Nieuws uit de kerk

Nou niet echt nieuws,  meer een kijkje in ……… de koelkast bv want ja die mensen sterven van nieuwsgierigheid natuurlijk die lurkers die lekker lezen hier , nooit een reactie achter laten maar wel naar je buuv rennen of over je roddelen omdat ze DENKEN je te kennen.

Dit blog is een deel van mij.
Hier zet ik neer wat ik wil laten zien of hoe ik wil dat jullie me zien .
Dit is gewoon fictie in feite want je weet niet wat er waar is en wat niet .
Wie ik ben , weet ik , mijn lief, en een heel paar anderen mensen . Maar dat zijn er niet veel hoor .
Nou deze foto is waar en dan ontbreekt er eigenlijk nog een foto met bergen wasgoed, vuil wasgoed.
Maar ja om hier nou vuile onderbroeken op te gooien….
Maar dit is dus de koelkast, bestekla, wasmachine, boekenkast van ons gezin zelfs onze hond wordt er doodmoe van  zoals je ziet .
Dit was een kijkje in mijn koelkast ! En geloof me die ziet er elke week weer anders uit , is nooit geordend want geen kind die hier eens wat fatsoenlijk terug zet in dat ding.

26 thoughts on “Nieuws uit de kerk

 1. Ik heb bewondering voor je en vindt het altijd leuk om je blog te lezen, je schrijft met heel veel humor. Mensen die over andere lullen hebben geen eigen leven of zijn jaloers, dus niets van aantrekken.Leuke foto collage.GroetjesMaria

  Like

 2. waarom raakt het je ??? Omdat je moe bent? Als iemand in zichzelf mag geloven ben jij het wel!! Wat jij presteert grenst aan het ongelofelijke. Je bent te goed voor je pubers en voor deze wereld. Groet van een lurker: Marijke (krijg het helaas niet voor elkaar anders te reageren dan anoniem, sorry)

  Like

 3. Ik sluit me aan bij al je bewonderaars, ik vind alles leuk in jullie huis en winkels, dus zelfs de koelkast is interessant. Maar je krijgt altijd al zoveel reacties, dat de mijne niks toevoegt, dus die plaats ik bijna nooit…. Maar uit de grond van mijn hart (en ik heb ook het voorrecht bonuskids te hebben, minder dan jij, maar t is toch vaak een drukte van belang): volgens mij doe je het super! En anderen kun je toch niet tegen hun zin gelukkig maken…;-)

  Like

 4. laat maar lullen…. zolang ze niet uit je koelkast komen eten…..ik vind je briefjes aan de computer wel grappig…. jij hebt toch ook een iphone???? daar zitten hele handige onthoud dingen in hoor!groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  Like

 5. Heerlijk zo'n goed gevulde koelkast! Ik baal er altijd van wanneer ik er op het eind van de week een wandeling in kan maken, want dat betekent boodschappen doen en daar heb ik toch zo'n gruwelijke hekel aan. Maar ach, wat klaag ik, ik heb maar drie monden te voeden, terwijl jij….. *sjucht EN BEDENKT ZICH DAT DAT NOOIT IN HAAR KOELKAST ZOU PASSEN*

  Like

 6. Wauw…. prachtig … 'k ben blij dat het bij iemand anders ook zo is en niet alleen bij ons !Opruimen !!! wie doet dat nog zeggen de kids bij ons.Grtjs Antje

  Like

 7. Ach meis,niets van aan trekken,ze kunnen beter over je l….n dan van je eten,…..zei me moeder altijd,…niets van aantrekken dus enne,van ons horen ze niets,wij houden er niet van,…..maar ik heb bewondering voor je hoe je alles doet,…XXX

  Like

 8. Als je kop op wat voor manier ook boven het maaiveld uitsteekt, ben je blijkbaar automatisch voer voor de roddelaars..Ga gewoon door met wat je deed, vul je koelkast en eet 'm weer leeg, werk de (stapels!!) was weg en begin weer opnieuw.. Wees blij dat jij het te druk hebt om bij de roddelbrigade te horen..daarbij horen, dát is echt zielig!!Groeten, Corine(PS. Ook ik keek via woonstijl weer eens lekker rond in jullie 7e hemel;))

  Like

 9. Heb alleen maar bewondering voor je – en als ik dan toch al commentaar zou hebben is dat ik het jammer vind dat het zo druk is in de winkels dat het dagelijkse logje er bij inschiet … maar hey, als je dan schrijft is het altijd leuk 😉 succes verder xxx

  Like

 10. In ieder geval hebben de kinderen genoeg te eten ,kunnen ze daar alvast niet over kletsen;-) en idd het is jouw blog ,schrijf lekker wat je wil ,is pure jalouzie!!!Ik vind trouwens dat het er netjes uit ziet hoor! met al die pubers!!! hoe doe je dat ?(ik heb er maar 1 en af en toe….) ik bewonder je hoor!

  Like

 11. Ai.. onze koelkast en bestekbak zien er min of meer hetzelfde uit.. en dat met beduidend minder huisgenoten.. ;)Schud het van je af, ok? Het is het niet waard.

  Like

 12. Meid laat ze!Maar ik vind het wel een leuk blogje. En de rest van je huis heb ik van de week zitten bewonderen in het huis aan huis blad met die mooie foto,s. Je kunt trots zijn op je wat je bereikt heb.

  Like

 13. Meid wat een lekkere bende..hahah. Je moet je dr niet aanstoren!!! Er zijn maar heel weinig mensen die echt recht door zee zijn..Ik zou je wel als buuf willen hebben hoor! Enne laat ze maar lullen en rennen, want dat soort mensen hebben geen eigen leven. Ga lekker zo door want ik vind dat je heerlijk recht door zee bent…Lieve groetjes, Elly

  Like

 14. hahaha Ik hoor ze al smoezen 'heb je gezien dat… zo hoort het toch niet?' en 'hoe vond je … dat kon wel beter'hahaha voer voor de zeikerds, maar misschien vinden ze het nog wel leuk ook.

  Like

 15. Ik lees wel op je blog maar denk juist dat het een hele prestatie is zo'n groot gezin, webwinkels en nu ook een echte winkel. Ik ken je dus niet maar volgens mij doe je het allemaal prima en ik kan me echt voorstellen dat het geroddel heel vervelend voor je is….Groetjes Kiki

  Like

 16. Je bent een leuke en lieve meid (voorzover ik dat kan beoordelen ;). Even een tip: niet teveel met medemensen bezig zijn, die negatieve energie opleveren. 'T is zonde van je tijd en het wordt er toch niet anders van. Dat waren even wat wijze woorden van mij (voor wat het waard is haha).Groetjes en een fijne avond,Geke

  Like

 17. wow, ik vind m wel erg geordend voor een gezin van zoveel. die van mij komt dus no way op de foto! ik ben van de "zonde om weg te gooien doe maar in een tuppertje" om dat een paar weken later in een afschuwelijke staat alsnog weg te gooien.dapper dus.en ik heb vast wat gemist maar t klinkt alsof je weer negatieve toestanden hebt.wat is dat toch steeds vervelend!sterkte ermee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s