Over zoonlief en telefoons

Nou zoonlief heeft een gala donderdag en aangezien hij vorige week met mij een pak of iets in die trant zou gaan halen maar toen ziek werd en het feest niet doorging, had hij een pak gecharterd bij papa.
Een oud pak van papa. Een zo oud pak van papa : een uit het jaren toebak pak van papa.
Hij was als een kind zo blij maar ik was alleen maar aan het bedenken hoe krijg ik zoonlief uit dat pak voor donderdag want het is echt niet meer van deze tijd en ik heb geen zin in een zoon die voor schut staat.
Ik geloof serieus dat dat pak nog gekocht is toen ex en ik ooit bij elkaar waren nog en toen mijn zus ging trouwen dus dat is dan toch al gauw een 14-15 jaar geleden !
Toen waren de jasjes nog breed, brede schouderpartijen , wijde broeken, inmiddels is het beeld gelukkig wel veranderd !
Dus ik ga vanmiddag met zoonlief de stad in want ik hoefde niet heel veel te zeggen hij zag het wel aan mijn gezicht ! Als je mij maar niet in een toppers pak wil laten gaan met strass of zo riep hij !
Echt die jongen is 16 maar moet nog veel leren ! A dat zijn moeder geen Toppers smaak heeft ! B dat zijn moeder smaak heeft C hij nog smaak moet ontwikkelen en een eigen stijl.
En alsof het niet erger kon had opa hem ook nog een leuk jasje meegegeven ! Een mooi krijtstreep jasje met van binnen een voering met alleen maar vrouwen afbeeldingen erin ! Modellen , dat dan weer wel ,geen pitpoezen of naaktmodellen gelukkig. En ik hoor jullie denken ja ja zal wel dus even een foto ter bewijs ! Mijn vader ten voeten uit .

Vrijdag ging ik voor g mezelf en zoonlief nieuwe Iphone 4S halen onze abonnementen zijn verlopen en dus wilde we een nieuwe iphone allemaal , zoonlief van het gespaarde verjaardagsgeld (ik zei nog doe nou niet krijg je mijn oude scheelt je bakken met geld maar nee die iphone 4 S moet ie hebben, nou ja jouw geld jongen ik vind het niet slim !) en dus toog ik naar T mobile omdat we daar al jaren zitten en een family abonnement hebben wat inhoudt dat je met je man en kids zoveel als je wilt kan sms-en en bellen voor 14,95 per maand . Nou en dat halen wij er met gemak uit want we bellen wat af met de kids en elkaar.
Sta ik daar  alles te regelen, duurt ff want eerst wacht je een half uur voor je aan de beurt bent en dan ben je eindelijk aan de beurt en gaat alles HEEL LANGZAAAAAMMMMMMMMMMM.
Enfin ik wilde die foon dus ik hield me gedeist en na dik anderhalf uur ging ik de deur uit met 3 iphones !
(de oude staan op marktplaats want vriendinneke S vertelde dat je daar met gemak nog 200-250 euro voor krijgt ! nou das meegenomen dan hebben we deze weer gratis )
En toen blij naar huis, wilde snel de foon nog installeren voor ik weer back naar de winkel ging en kon zoonlief hem nog mooi meenemen naar zijn pa .
Ik haal dus de simkaart eruit , wil die in het nieuwe toestel doen …….wat denk je , er moet een mini simkaart in de nieuwe! Die oude is dus veel te groot !
DUS WEER TERUG NAAR T-MOBILE ! alwaar ik weer in de wacht mag een dik half uur om na dat half uur te horen we hebben een storing kunnen geen simkaarten meer omzetten !
WATBLIEF ? Ik sta dus een half uur voor nop te wachten en jullie hadden toen ik hier was niet mij even kunnen vertellen dat ik nieuwe simkaartjes moest hebben
Ja sorry vergeten ! u moet morgen even terug komen !
Volgende ochtend zie ik dat ik niet meer kan internetten of mailen op mijn foon en dat die (*&^%&*() dus hoogstwaarsschijnlijk het verkeerde abonnement heeft ingegeven !
Ik dus terug de volgende dag , wachtte weer een drie kwartier want op zaterdag is het NOG drukker en toen zegt ze ” het spijt me het is nog steeds storing !” Ik smste naar manlief dat ik op het punt stond iemand te gaan vermoorden ! Ik hield me in en zei en nu dan ? moet ik maandag weer terug ? Nou dan zal ik de kaartjes meegeven en ze activeren als het weer mogelijk is ! En als goedmakertje kreeg ik voor alle drie een paar handschoenen met speciale vingertoppen voor touchscreen dus nu kunnen we met handschoenen gewoon op onze iphone ! Onze oude iphone !!! want die nieuwe werkt nog steeds niet !
Dat abonnement was goed gegaan zei ze vond ze vreemd dat ik niet meer kon internetten, nog vreemder was dat ik net 5 minuten buiten was bij hun en ik gewoon weer internet had, ik vermoed dus dat ze daar gewoon haar mond over heeft gehouden en het na mijn vertrek snel veranderd heeft om niet nog meer fouten te moeten toegeven!
We zullen zien of we vanmiddag dan eindelijk eens onze nieuwe iphone in gebruik kunnen nemen !

En verder ben ik ziek ! Het begon vrijdag al , ik vocht ertegen maar ja het komt toch dus ik heb nu dikke vette keelpijn , voel me grieperig, rochel heel dag en hoop dat het heel snel voorbij gaat ! Nee dit kon er ook nog wel bij ! (NOT)

15 thoughts on “Over zoonlief en telefoons

 1. Haha, dat jasje v je vader!!! Werkelijk, dat zo iets bestaat! Heb je nog geluk dat hij die niet persé aan wilde…Beterschap verder want ziekzijn kun je nu niet gebruiken!

  Like

 2. Geweldig !! Dat verhaal over dat jasje van je pa! en die van dat pak ken ik, mark wilde dat hier ook, nou mooi niet, p leek wel een clochard en dan een blinde man hebben die sjiek, sjiek roept !! Beterschap, lieverd, pas op jezelf ..xxx nicole jansen

  Like

 3. Dus de hoop dat die van mij over 10 jaar wel smaak heeft geef ik hierbij maar op. Toen ik laatst commentaar kreeg op een broek die ik had meegebracht en hem vertelde dat die hartstikke hip was reageerde hij doodleuk "ik ben niet hip, ik ben hop" Nou daar kon ik het dan mee doen. En van aaifoons heb ik al helemaal geen verstand heb het stukje over de handschoenen wel 3x gelezen voordat ik begreep wat dat dan moest zijn, maar ik geloof dat ik het nu snap.Beterschap meis, ik hoop niet dat je met de kerst gevloerd bent dus wordt maar weer snel beter!

  Like

 4. Ben gelukkig niet verkouden geworden haha na dat geknuf bij jou. Vervelend in deze drukke periode ziek zijn. Jongens en smaak 😉 die van mij gingen met hun sneakers onder hun pak naar bal. Moet eigenlijk zeggen dat ik het wel wat vond hebben . Niet gezegt natuurlijk want ja hallo moeder komt wel uit het jaar kruik. Beterschap …. Liefs Leni

  Like

 5. Het is bijna schandalig, maar hier heeft ook iedereen een iPhone. Moeder en kids zijn nog dik tevreden met de 4, maar manlief heeft op de wachtlijst gestaan voor de 4s. Want hij wil altijd het nieuwste van het nieuwste. De 4s heeft 1 nadeel: de accu is heul snel leeg.En verder: beterschap. Ziek zijn kun je nu helemaal niet gebruiken.

  Like

 6. Ooo, hier ook telefoonalarm van zoonlief… hij laad wel op, maar doet het niet. Gelukkig is het ding verzekerd… maar ik heb Rem er op af gestuurd om het te regelen… duurt altijd zóooo lang. Ik ziet het helemaal voor me, je zoon in zo'n dubbelschouderpak, hahaha. En die voering van opa, hahahaha… ik geloof dat een nieuw pak van nu… toch wat toffer is.Heel veel beterschap met je keel, ik hoop dat het snel wegwaait!Groetjes, Collie

  Like

 7. Oh, ik loop zo verschrikkelijk achter met de mobiele toestand… Die van mij kan net bellen en sms'en.Maar beterschap meid, en ik ben druk dus wens je alvast fijne dagen..Liefs Lia

  Like

 8. Voor 2012 ben je weer beter, beloofd…!!!Tja, en foons enzo….daar ga ik niet op wachten hoor, dan maar via de pc….En lieverd, ik heb de bedankmail via zuslief ontvangen, en het is zoals zij schreef…een prachtige herinnering, een weekend met een gouden randje, iets wat je moet koesteren en met warme gevoelens aan terug moet/kunt denken….En de rest eromheen, ben ik al lang vergeten.Dus nogmaals…dikke, dikke knuffels, maar niet te dichtbij hoor, ben net na 2 weken van mijn keelontstekinkje af…Smak, Margot

  Like

 9. haha wat je allemaal niet doet voor een Iphone 4 he :D, Er is altijd wel gezeik in zo'n store als je je mobielabbo wilt veranderen of wat dan ook, weet er ook alles van…maar je heb hem en hopelijk werkt alles vandaag weer zoals het moet..Balen dat je ziek gaat worden of al ben, hopelijk kan je een beetje uitzieken ondanks dat je in de winkel moet staan…beterschap en geniet van je Iphone :DCaab

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s