3 thoughts on “Kerst

  1. ha! heb m hier nog liggen en laatst nog bekeken, zo mooi.by the way; bij djuna ( je weet wel, van de blog "van al mijn longen") is weer fijn een anoniemster bezig, zo treurig! ben jij er vanaf?ennuh, wat die reportage betreft, ik ben enorm jaloers! als mijn meiden elkaar hier zouden afmaken en ik had zo'n reportage dan zou ik er heel erg naar kijken om te zien hoe het kan zijn en t onder hun neusjes duwen hoe schattig ze kunnen zijn.groetjes!

    Like

  2. Wat heb jij een prachtig huis zeg. Eigenlijk vind ik alles prachtig..je kids ook..en net wat je zegt, het lijken wel engeltjes. Troost je Floor hier is het ook zo! O en ik geniet altijd van je verhalen. Gaat het eigenlijk weer een beetje de goede kant op met je vermoeidheid? Rustig blijven ademen en dan komt alles weer in rustiger vaarwater!PS ik heb ook ff je foto's uit 2009 bekeken…zucht ook al zo mooi!Vriendelijke groetjes, Elly

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s