One thought on “Antony And The Johnsons "Bird Guhl"

  1. Prachtig nummer…Als reactie op je vorige bericht…Ik heb hier ook een beugelbekkie, en ze kunnen er heerlijk van (proberen te) profiteren…u is gewaarschuwd…heel zielig doen…en soms is het wel echt hoor, want het lijkt mij ook een crime. Ook de 10 minutengesprekken deze week, en morgen ga ik eens goed van leer trekken…een onrechtvaardige juf (20 jaar..) en daar kan ik niet tegen…zal mijn bokshandschoenen meenemen.Verder alles rustig…Knuf, Margot

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s