

    Like

  3. Druk druk druk… je webwinkel wordt prachtig maar het is een hels karwei!Je laatste quote ben ik wel eens vaker tegengekomen, hij is prachtig!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s