Opening

Vrijdagavond half 9 zaten we op de bank precies volgens planning !
Lekker een avond TVOH kijken en even niets doen, dat was heel lang geleden !
Even bijkomen van weken, maanden , dag en nacht werken .
En zaterdag dus de opening………..
Om iets voor 7 was ik al wakker, jumpte bad in , waste mijn haar, kleedde me aan.
Niet mijn nieuwe outfits helaas want het was BLOEDheet .
Ballonnen buiten, vlaggetjes (wit natuurlijk) , en het feest kon beginnen.
Ik was best nerveus want er zal maar niemand komen zeg ….. dan sta je daar met een winkel en ballonnen.
De koffieboy moest om half 10 aanwezig zijn maar tis een Italiaan met Surinaams bloed, dodelijke combinatie voor op tijd zijn , dus die arriveerde rond de klok van half 11, kalm en relaxed!
Gelukkig kregen wij allen een heerlijk bakkie van Joris voor die tijd en kon de dag beginnen !
Simone (mijn zus , hahaa , iedereen denkt dat wij zussen zijn, nee dus !) mijn lieve vriendin, mijn steun en toeverlaat die mij al die weken giga geholpen heeft was er natuurlijk en haar moeder ook, beide hebben ons de hele dag geholpen.
Het was super, echt super.
Alleen maar leuke lieve mensen ! Ik zweette zweefde de dag door .

Ineens was het 5 uur, had ik geen benen meer, was totaal bezweet, was de dag voorbij………..
Ik moest naar huis, die broek moest uit, ik werd gewoon crimineel van die broek die wel van wol leek de hele dag zo warm ! Thuis even lekker in bad, omgekleed en toen met Simone  en haar man en Oscar en Tamara wezen eten bij Klein Parijs.
Dat was heerlijk ! We hebben gegierd van het lachen echt waar, ik denk dat we nooit meer mogen komen zo luidruchtig waren we maar het was complete ontlading van weken stress, toestanden en hard werken.
Een geweldige afsluiting van de dag was het .

Wij willen iedereen bedanken die ons de laatste tijd geholpen heeft !
Iedereen bedankt voor het komen, de attenties, de bloemen, de kaarten, de reacties, BEDANKT mensen !
Bedankt voor de maaltijden, de kopjes koffie, de steun, de gesprekken, de bemoediging, de tips , etc….
BEDANKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zondag: KAPOTMOE, geen benen meer, pijn in heel mijn lijf , toch nog even naar de winkel geweest om daar schoon te maken, het huis gepoetst met g , toen naar buuv Puck gereden bij Nijmegen die daar in het ziekenhuis ligt , terug naar huis, op scooter film gehaald en in de bank geploft met patat.
Om 23 uur sleepten we ons naar bed, we konden nog net het bed halen ploften erin en hebben echt goed geslapen afgelopen nacht.

Simone 

Simone en G 

40 thoughts on “Opening

 1. Op een of andere manier krijg ik je updates niet…maar nu zie ik dat Tutze store al geopend is; van harte gefeliciteerd!! Het harde werken mag er wezen, wat ziet het er mooi uit. Kom zeker een keer langs! Was vorige week onderweg naar Kampen..als ik had geweten dat je al open was dan was ik even komen kijken.Nu genieten van je mooie zaak en bijkomen van al het harde werken.Lieve groet Karin

  Like

 2. Ik probeer al dagenlang hier iets te plaatsen. maar kijken of het nu wel lukt pfff….oooooh meid wat ziet dit er gaaf uit!! Kan niet wachten om binnenkort weer een dagje Harderwijk te doen! En dan neem ik m'n dochters, schoondochters, vriendinnen en de hele buurt mee!!! Dit is echt Klasse met een grote K !! Van harte gefeliciteerd met je prachtige zaak!Goed gedaan Floor, het was het volgens mij allemaal zeker waard! En nu genieten hè!! en verkopenliefs, Annelies

  Like

 3. Het is geweldig mooi geworden! Tjee, wat een werk hebben jullie er aan gehad! Ik heb genoten zaterdag en hoop nog vaak even langs te komen! Hou je taai meis, nu je er 6 dagen in moet staan.

  Like

 4. Ook ik heb genoten van de heerlijke drukke dag in de winkel, zo leuk om al die positieve reacties te horen over alle mooie spullen die er staan!Ik vond het enig om te doen en je weet het he! mocht het nodig zijn ben ik beschikbaar!!Veel succes gewenst!!!!!!Groetjes Truus (moeder van Simone) 🙂

  Like

 5. Prachtige winkel !! Bij een reisje naar onze noorderburen plan ik alvast een stop bij jullie want ik zie heeeeel veeeeel leuke spullen!! Succes!! Cathy

  Like

 6. En nu heb je dan echt een winkel (en een blog, webwinkels, kids, een man, een blog). Het ziet er geweldig uit, maar wat ik je oorechr wil vragen;kan je als je een keer tijd hebt een cursus time management aan mij geven :-))

  Like

 7. Wat ziet het er gaaf uit!! Alweer zo'n geweldige winkel ver boven de rivieren … sjucht. Nu weer even bijtanken en rustig ademhalen, kan nog net voor de decemberdrukte 🙂 Groetjes, Colin

  Like

 8. Gelukkig heb je je vuurdoop goed doorstaan. De kop is er nu af, nu kun je weer rustig ademhalen, en verdergaan met de ontzettend leuke, gezellige winkel. Als we in de buurt zijn, komen we zeker een keertje binnenwippen!Liefs Inge

  Like

 9. Van harte met deze mooie zaak ! Het ziet er echt geweldig uit zo op de foto's !! Heb al enthousiaste verhalen gelezen op diverse blogs van dames die op je openingsdag waren ….Als ik ooit in de buurt ben kom ik zeker kijken !Heel veel succes met alles .Groetjes Annemiek

  Like

 10. oooooh meid wat ziet dit er gaaf uit!! Kan niet wachten om binnenkort weer een dagje Harderwijk te doen! En dan neem ik m'n dochters, schoondochters, vriendinnen en de hele buurt mee!!! Dit is echt Klasse met een grote K !! Van harte gefeliciteerd met je prachtige zaak!Goed gedaan Floor, het was het volgens mij allemaal zeker waard! En nu genieten hè!! en verkopen ;-)liefs, Annelies

  Like

 11. oooooh meid wat ziet dit er gaaf uit!! Kan niet wachten om binnenkort weer een dagje Harderwijk te doen! En dan neem ik m'n dochters, schoondochters, vriendinnen en de hele buurt mee!!! Dit is echt Klasse met een grote K !! Van harte gefeliciteerd met je prachtige zaak!Goed gedaan Floor, het was het volgens mij allemaal zeker waard! En nu genieten hè!! en verkopen

  Like

 12. oooooh meid wat ziet dit er gaaf uit!! Kan niet wachten om binnenkort weer een dagje Harderwijk te doen! En dan neem ik m'n dochters, schoondochters, vriendinnen en de hele buurt mee!!! Dit is echt Klasse met een grote K !!Goed gedaan Floor, het was het volgens mij allemaal zeker waard! En nu genieten hè!! en verkopen

  Like

 13. oooooh meid wat ziet dit er gaaf uit!! Kan niet wachten om binnenkort weer een dagje Harderwijk te doen! En dan neem ik m'n dochters, schoondochters, vriendinnen en de hele buurt mee!!! Dit is echt Klasse met een grote K !!Goed gedaan Floor, het was het volgens mij allemaal zeker waard! En nu genieten hè!! en verkopen

  Like

 14. oooooh meid wat ziet dit er gaaf uit!! Kan niet wachten om binnenkort weer een dagje Harderwijk te doen! En dan neem ik m'n dochters, schoondochters, vriendinnen en de hele buurt mee!!! Dit is echt Klasse met een grote K !!Goed gedaan Floor, het was het volgens mij allemaal zeker waard! En nu genieten hè!! en verkopen natuurlijk hahahaLiefs, Annelies

  Like

 15. Het was erg mooi allemaal en leuk jullie te zien. Dochter vond het Nel Veerkamp tasje erg mooi trouwens. Dat belooft nog wat voor haar toekomstige smaak? 🙂 Beetje jammer dat ik niet was geïnformeerd over de dress code. Iedereen mooi in het wit en/of grijs. En ik niet. Tssss. Ik dacht op de foto's dat die letters voor Fat stonden, maar het bleek Eat te zijn. Hahahaha, zo zie je maar weer, it's all in the eye of the beholder. :-)Succes verder!!!

  Like

 16. Gefeliciteerd met je nieuwe winkel, het ziet er op de foto geweldig uit.. even uitpuffen en dan lekker gaan knallen zo voor de winter en feestdagen :)Als ik in de buurt ben kom ik echt eens kijken!Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 17. Wat ben ik blij dat het allemaal toch gelukt is! En wat ziet de winkel er prachtig uit!! Maar ja, jou kennende had ik ook niet anders verwacht :).Ik kom gauw eens die kant op, maar nu met een studie naast m'n bedrijf wordt de tijd een beetje schaars…

  Like

 18. Wat ben ik blij dat het allemaal toch gelukt is! En wat ziet de winkel er prachtig uit!! Maar ja, jou kennende had ik ook niet anders verwacht :).Ik kom gauw eens die kant op, maar nu met een studie naast m'n bedrijf wordt de tijd een beetje schaars…

  Like

 19. tju,…..waar is mn reactie nu weer heen???\in de herhaling dus…dat je aan de verkeerde kant van de camera staat, dat JIJ op de foto moet en dat er een hoog HEBgehalte is:D…..poging nummer 2…*KLIK*

  Like

 20. Die winkel is vast een aanwinst in Harderwijk en loopt als een tierelier. Hoop dat je nu wat rust gaat krijgen, voordat de drukke decembermaand begint.Enne Gefeliciteerd met de opening.Liefs Lia

  Like

 21. Ondanks alle stress en drukte de afgelopen tijd, heb je zaterdag wel genoten van de opening zo te lezen! Gelukkig het is je gegund!Was dinsdag nog in Harderwijk en heb gegluurd naar binnen, jullie waren helaas even niet aanwezig en om je te bellen, vond ik ook zo wat…Volgende keer meld ik me als ik in de buurt ben.Liefs,

  Like

 22. Wat ziet het er súper uit, prachtig allemaal. De winkel is mooi ingericht… stoere klok… Geniet van je/jullie winkel samen met G en Simone. Wat veel moois zie ik op de foto's, stoere klok… en Ooo, de letters RELAX kan ik momenteel wel gebruiken… Ik heb geen last van stress hoor, nee hoor, sta er stijf van en heb een knoop in mijn buik… Morgen gaat een E-book naar de proefnaaisters… het is dat mijn nagels te hard zijn anders zou ik gaan nagelbijten…Groetjes, Collie

  Like

 23. dat ziet er goed uit!!!! super! en het ergste leed is nu geleden, nu mag je ook gaan genieten van je gave winkeltje en van hopelijk de gave omzet ^^ sinterklaas en kerst komen er zo aan #timeflies dus dat komt vast goed ook meteen.ben superblij voor je meis, en wat een prestatie!!!!!

  Like

 24. En dan die Nel Veerkamp tasjes, was blij dat mijn kanderlaars er niet in pasten 😉 *grapje* Zeg, het was super, maar als ik dat blijf zeggen val ik vreselijk in herhaling. *had ik al gezegd dat het ge-wel-dig was?*

  Like

 25. OMG… de foto, om te gieren!! Zijn we alleen vergeten een foto van de zussies te maken :-)Ik was gewoon moe van het lachen zaterdagavond.Zou ik daar die spierpijn van hebben? hahaha

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s