Hello people

Mijn zakelijk geschil heeft gereageerd en gaat er wat aan doen.
Fijn wachten we dat even af .
Kan het bericht ook weg en kunnen we weer verder, totdat we meer weten.

Verder benne we druk hè ?
Erg druk .
Stapte onze hulp op omdat haar man een burnout heeft , hebben we per toeval meteen tig sollicitaties gekregen en daar zitten een paar toppers tussen.
Dus daar gaan we een keuze uit maken .

Verder ben ik druk met zoeken naar een geschikt vakantie adresje voor ons en kids maar das niet zo makkelijk en ik ben weer eens veeel te laat das me wel weer duidelijk.
De boys willen vertier en echt wat ik ook aanklik met vertier ik word er depri van, want ik wil het tegenovergestelde : RUST.
Dus hoe dat te gaan oplossen is me een raadsel echt.
Das een vraag die nog niet beantwoord gaat worden vrees ik.

En bovenstaand lijf wil ik ook , alleen die laatste zin die maakt dat de moed me in de schoenen zakt …….

O ja en er gaat iets heel ergs leuks gebeuren binnenkort een nieuwe weg, joepie !

6 thoughts on “Hello people

 1. Als die nieuwe weg, maar je eigen weg is hè, dan is het prima…ben benieuwd…En die foto van die voeten!!!…gewoon eng….grappig…haha…Succes met je sollicitanten, voor in winkel en thuis,,,ik woon echt te ver weg..hihi..Knuf, Margot

  Like

 2. Zijn die oudsten niet oud genoeg om af te zetten op een camping in Spanje (waar willen die lui eigenlijk heen tegenwoordig?) en dan gaan jullie lekker ergens rustig achteraf ( in de buurt?) zitten?

  Like

 3. Ach ja, dat lijf, ik leg me er maar bij neer dat de boel langszaam aan gaat instorten, zucht. Ik hoop op een kanjer van een hulp, een drromplek voor je vakantie en ben reuze benieud naar de nieuwe weg!

  Like

 4. Als ik die tekst bij de foto zie denk ik meteen: laat maar. Het maakt mij werkelijk niet uit of ik wel of niet met een buikje in mijn kist kom te liggen. Dan maar niet het figuur van een gratenpakhuis, ik wil nog graag genieten van de leuke dingen in het leven! Ben trouwens wel benieuwd naar je nieuwe weg die je in gaat slaan…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s