Niet ongesteld

Toch pissed om deze kutmaandag !

Ik sta op , zover gaat alles redelijk goed………kom in badkamer

 • BERG WASGOED VAN HEB IK JOU DAAR, ALLE KIDS HEBBEN HUN KAMER LEEGGEHAALD
Ik loop naar beneden, probeer een bos bloemen via fleurop te bestellen voor mijn franse dochter, niet dus lukt niet , 
 • GEEN LAND AAN TE KRUISEN ! handig als het niet in NL is ! 
 , half uur gekloot dus maar even koffie halen ….. 
 • HOND GEKOTST
Neem koffie , ga zitten om eens een ochtend lekker thuis te kunnen werken , achter mijn computer in alle rust betalingen doen (rotwerk)
 • BEL GAAT , 2 PALLETS SPULLEN DIE NAAR WINKEL MOETEN 
Niks rustig werken dus , snel in mijn jas, naar de winkel, waar ik het laten moet? winkel gisteren helemaal gecleand meteen weer hoop zooi ! Ik baal , ga terug naar huis om dan maar in de kleren te gaan en aan de slag te gaan want nu kan er niemand binnen in de winkel !
 • POLITIE ! IS DEZE VUILNISZAK VAN U ? UH JA DUS , MANLIEF HAD HEM NEERGEZET BIJ DE AFVALBAK OM ZIJN PASJE TE GAAN HALEN, VERGETEN DUS ! 
 • DAT IS EEN DIKKE VETTE BEKEURING ZEGT DE DAME IN KWESTIE 
Die komt morgen dus terug want ik moest mijn ID gaan halen, ja daar heb ik tijd voor, kom morgen maar met manlief praten, ik heb die zak daar niet laten staan tenslotte ! Dus ik naar huis nog wat werk afmaken voordat ik die pakketten ga uitpakken,  Ik kruip achter mijn bureau en wil mijn stoel verzetten, knal met mijn kin op mijn bureau en lig op de grond

 • STOELPOOT AFGEBROKEN ! NO MORE CHAIR IN MY OFFICE 
 • IS DIT EEN HINT voor my big fat ass?????    
En dan is het nog maar 11 uur , what’s next ? mag ik aub naar bed zeg , ik wil niet meer vandaag ! 
Ik zei het altijd al MAANDAGEN SUCK !
HELP , ook heel goed nieuws trouwens wat ik overal heb geopenbaard reeds op twitter en facebook : Ik ben OMA !
LINA is geboren gisteren , de dochter van mijn franse dochter Julie (dat is niet mijn echte dochter maar mijn aupair die 1, 5 jaar bij ons heeft ingewoond en met wie ik een heel goede band heb en haar altijd mijn dochter noem en zij mij haar Nederlandse mama) 
Lina is 46 cm en weegt 2,7 kg 
IK BEN OMA !!!!! YES !!!!! 
Is het geen plaatje ???? Eigenlijk had ik hier mee moeten beginnen maar ik eindig liever goed in een blog en na dit moppie verdwijnt ook meteen alle boosheid natuurlijk ! 

15 thoughts on “Niet ongesteld

 1. o, heb t vandaag erg veel gehoord op deze dag. het was een dag om binnen te blijven met een dekbed over je hoofd. alles ging mis, er werd een hoop gemopperd,.balen . en balen ook van die stoel.maar he, een baby.postzegel op dat kontje, een dagje of wat mee cocoonen op de bank,…heerlijk lijkt me dat.gefeliciteerd!

  Like

 2. Oh, wat een lief klein dotje…. Een echt babietje. Dat maakt al het leed van vandaag weer helemaal goed.Gefeliciteerd Oma en mama Julie met dit wonder.

  Like

 3. Wat een plaatje zeg! Een prachtig baby'tje waar je oma van mag zijn!Verder: naadje om je dag/week zo hectisch te beginnen, dat beloofd nog wat voor de rest van de week…

  Like

 4. DAt eerste daar lezen we gewoon overheen. Hihi Het laatste deel van je logje is zo schattig. Kan je idd niet een openneertje naar Frankrijk doen.Als kinderen bij paps zijn bv? Ik noem maar wat ik kan me namelijk goed indenken dat je het even vast wil houden. Nogmaals van harte Oma. X

  Like

 5. Je kleindochter kwam precies om tijd, ze maakt deze r*tdag tot een dag met een gouden randje!Gefeliciteerd, ben je al onderweg…..:) ??Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 6. Pfff da's een lekker begin van de week…Gefeliciteerd met de schattige Lina. Wat een moppie en zĂ³ klein… dat maakt alles helemaal goed… Enne succes vandaag, want die is nog niet om…Groetjes, Collie

  Like

 7. Wat een schatje !!…zeg had mij effe gemaild had ik jouw boeket verzorgd naar Frankrijk …no problem voor mij he???…..was in een poep en een zucht geregeld…..GEFELICITEERD OMA !!!…GEWELDIG NIEUWS !!!……nou geniet van je dag !! liefs Ria….xxx..

  Like

 8. Ach… Lina maakt jou hele dag goed toch?!Kan jou het schelen, je bent oma, en nu gauw een ticket of een volle tank benzine regelen en hop snel naar France.Liefs enne… Succes vandaag verder, maar volgens mij kan jou verder niks meer gebeuren na zo'n ochtend!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s