Waaaahhhh tis alweer vrijdag

Ken het niet geloven hele week niet geblogd ! to busy
Bovenstaande foto kwam ik tegen op fb en ik moest er hartelijk om lachen .

Verder hele week druk
Met wat?
Winkel , webwinkel, administratie, voorjaarscollecties, nieuwe dingen bedenken, en beslissingen nemen.
Verder vooral ook migraines gehad .
Bedenken waar wij de zomervakantie gaan doorbrengen en hoe en met wie , wel met kinderen, niet met kinderen, hoe wat waar……..
Verder zou ik willen dat ik eens een dag lang of een week lang door zou kunnen werken zonder om de tien minuten onderbroken te worden , niet elke tien minuten een vraag krijgen of andere dingen.

10 thoughts on “Waaaahhhh tis alweer vrijdag

 1. Ze kijkt er niet voor niets zo ongelukkig bij?!Maar ja, er hangt ws een hele grote unlimited credit-card aan meneer zijn geval… dat schijnt een hoop goed te maken, schijnt.Afijn, ik had ook al geen tijd voor een blogje deze week. Al dat werken ook; het zou verboden moeten worden!

  Like

 2. De beste man(ex Heidi Klum) heeft zijn vet weg laten sucken, mislukt want zijn navel heeft een flinke ruk naar links gemaakt en is hij ook nog steeds erg "mollig" gelukkig is hij ook vet rijk!!! De ideale schoonzoon toch?Linda

  Like

 3. Lachuu die foto!Je bent weer volop bezig, ook lekker om dan tussendoor aan de vakantie te kunnen denken. ennuhh, wat betreft doorwerken: Ga gewoon een weekje in een klooster zitten joh!Laptop en mobiel mee, wedden dat je dan kunt doorwerken! 😉

  Like

 4. Oh jee, mijn vriendin vertelde mij laatst dat haar dochter een vriend heeft. Bijna net zo oud als haar vader…. Je snapt dat ik hier meteen aan moet denken.En succes met alles wat je nog moet doen…

  Like

 5. Hahaaa, moet hartelijk lachen om je plaatje. Je zult er elke dag naast wakker worden zeg. Moet er niet aan denken! Vervelend als je steeds gestoord wordt. Je zou er gestoord van worden…Fijn weekend (zonder stoormomentjes) gewenst van Nancy (Madam Mikmak)

  Like

 6. Dát zou mooi zijn, door kunnen werken zonder onderbroken te worden: ik heb de oplossing: stuur iedereen op vakantie, werk door, en als iedereen terug is, ga jezelf 😉 Het is alleen niet zo gezellig, zo'n vakantie. Ook geen oplossing :-(Troost je, door te weten, dat wij er ook last van hebben, anders kan ik je niet opbeuren wat dit betreft, sorry!Liefs Inge

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s