11 thoughts on “No comment

 1. Ja Floor, ik heb haar ook niet meer geplaatst, en het was daarna snel over. En ik denk dat ik ook dezelfde anoniem had.Dus luister naar ons allen, en doe gewoon je eigen ding.

  Like

 2. Lieve Floor,We houden van je zoals je bent…en er was blijkbaar iemand die erg graag aandacht wou…nou die heeft ze gehad, maar Floor nu weer lekker verder en géén tijd meer besteden aan dat zielige geval!!!Kus en vooral lekker doorgaan met schrijven!!Esther

  Like

 3. Wil je mij een heel groot plezier doen?? Wil je die gefrustreerde debiel niet meer plaatsen , het gaat nu al 3 blogs over haar en niet meer over jou! Dus , bij deze, mooie, lieve , leuke , al heel lang… vriendin van me, blokkeer haar/plaats haar niet meer/negeer haar, please?? xxx Nicole Jansen

  Like

 4. OMG Floor, wat een zielig persoontje is die anoniem. Ik zeg blokkeer haar gewoon. Ik lees je vaak en lach me soms rot om je stukjes! Ik reageer eigenlijk nooit, maar vond het nu wel noodzakelijk. Gewoon lekker verder gaan met schrijven en ik blijf je lezen!gr Paula

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s