Time flies

De dagen vliegen voorbij
Tis alweer woensdag !
Woensdag en dus is het morgen donderdag en dan is het vrijdag !
JOEHOE
ik word blij van de donderdag want dan is mijn hulp er en krijgen we een schoon huis !
en vrijdag (dit klinkt erger dan het is ) gaan de kids naar papa en heb ik een weekend dat ik enkel aan mezelf hoef te denken en ook dat maakt mij blij
want ik ben MOE

MOE
MOE
MOE

ik ben ongelooflijk MOE

dus eten wij nu patat, mama is te moe om te koken !

Verder erger ik me aan mensen die niet eerlijk zijn, die alleen maar aan hun eigenbelang denken, die te hebberig zijn, die egocentrisch ten top zijn, die me belazeren !
En dat krijgt nog wel een staartje hoor en dan moet je eens horen hoe diegene gaat stuiteren ! maar ja ik denk maar zo wat je niet wil dat men jou aan doet moet je ook niet bij een ander doen !

11 thoughts on “Time flies

 1. Hahahah, helaas leven er heel veel van dit soort mensen om deze aardbol. Ik negeer ze tegenwoordig en is mijn vriendenkring geslonken naar wel geteld 1 stuks.(nog wel een m.arokaanse ook)Zodra men mij besodemieterd ben ik er klaar mee, weg ermee… Heerlijk..Nog ff doorwerken, zaterdag om 5 uur is het weekend…tel tot 10 groetjes Pieternel

  Like

 2. Dag, ik geniet van je blog en je eerlijkheid, zo begrijpbaar en ik kan mijzelf er helemaal in vinden! ik heb zelf 1 puberdochter en af en toe…ik begrijp je in zoveel opzichten!Gniet van je weekend en morgen van je schone huis! voor zo lang als dat duurt ;-)want mijn ervaring is, dat het meestal niet lang spic en span blijft ondanks al mijn inspanningen…Pff

  Like

 3. nou ja,! heb net een soortgelijke blog geschreven! ook na de pizza. en de 6 manden was, en de tig aanschaffen voor klaas en tien minutengesprekken en weet ik veel wat.ik wil naar bed. een dag of 3.en ik wil ook mn kids 1 dag naar pappa.maar ja, die woont ook hier dus daar schiet ik niks mee op.dan maar het gedeelde smart verhaal oke?

  Like

 4. Zo is't, de waarheid als een koe en weet je….ik ben net zo moe, belabberd moe, hondsmoe, teveel hooi op m'n vorkmoe. Dus vanavond nix meer en niet aan denken dat ik nog twee dagen moet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s