Yotelleke

Maandag was het blue monday, meest deprimerende dag van het jaar ! 
Nou voor mij was het BLUE THURSDAY hoor , vandaag vond ik namelijk echt deprimerend ! 
Dus ik heb niets te melden eigenlijk.
Niets bijzonders .
Mijn leven is nog steeds hetzelfde
alleen vandaag deprimerender nog.
Wat een dag zeg 
 
Maar goed ik slaap dit weekend in een capsule ! Dat wordt a new experience ! 
Dat is op schiphol , een Japans iets, een soort van kamer in schiphol in de vertrekhal, Yotel heet het, en dat om de simpele reden dat ik me niet om 3 uur s nachts uit bed zie komen .
Het vliegtuig vertrekt om kwart voor zeven , je moet 1-2 uur van te voren aanwezig zijn, dus zeg maar kwart over vijf, uurtje rijden en parkeren, dus kwart over vier vertrekken, dus kwart over drie bed uit ! 
NOU DAT IS GEEN OPTIE.
Ik ben een avondmens , ik ben absoluut GEEN ochtendmens ! Dus liever om 12 uur daar op schiphol in mijn bedje kruipen en twee uur langer maffen dan midden in de nacht bed uit, kou in, auto in, auto uit, schiphol doorlopen en dan vliegtuig in. Dan ben ik al poepchagrijnig bij het eerste : bed uit ! 
Ik kan dan nl ook niet slapen als ik dan in de avond hier bed in kruip met de wetenschap dat ik er 3 uur later uit moet, dan val ik om vijf voor drie in slaap zoiets ! 
Dus op naar het Yotel , ik ben benieuwd.
Want we gaan naar Stockholm naar Formex , DE beurs in Zweden voor interieur ! 
Ik heb er zin in , twee dagen over die beurs struinen , alle merken die in de winkel staan bekijken.
Verder ben ik druk met de webwinkels, daar gaat een boel in veranderen, daar ben ik nu druk over aan het soebatten en nadenken en ergens februari / maart zal dat wel klaar zijn want vanaf April moet dat lopen , geheel in nieuwe stijl ! 
Klaar voor een nieuwe uitdaging .
Vanaf April zal alles anders worden ! 
Maar nu eerst op naar Stockholm ! 

16 thoughts on “Yotelleke

 1. Brrr…ziet er echt vreselijk uit dat Yotelleke…de foto's geven me het gevoel van hete nep-lerenbekleding van een warme auto in de zomer….hoop dat ik er gigantsich naast zit…Maar dat Zweden….klinkt me als mzuiek in de oren…DAAR ben ik dan stiekem wel een beetje jaloers op….Ben nu zelf druk bezig een leuke slaapplek te vinden voor in Parijs, want we willen graag even met z'n twee een weekend weg (zelfde weekend als vorig jaar….Barcelona…) Maar ergens anders slapen blijf ik gewoon niet prettig vinden…lekker mutserig…Fijn weekend!!

  Like

 2. Hoop dat je ook nog van de stad zelf wat mee kan krijgen, maar vooral dat jullie samen een beetje kunnen genieten….en dan niet alleen maar van aubergines…haha….Ennuh, oordoppen mee, zo'n slaapding voor op je ogen, en yotedebotel op tijd je bedje uitrollen….Maak je verder niet druk…letterlijk en figuurlijk h√®….Knuf, Margot

  Like

 3. Wat een slim idee, zo'n capsule waar je nog wat kan slapen! Wist niet dat het bestond. Veel plezier in Stockholm, wat ik ervan gezien heb, was prachtig!

  Like

 4. Ik had heel duidelijk een bleu monday. Maar daarna alleen maar zonneschijn….Heel veel plezier en inspiratie. En ben benieuwd naar al je plannen. Jij blijft altijd een bezige bij…

  Like

 5. Heet lijkt een soort treincoupé.. ben benieuwd of het bevalt!En twee dagen beurs..waar haal je de energie vandaan? Wel wens ik je natuurlijk heel veel plezier en inspiratie!!!!Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 6. Slim idee om daar te overnachten, heb er al over gelezen. Wat jij omschrijft is zo herkenbaar….niet genoeg slapen voor de reis is zo funest…bah..Veel plezier in Stockholm op de beurs! En succes met Webwinkel nieuwe stijl!Groet Kiki

  Like

 7. Wat leuk zo'n Yotel, hoop dat je er toch wat kan slapen anders ben je halverwege die beurs aan het afknappen. Ik hoop voor je dat het morgen een betere dag is, maar ik weet al wat het is: we hebben de ZON weer nodig! En warmte!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s