Goodmorning

Mensen ik ben MOE
Niet een beetje MOE maar heel veel MOE
En ik moet wennen, onwijs wennen aan een winkel draaien . En die maanden klussen en werken dag en nacht die komen eruit.
Ik krijg natuurlijk nu ineens 6 dagen voor mijn kiezen en geloof me als ik geweten had dat dat mijn voorbode was was ik never nooit een winkel begonnen want 6 dagen is VEEL vooral als je ook nog een gezin, een huishouden, en drie webwinkels moet runnen .

Ik ben verdorie fucking wonderwoman niet !
Nee , opmerkelijk he ? Floor is ook gewoon moe !
Ja het kan , die moet ook wassen, strijken, poetsen, koken, etc
En dat koken dat schiet er totaal bij in moet ik zeggen want na een hele dag winkel , ben ik moe , wil ik naar huis maar dan moet je eerst winkel stofzuigen , dweilen etc……dan kom je thuis binnen en kan je eerst gaan puinruimen want die kids die zijn niet veranderd in een week die zijn nog steeds gewoon pubers die geen fuck opruimen !
(ja ik fuck even oké ! ben moe dan mag dat !)

En dan kom je erachter dat de hele troep nog moet eten en je niets in huis hebt dus ren je naar de winkel , of stuurt een puber, en gaat aan de slag, laat kip zwart worden , kruipt jankend achter je computer en zanikt tegen je vent dat je dit dus niet kan : alles tegelijk en hij maar iets moet gaan halen . Nou dat deed hij niet , de sla en aardappeltjes met rozemarijn uit de oven waren immers wel gelukt en dus flikkerde hij wat taaie kaassoufle ’s die al tig jaar in de vriezer liggen de pan in en aten wij kaassoufles (hoe schrijf je dat eigenlijk ?)

En dan kruip je naar je bank waar je een plaid vind die de hond uit pure verveling die dag heeft opgevreten en kruip je eronder omdat je geen puf meer hebt je daar nog druk over te maken (je bedenkt wel dat honden en kinderen dus te weinig aandacht krijgen en dat het anders moet, dat hond in de bench gaat in het vervolg want anders vreet ie de bank nog op) , je zet DWDD op en beseft ineens om 22 uur dat je in slaap bent gevallen en niets gezien hebt, de kids allemaal uit zichzelf naar bed zijn gegaan en jij strompelt naar boven , laat je vallen in je bed en word de volgende ochtend net zo moe wakker als je erin viel.
De dag erna eet je patat en gisteravond had mama haar best gedaan op een maaltijdsalade !
En dat gaat zo al dagen door .
Ondertussen is mijn enige ontspanning elke avond : even wordfeuden ! dus zit je op wordfeud en denk je mij te kunnen verslaan op scrabble dan voeg me lekker toe !
Johanna389 that’s me !

16 thoughts on “Goodmorning

 1. Klinkt toch allemaal heel begrijpelijk hoor Floor :-). Ik volg je zo nu en dan (te weinig dus) via Wondelgijn, ben dol op (je) leuke, gezellige en mooie internetwinkeltjes en kom zeker een keertje shoppen in H'wijk, ziet er geweldig uit. Succes en ik hoop dat je snel een beetje kunt bijtanken!

  Like

 2. ohh en weet je wat ook een leuk spelletje is op facebook? Gardens of time… en dan mag jij mij weer toevoegen.. ik kan nog wel een buurvrouw gebruiken….rustig aan… en ga de chaos te lijf je kan het!groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  Like

 3. ik ben het eens….schema's alles op orde maken.. en kinderen inschakelen….en ook eens de boel de boel kunnen laten…. want alle ballen omhoog houden gaat nu even niet lukken…. en straks ook niet.. dus orde in de chaos scheppen…. iemand die kookt.. en dus ook zorgt voor de boodschappen… de honden uitlaten…er is vast wel een puber in huis te vinden die voor een zakcentje… wat bij wil verdienen? nou zet die in voor de webwinkel.. en anders tja personeel!groetjesAnitahttp://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  Like

 4. Ik hen regelmatig aan je moeten denken de afgelopen week, hoe het ging, of je het een beetje vol kon houden. En dat thuisfront dat moet anders hoor, je zult afspraken moeten maken en de taken verdelen, anders zegt je lijf vandaag of morgen wel stop!

  Like

 5. Wow… 3 webwinkels en een "stenen"winkel erbij… en natuurlijk je drukke gezin, huis en G… Pfff… Ik zou net als hondjelief hierboven knock-out vallen vrees ik… Ik vind mezelf af en toe al rondtollen van alle werkzaamheden die ik mezelf (lekker snugger is het natuurlijk niet) opleg…Morgenochtend wakker worden en de dag stap voor stap doorhobbelen… veel zal je er niet aan hebben vrees ik, aangezien ik met mijn mini-lijstje al struikelend de dag doorkom, hahaha.Groetjes, Collie

  Like

 6. Wauw, jullie hebben er wel een prachtige winkel van gemaakt zo te zien op de foto's!!!!! Nog van harte gefeliciteerd!! (ook al voelt dat misschien helemaaaal niet zo….sterkte, slaap lekker, wrijf de slaap eruit, kijk om je heen en wees trots!!!)

  Like

 7. Het klinkt vreselijk en dat is het ook. Wat zal jij moe zijn en de tip van Lyn lijkt me wel wat voor jullie: schema's en de pubers aan het werk zetten!

  Like

 8. mädel! wanneer heb je vakantie dan? en heb je al mensen die voor je in kunnen vallen in de winkel en en en wordt het geen tijd dat die oudste kids gaan bijklussen in de winkel en of thuis en en en. sterkte. vooral.bergen verzetten gaat je niet in je kouwe kleertjes zitten.

  Like

 9. Ik vraag me al heel lang af, hoe jij dat toch allemaal doet. Ik word al dol als ik alles lees wat jij nog MOET doen. Maar ja, jij bent ook weer niet iemand voor een leven met regelmaat, denk ik.Dus je moet even de balans zoeken tussen alles….Succes en sterkte met de moeheid.

  Like

 10. Goedemorgen Floortje,Welkom in de wereld van winkeleigenaars. Ja het valt niet mee hoor.. Maar je kan het, ik kan het ook en zo draai ik mijn winkel al bijna 5 jaar. Je moet wel aan jezelf denken en proberen werk uit handen te geven. PERSONEEL, de goede zijn goud waard. Ik heb er 5. Ben er blij mee en trots op. Zij draaien mijn tent als ik vrij wil.Succes groetjes Pieternelp.s. heb je toegevoegd op wordfeud.he, gezellig onder het werk ff lekker een spelletje spelen

  Like

 11. Ik denk dat het grootste deel van je lezers niet weet hoe het komt dat jij nu 6 dagen in de winkel staat en dat ze niet weten dat je gewoon in de steek gelaten bent door je vof-partner. Het blijft een rotstreek om dit zo kort voor de opening te doen, en ondertussen zit jij ermee want de huur moet betaald worden van die winkel. Wat een rotsituatie. Dikke knuffel meid! Jet (vanaf 't werk) 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s