Stress?

Ik ? Gestresst? Neuhhhhh
Kuch kuch
IK BEN MEGA GESTRESST , NIET EEN BEETJE , NEE GESTRESST TOT OP HET BOT !

9 thoughts on “Stress?

 1. Floor, van harte gefeliciteerd met de opening van je nieuwe zaak! En..heb je't uiteindelijk allemaal overleefd meid? Vast wel!!Bij Zara zag ik al een tipje van de sluier en wat ik zag was Gaaf!!!Binnenkort kom ik een keertje koekeloeren. Volgens mij een aanwinst voor H.arderwijk!Geniet van je vrije zondag!…hoop ik…liefs, Annelies

  Like

 2. En? Hoe was het? Ik denk dat ik daar het antwoord wel op ga weten, maar morgen moet je eerst eens even lekker relaxen, echt! Het is vast allemaal goed gegaan, jou kennende.

  Like

 3. En Floor, was je nog aanspreekbaar vandaag? Of hebben de klanten alleen van afstand naar je mogen zwaaien?Morgen de hele dag plat en nagenieten van de (vast) positieve reacties!Groeten, Corine(THUIS)

  Like

 4. Heel veel succes morgen en probeer er ook van te genieten, hoor. Ik zag net al een sneak preview bij een medeblogster en het ziet er geweldig uit! Helaas wonen jullie iets te ver weg om even langs te gaan, maar ik hoop er bij de kerstfair ook weer bij te zijn.Toi toi toi!

  Like

 5. Als ik je berichten van de laatste weken lees vraag ik me af waarom je jezelf dit aandoet? Ik hoop dat er rustigere tijden voor je aanbreken.Succes morgen, probeer ervan te genieten!Groetjes Pleuntje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s