Zucht

Gisteren kwam ZIJ even langs bij me, en als ik nou kan zeggen dat ik voor iemand echt respect en bewondering heb dan is ZIJ het wel.
Ze heeft een geweldig gevoel voor styling, maakt prachtige foto’s en heeft een blog wat in de jaren zoveel bezoekers heeft gekregen dat ze zelfs in het buitenland bekent is.
Daarbij heeft ze echt mooie ideeën voor haar huis en inrichting en ontwerpt zelf ook nog .
En das geen slijmen ! Dit is gewoon hoe ik het bekijk, er zijn mensen die noemen zich styliste en zijn het niet en er zijn mensen die noemen zich geen styliste maar zijn het tot in hun poriën ! Daarbij is het een Amsterdamse met een lekkere eerlijke recht voor zijn raap mentaliteit en daar hou ik wel van .
Ze maakte nog een paar foto’s en dan zie je  je eigen shop ineens heel anders door de ogen van een ander, ze staan op fb dus kijk hier maar even KLIK
Kan je meteen even liken !

En verder is er nog meer nieuws, showhome heeft een geheel vernieuwde site, en wat is ie MOOI !!!!!!
I love it . Er staat ook al een nieuw blogje op dus KLIK even dan lees je alles over mijn muren en wat er niet hangt.

Gisteren gewerkt, toen laat nog een maaltijdsalade staan maken voor iedereen hier, zelf bijna gestikt in de rucola en toen dacht ik jeetje ik wil echt niet dood op een schrikkeldag !
Das ook triest dood op een schrikkeldag, nou ja ik wil gelukkig helemaal niet dood maar nog minder op een schrikkeldag.

En mensen ik ben verliefd, tot over mijn oren  echt het is pure LOVE !
Zucht kijk zelf maar , oh geniet he en luister:   KLIK

Is het geen poepie?????? Ik heb zelfs al de naam nu nog de goedkeuring van g.
En nee je hoeft niet met je hoofd te schudden, ik weet dat ik druk ben, ik weet dat we er reeds 4 hebben en 7 kids en de rest , I know all that . Ben gewoon verliefd, deze is zooo klein die zie je nauwelijks !

Advertentie: gezocht leuke opa of oma die in vakantieperiodes voor onze nu nog 3 bijna 4 lieve schattige hondjes wil zorgen.
Graag contact ! 

12 thoughts on “Zucht

  1. Floor, deze honden zijn wel heel erg op eten gericht, te erg naar mijn zin maar hun uitdrukking is onovertroffen, hier maken ze dan ook heel erg misbruik van….

    Like

  2. Een hond die je tas onderpiest heeft z'n langste tijd wel gehad, dus dan staat de stand weer op 3 met een pup erbij!Gewoon doen, prozac wordt vanaf 4 honden gratis bijgeleverd!

    Like

  3. Haha, ik had het filmpje zitten kijken op je FB en ik dacht al :"Dat gaat ze niet menen"… Mafkees!Maar zolang jij je er goed bij voelt en die G van je net zo gek is als jij en dus met goedkeuring komt voor deze gezinsuitbreiding, zeg ik: HAVE FUN WITH IT!!! Als je er maar niet in stikt………X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s