ZES

Zes jaar vandaag !
Ja ja AL of PAS dat is maar hoe je het bekijkt !
Voor ons lijkt het veel en veel langer omdat we in zes jaar HEEL veel hebben meegemaakt , hoogte en diepte punten .
Zes jaar en hopelijk nog heel veel jaren erbij !

Ik wilde het stil houden dat we ergens in stonden maar aangezien er over getwitterd wordt en ik er mailtjes over krijg , ja we staan in de Esta !
En nee het interview van de kids klopt niet geheel, ze halen een beetje alles door elkaar !
Alles is bijna waar,  alleen de ongelukkige aupair dat was natuurlijk niet Julie dat was onze tweede, die bleef maar een maand , dat komt niet goed naar voren. En we woonden niet in een vakantiehuisje in het begin, daar woonde g en daar gingen we dan in weekend naartoe toen we nog niet samenwoonde. Enfin ze beweren dat ze het allemaal niet zo gezegd hebben dat de journaliste er een verhaal van heeft gemaakt dat niet klopt, pubers….
Ach het is wel lachen weer die kinderen ! Denk je we nemen de twee oudsten die kunnen het wel en blijken zij het ook niet te kunnen ! Duh
Zes jaar samen, zes jaar ! Sommige van onze kinderen wonen nu al langer in dit verband als samengesteld gezin dan met hun biologische vader en moeder samen. Ja we zijn nu allemaal wel gewend en op elkaar ingespeeld gelukkig.
Op naar de komende zes jaar !

Oh enne hier is ook wat te lezen KLIK KLIK 

7 thoughts on “ZES

  1. Zes jaar al! Dat is toch best knap van jullie allebei ;-)Nee, grapje! Het straalt van jullie af dat jullie er toch zeker jullie 50 jarig jubileum gaan halen, als 2 van die kromgegroeide, verliefde oudjes. En als er dan een zuster binnenkomt in jullie appartementje roepen jullie uit gewoonte: "Hallo, welkom in onze winkel, is het een cadeautje? Floor, pak jij het even in? G, de pin doet weer raar"Ik ga eens kijken of de Esta hier tot in Limburg is doorgedrongen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s