Gesloopt

Jeetje ik vind het echt vreselijk dat nieuws over Friso, ik kan vandaag ook even nergens anders meer aan denken.

Nu begon mijn  dag al KUT dus dit kon er ook nog wel bij .
Kinderen zijn allemaal naar de exen sinds 12 uur en wij in de winkel sinds 10 uur.
En daar wil ik nu helemaal even niet zijn.
Ik wil mijn jogging aan, kachel aan, haar omhoog, slobbertrui, pot thee en zielig zijn in de bank.
Even bijkomen van twee weken 7 kids en vriendjes en vriendinnetjes.
Maar ja je kan soms wel iets willen ………iets kunnen is andere koek.
En morgen graaidag , graaidag in Harderwijk, leuk initiatief maar winkels open om 8 uur !!!!! 
ACHT uur ……..wie bedenkt dat? 
vast een ochtendmens of een mens met slapeloosheid of een verrot huwelijk.
Mocht er iemand hier lezen die denkt ohhhhh ik vind het heel leuk om 2 dagen in de week of zo in een winkel te werken, en je hebt ook nog ervaring, en gevoel voor styling? MAIL ME DAN ! 

11 thoughts on “Gesloopt

 1. Nee he, weer personeelsproblemen begrijp ik, het houd ook niet op. Hoop dat je snel iemand vind.8 uur is toch niet echt een christelijke tijd, en dat in zo'n durp! Fijne zondag alvast.

  Like

 2. Vanaf 8 uur? Bespottelijk! En ja, Friso is te triest voor woorden, dat wordt nooit meer koekhappen op 30 april… ik denk dat die arme jongen zelfs nooit meer z'n eigen tanden kan poetsen. Ik heb teveel mensen gezien met hersenletsel na reanimatie…

  Like

 3. Het nieuws van Friso staat bij mij een beetje op de achtergrond, omdat hier vandaag een jongen van 17 begraven is, en het moeilijk van me af kan zetten. En als ik dichtbij woonde, zou ik graag solliciteren.Geniet lekker van je weekend.

  Like

 4. Ik kon me ook al niet voorstellen dat jullie dat 8-uur-'sochtends-verhaal zelf bedacht hadden. Zou ik persoonlijk ook nooit bedenken. Ben liever niet aanspreekbaar voor 10 uur 's ochtends, op m'n best in de avond-uren en dolblij dat ik mijn eigen tijd kan indelen. En inderdaad vreselijk nieuws van Friso. Wat een ramp voor de naasten.

  Like

 5. Er is vast toch wel iemand te vinden die graag een paar dagen in je mooie winkel wil staan. Het is dat ik te ver weg woon, anders wist ik het wel. Lijkt me helemaal geweldig. Ik denk dat je ook gauw iemand moet zoeken, want dit houd je volgens mij niet veel langer meer vol zo.Sterkte en geniet van je zondag. Nog maar een dagje volhouden!!!Groetjes, Nancy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s