The Adams Family

Nou het weekend begint om 5 uur vanmiddag voor ons en daar ben ik wel aan toe !
Ik ben natuurlijk al hondsmoe , voel me niet echt kippie, slik nu dus St Janskruid en buiten het feit dat ik daar weer last van krijg van mijn darmen en slecht van slaap schijnen ze te helpen want ik voel me iets minder down ….
Enfin dat komt ook doordat manlief me ontziet en ik heel rustig aan deed de laatste dagen .
Woensdag kwam manlief thuis na school , dook de winkel in, ik was echt OP, ik dacht ik ga lekker naar huis even bijkomen, doe de deur open, kom binnen met 7 pubers, muziek, vriendjes die er waren en een hoop herrie, het vloog me aan, ik pak de LINDA draai me om, neem de auto  , parkeer die in een weiland ergens buiten Harderwijk en heb een uur lang in de auto de LINDA zitten lezen! Ja ja wat een werkende moeder al niet moet doen om een uurtje rust te hebben…
Maar gisteren dan,  de winkel werd gerund door vriendinnetje want we moesten spullen halen voor de winkel , zware spullen dus manlief moest mee, dus we gingen op weg, eerst langs de papierboer om daar een bus vol papier (lees dozen van winkel) te storten, toen pakketten weg brengen naar TNT en op naar Amsterdam .
Echt het was een race tegen de klok want vriendin moest worden afgelost om half 4 en dus sjeesde we overal door heen, eenmaal terug doken we de Jumbo in , laadde het karretje vol gooide de boodschappen thuis naar binnen en manlief toog naar de winkel .
Ik bleef thuis omdat ex de kids kwam halen en ik de boel een beetje begeleidde hier om hun tas in te pakken , honden uit te laten, boodschappen opruimen etc
Ex kwam , de boodschappen waren allemaal opgeruimd op een paar pakken melk na die mee moesten naar de winkel (voor de cappuccino )
Ex komt binnen , we hebben een gesprek over onze middelste, moeilijke puber, die zo heb ik ontdekt sinds 2 maanden of zo rookt (pfffff) , moeilijk is op school, niet serieus met huiswerk etc……
Middelste komt, stuift zoals zij altijd doet naar voren begint meteen te krijsen, grote bek, het ligt altijd aan iedereen maar niet aan haar, heeft nog meer grote bek, haar pa en ik zeggen dat ze rustig moet zijn en moet luisteren, doet ze niet, ze gaat maar door , zegt paar keer tegen mij hou toch je mond, pa word boos, nog bozer, ze gaat maar door en dan duwt ze haar pa weg , die pikt het niet gaat achter haar aan, zij smijt haar weekendtas (loodzwaar) neer met een agressief gebaar (laptop erin  ! ) op de pakken melk, die exploderen en zo heb ik een hal : vol melk !
Fijn het was weer gezellig ! Zo staan ex en ik sinds jaren weer eens samen te poetsen !
Puber zit te mokken in de bank, ik zeg dat ze moet helpen en ohhhh had ik maar niks gezegd want het kleine heksje komt en begint meteen weer !
Een dik half uur later vertrekt pa met jongste en de kleine heks en denk ik RUST !
Oudste bleef hier die gaat naar een concert en gaat morgen met de trein naar pa.
Dan blijf ik even nog thuis, bijkomen van al dat verbale geweld van mijn middelste maar toog na half uur naar de winkel.
We werken tot 9 uur , gaan nog een bestelling bij een klant afleveren na sluitingstijd en ploffen dan eindelijk rond half 11 in de bank , cola chips en rust ! (dachten we)
Ik lik zoals gezegd chips af en eet ze niet , terwijl manlief een zak naar binnen snaait , lik ik een paar chippies af en zo af en toe gooi ik die naar Bink en Bob die vinden het heerlijk.
En dan gebeurt het , een chippie belandt ergens in mijn pantoffel, die twee vinden het chippie niet en in een fractie van een seconde vallen ze elkaar aan , en dat ging er vrij heftig aan toe !
Nu moet je weten dat Bink een stefford is en Bob een mini frans bulldogje dus manlief springt ertussen, trapt beide honden paar keer maar ze gaan maar door , dan grijpt ie de kleinste (echt ik heb het al eens verteld die hond denkt dat ie een duitse dog is die kleine) die bijt G , en niet een beetje , nee die bijt heelmaal door !
(ik zat al die tijd benen opgetrokken in mijn love seat het allemaal te aanschouwen , doodeng en ik wilde niet gebeten worden natuurlijk)
En dus een gewonde man, bellen met huisartsenpost, prik was niet nodig die hebben we nog gehad toen we 4 jaar geleden naar Afrika gingen . Manlief om 12 uur nog even de boys van het concert halen en om half 2 konden we naar bed !

WAT EEN DAG !

Het is hier echt nooit saai ! (maar ik verlang wel even naar saai , een weekje maar, gewoon even een saai rustig weekje lijkt me zalig !)

20 thoughts on “The Adams Family

 1. Nou Floor volgens mij heb je ondanks al die druktes met en door je kinderen toch een geweldig gezin,want jullie zijn het toch die met z'n allen in de ariadne staan?Alles gaat voorbij dus ook deze perikelen.suc6 en blijf lekker zo schrijven want wie schrijft die blijft! mvg Annie

  Like

 2. Je schrijft het zo nonchalant dat je af en toe een chippie naar de honden gooit en dat plots totaal onverwacht de hel losbrak… Hoe krijgen die honden 't voor elkaar om zo lilluk te doen tegen elkaar? En dat ego van Bob daar mankeert niets aan. Arme G trouwens. Zorg maar goed voor hem! Gewerldig blog je weer en nee! Je gaat je heksje géén bezem geven hoor! 😉

  Like

 3. Nou zeg, je weekend begon goed! Pffff. Ik vind mijn leven wel eens saai vergeleken met dat van jou, maar ik denk dat ik toch niet wil ruilen ;-)Ik hoop dat je een beetje bij komt dit weekend.En anoniem: jammer dat je alleen anoniem zo'n lelijke reactie durft te geven. Niet netjes van je. En als je alleen maar lelijk kunt doen dan kun je maar beter niet reageren. Dat zeg ik tegen mijn kinderen ook: kun je niet aardig doen, zeg dan liever niks…….

  Like

 4. Floor, hoge bomen vangen veel wind, wat is anonieme jaloers op je zeg.Lachen zoveel commentaar en altijd komen lezen, die is masochistisch aangelegd, als je het zo verschrikkelijk vind lees dan een ander blog .Judith

  Like

 5. Moet G ook geen AB kuur? ik heb eens een fikse ontsteking gehad na een beet. Kan nog best gevaarlijk zijn ivm mogelijke bloedvergiftiging.Sterkte, en ook met middelste, pffff wat een puber.

  Like

 6. Ach nee he, weer zo'n anoniempje die zich rot-ergert hier maar toch alles blijft lezen! Meid, get a life! En Floor is geen schijtluis, maar dat ben jij, om je naam niet te vermelden… Gelukkig is Floor heel handig met het achterhalen van IPadressen….

  Like

 7. Het lijkt de turbo wel die is aangezet… goeie grutjes. En pubers… oh… breek me de … En dan heb ik maar 3 kids in huis en geen "stenen" winkel, maar gewoon een webwinkel dus dat loopt wel. Pfff… petje af hoor!!!!Ik zou me ook bovenop de rugleuning hebben gepost (alles wat grauwt en snauwt ren ik van weg) als twee honden zo te keer gaan. G heeft wel héél veel lef zeg!Geniet nu zálig van een heerlijk hopelijk ontzettend stille en oersaai weekend met elkaar.Groetjes, Collie

  Like

 8. Anoniempje: ik moet er gewoon om lachen, wie is nou de schijtluis? haha wie zet zijn naam er niet onder ? enne weet je je HOEFT het niet te lezen toch, doe je toch helemaal zelf omdat je zo godsnieuwsgierig bent en alles wil weten wat er in mijn leven gebeurt ?

  Like

 9. Mens je moet niet al je rottigheid op je pc gooien,jij bent toch altijd moe dat weten we nu wel !!!!als jij jezelf kaopt wilt maken hoeven wij dat toch niet te lezen !!Jij maakt er zelf één grote puinhoop van en verwacht dat lezers ook nog medelijden met je hebben en dat hebben we nu net niet.Je hatlijke opmerkongen over je eigen kinderen hoeven we ook niet te lezen een normaal mens doet zoiets niet.

  Like

 10. jouw dochter en de mijne he…hebben die stiekem contact????? *explosiegevaar*……enne…jij vindt saai niet leuk, na drie dagen hang je al in de lamp..no more saai!!!:)Misschien moet je zo'n rastafari vragen….naar hun recept;)….X

  Like

 11. Je kan zo een real-life soap beginnen en je scoort dan hogere kijkcijfers dan GTST! Men, wat een toestand met dochter… honden… en een gewonde G. Volgende keer de kinderen naar een weiland sturen en jij met de LINDA. in de bank!?

  Like

 12. wow,..bij de pakken melk en de laptoptas was ik samen met de pakken echt ontploft..wat een ellendig begin van je weekend zeg.nu je drie webwinkels hebt en een echte, en je gezin, was ik nieuwsgierig; is het te doen voor je? het klinkt mij nameljjk als onmogelijk in de oren,.( en ik word al moe als ik je blog lees :-)veel plezier gewenst met je kinderloze weekend! misschien vandaag gewoon de linda op de bank?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s