Gelachen….

Kijk breien is weer helemaal hip ! Dat schreef ik op facebook en plaatste vervolgens deze foto erbij, nou het was hilarisch ! Echt de meest leuke geinige reacties heb ik gehad , we hebben krom gelegen.
Tis ook echt een afzichtelijk ding natuurlijk ! Jeetje mina wat een aanzicht , je zal er maar naast liggen en dat touwtje er door van boven ! dat doet het hem !
De foto vond ik op facebook overigens onder de wolfabriek , daar zie je wat voor creaties mensen allemaal verzinnen !

Verder zocht ik wat foto’s om mijn blog van de winkel wat op te fleuren en kwam ik deze schatjes tegen …….

10 thoughts on “Gelachen….

  1. Ha ha ha, ik moet toch maar eens een boxer voor mijn lief gaan haken.Wat zal dat ding kriebelen.Je zal maar voor het eerst met een nieuwe liefde iets van plan zijn en begint elkaar uit te kleden en meneer heeft zo iets aan.Ik zie dat helemaal voor me hihi.Die foto's van die hondjes zijn te lief.Fijn weekendMaria

    Like

  2. WHAAAAAHAHAAAAAAAA……………….SUPERR.Oo gieren echt waar ik vind het een sexy broek,eerlijk,oohhhhhhhhPatronen…waar zijn de patronen van deze broek ?? enig voor onder de kerstboom, whahaaaaGroetjesDicky Marie.

    Like

  3. Inderdaad een hilarisch breiwerkje… zal meneer veel hebben moeten passen, hahaha!Ik zie het al helemaal voor me… Die hondenfoto's zijn leuk! Hondjes vinden toch héél veel goed hè… Fijne avond, groetjes Collie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s