Alweer 39 geworden

Ik ben jarig vandaag !
Jaja alweer 39 jaar net als vorig jaar en de afgelopen jaren, heerlijk dat ik elk jaar weer 39 mag worden.
En ik ben gruwelijk verwend !
Ik kreeg van K al heerlijke bodyparfum en OPI nagellak toen ze donderdag de winkel kwam bewonderen. 😉
Alle blogvriendinnetjes super bedankt voor alle kaartjes, ballonnen, bloemen en kadootjes , echt zooo lief ! xxxxx
En verder kreeg ik van mijn hubby een mi moneda ketting met een parijs munt en een gouden faith hope love munt , I LOVE IT ! Een Lucky Buddha armband en een lucky coin ring . Van een bijzonder vriendinnetje de vlinder Noosa button. En heeeel veel bloemen, ik heb echt waar 6 grote mooie bossen bloemen in huis.
En als klap op de vuurpijl OR van Dior essence de parfum , das net een zwaardere uitvoering een meer intense dan de gewone L’Or.

Die vind ik zaaaalig en mijn fles was leeg……dus kwam goed van pas. Verder kreeg ik nog heerlijke spullen voor in bad, een geheel versierde keuken vol ballonnen en slingers , een boek, een mi moneda munt Carpe Diem van dochterlief , scrub en douchegel van Rituals , en heel veel kaarten en felicitaties.

Nu ga ik in de jogging  , dan even eten en dan niets meer !

Ik ben KAPOT
Het was nl een bewogen nachtje , eerst werden we wakker om half 2 omdat we op de bank in slaap waren gevallen , toen duurde het dik weer 1 uur voordat ik de slaap weer kon vatten en toen werd ik om 3 uur wakker doordat ik van alles hoorde , de honden waren aan het blaffen, ik hoorde gemorrel aan de voordeur en dus porde ik g eens flink en zei er word ingebroken waarop hij woest uit bed sprong naar beneden rende daar een soort van oerkreet maakte om de inbreker de stuipen op het lijf te jagen want die stond inmiddels binnen! Die schrok inderdaad ! Alleen was het zoonlief en geen inbreker! Zoonlief die zou blijven slapen bij een feest maar naar huis was gekomen met 2 andere  vrienden omdat ze nogal veel gedronken hadden en de ene vriend J bij het vriendje reeds alles ondergekotst had en zoonlief onderweg op de fiets zijn maaginhoud ergens tussen Harderwijk en Putten geloosd had. Dat was dus de allereerste dronken toestand van zoon , die strompelde naar boven, en we hoorden hem gewoon echt in bed vallen !
We houden het er maar op dat ie er van geleerd heeft ! En ik heb gezegd  kotsen voortaan altijd graag buitenshuis !
Toen duurde het weer even voor alle inbrekersschrik/adrenaline weg was uit mijn lijf en rond een uurtje of 4 moet ik weer in slaap zijn gevallen en toen werd ik wakker om 8 uur want stond jongste naast mijn bed HIEP HIEP HOERA te roepen !
De nacht was nogal kort dus en dus ga ik vanavond RELAXEN.

12 thoughts on “Alweer 39 geworden

 1. wat een gaaaaaaaave kado's zijn dat zeg! ben totaal niet van de sieraden, maar deze zijn echt stuk voor stuk helemaal te gek! en lekkere luchtjes, ook altijd goed #enaltijdophier hahaha je bent nu net zo jong als ik, ik doe dit jaar 39 voor het eerst hahaha ^^

  Like

 2. hartelijk gefeliciteerd.goh we zijn net zo oud of jij bent ehum 1 jaar ouder.. maar ik ben dit jaar alweer 34 geworden….of to0ch maar 38 of 39 dan????fijne dag verder!!!!!!!

  Like

 3. Gefeliciteerd!! wat een jonkie ben je nog,…..enne ben ik nu de enige die heeft gereageerd op je vorige post ?????..nou ja……kijkt er niemand naar dwdd ???…heb je um al gevonden???…liefs van mij…xxx..

  Like

 4. Heerlijk zo'n dag! Je bent flink verwent en zo hoort het ook.Laat ik nu ook een vlinder Noosa hebben sinds gisteren! ;)En die Mi Moneda is gaaf; die heb ik ook en je kan er echt heel veel verschillende munten in doen al naar gelang je hormonale huishouding van dat moment!Een kotsende puber in huis is nooit leuk en troost je, het is vast niet de laatste keer geweest…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s