Gezocht GBF

Voor degene die denkt “was dah?”
Ik begreep dat het een soort van handtas is , een grote trend , een soort van menselijke handtas.
Jaaaaaa echt !
Heleen van Rooyen, die geile doos die liefst met alle jonge kerels van Nederland de koffer in duikt (laatst had ze Simon als wens , die uit Volendam Nick en Simon) ,die heeft er sinds kort ook 1 ! Nou als zelfs Heleen er eentje heeft…..
Ik dacht das alleen voor celebraties ! Maar Heleen heeft er nu ook eentje en ze raadt het iedereen aan !
Bij DWDD eergisteren ; ze zei er wel bij dat ze wel gevoelig zijn dus je kan er niet ALLES tegen zeggen maar voor de rest schijnt het erg handig te zijn ! Goh hebben ze ook nog gevoelens, hoe lastig kan het zijn . (ze had eerst nl een andere maar ja daar heeft ze nu ruzie mee want die had gevoelens, zo zei ze het echt, en deze had ze gevonden bij de kapper !)
Maar bovenal is het trendy !

Wat het is ? Een GBF is een GAY BEST FRIEND !

Sheryl heeft er eentje en bekend Nederland heeft er eentje , zelfs Julia Roberts had er een jaren geleden in de film, die zal de trend wel gezet hebben.
Heleen vond hem bij toeval bij de kapper , nou ik vond die van Heleen een beetje irri dus ik zoek een GBF die minder kierig doet en goodlooking is .
Ik heb zo eens rond gekeken in Harderwijk en kan zo geen (buiten mijn kapper maar die heeft al dozijnen BFjes en mijn buurman  ) geen homo bedenken.

Dus ik dacht doe een oproep : gezocht GBF , goodlooking , met humor en liefst niet TE gevoelig .
Aanmelden kan hier , cv met foto graag .


*voor wie het niet begreep , dit is cynisch bedoelt , ik ben niet echt op zoek ! voordat er weer mensen dit serieus nemen 

10 thoughts on “Gezocht GBF

 1. Pffff…gelukkig niet de enige…..enne het is een heel gewone echte vriend al jaren…en toevallig gay…dat ze dat tegenwoordig zo noemen……alle vrienden zijn belangrijk wat ze ook zijn toch ??…fijne zondag !..x

  Like

 2. Pffft, ik krijg spontaan jeuk van Heleen die treurig zei dat haar eerst GBF haar ontvallen was. Ontvallen. Gewoon een dikke vette ruzie was het. Nou meid, dat zou fijn zijn een GBF voor jou, maar dan idd eentje die niet net als bij Heleen als plakband om haar heen kwijlt maar een normale GBF. Ik vraag me af of ze bestaan. 😉

  Like

 3. Ik dacht er 1 te hebben, bleek het een hetro te zijn!! Dat was een grote vergissing te zijn, hij had blijkbaar ook gevoelens…. Mijn vorige kapper was ook een mooi exemplaar maar niet echt trouw. Daarnaast ouwehoerde hij beter dan hij knipte dus die heb ik laten gaan. Het is dus een lastige zoektocht! Ik wens je veel succes.

  Like

 4. Hahahahahah!!…ik wist niet een dat het bestond…ik ben ook zo'n ouderwetse trut ikke….maar ik ga je wat ergs verklappen….ik heb er een !!! echt !!…een lekker ding van…oeps even denken hoe oud ie is…..denktttt 35..37…..enne…Gay…en lief en leuk en aardig voor mij……heerlijk…kan geen kwaad om er een te hebben hoor!!…enne Floortje zoek….!!…jij wil ut ook weet ut zeker !!!…tis zooooo leuk !! en ik ben normaal he?? proest geen van Rooijen type !!..een gewone werkende huisvrouw…….xxx

  Like

 5. hahaha ik kan er smakelijk om lachen… maar wat een grote onzin. Net of het wat uitmaakt wat je beste vriend voor bedkeuze heeft. Mijn beste vriend ben ik trouwens zelf…hahaha

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s