De klok tikt !

Nog 1 week …….alleen dat feit maakt dat ik compleet in de stress schiet .

Een week is NIKS
Dan besluit mijn hulp in de huishouding dat ze donderdag echt niet kan komen want haar dochter trouwt zaterdag en HELP net voor de opening in de meest stressvolle week van het jaar kon ik dat nou niet gebruiken !
Geloof me de stress groeit me letterlijk op mijn hoofd, als ik zaterdag nog haar heb, ben ik al blij, zo erg heb ik momenteel psoriasis .
En buiten dat alles mensen buiten dat alles ben ik ook al heel heel blij als ik ΓΌberhaupt zaterdag nog boe of bah kan zeggen.
TOPSTRESS is dit, dit is marathon.
Zonder steun en toeverlaat Simone was ik nu never nooit zo ver geweest als ik nu ben dat moet gezegd dus APPLAUS voor Simoontje ! Die gewoon belangeloos komt en me helpt daar waar ze kan .
Verder buuv Puck die dagelijks de honden uitlaat, voor ons gekookt heeft gisteravond :zuurkool met chorizo en worst !
En Sandra , die gewoon even een maaltijd langs brengt in de winkel voor het hele gezin waarvan mijn zoon vroeg in welk restaurant heb je dat gehaald, het was heerlijk.
Inge die de shirtjes wast van het hockeyteam en ze ook nog op nummer opvouwt πŸ˜‰ !
Kortom allemaal lieve mensen die ons helpen in deze stresstoestanden !
Bedankt lieve mensen ! Dat jullie weten dat we dankbaar zijn voor alle hulp !
Maar nu : geen tijd voor urenlange blogjes . Ik moet door en het gros staat wel maar dan moet de winkel nog gepoetst worden want dat was al wel gebeurd maar ja met al die dozen kan dat nog een keer , stof everywhere
Dan nog kleine dingen , afwerkingen, stylen, opruimen, recht zetten, etc
Eergisteren kwamen nog twee kasten binnen die we in no time geschilderd hebben want tja geen tijd he en dag later ingeruimd, dus mochten de flesjes niet makkelijk te pakken zijn gewoon rukken ! dan zitten ze in de verf geplakt !
En o ja kassa ! Een kassa ! Die kwam gisteren binnen en ik heb nog nooit in mijn hele leven met een kassa gewerkt ! Dat word nog leuk .
Dus mocht u mij zaterdag niet zien dan lig ik ergens onder een tafel bij te komen en gefrustreerd te zijn omdat ik die kassa niet onder de knie krijg .
Had ik al verteld overigens dat de eerste 300 betalende klanten een goodiebag krijgen? Daar zitten allemaal leuke kortingsbonnen in van winkels in de buurt en restaurantjes ! Dus je kan ook nog lekker eten erna en koffie drinken voor een prikkie !
Harderwijk the place to be !
Oh mensen: nieuwe blogster: KLIK KLIK voeg even toe want bloggen is leuk maar nog leuker als je ook volgers hebt !
Thnx !
ps leuke klok he ? in de winkel verkrijgbaar ! πŸ˜‰

13 thoughts on “De klok tikt !

 1. Nou, die goodiebag is al zo vast in de pocket, en kun je ook met creditkaart betalen????…See you soon, en ik heb al zo vaak met kassa's gewerkt…ervoor, en erachter…dus???!!!Kus, Margotxxx

  Like

 2. Je bent sterker dan je zelf denkt en het valt dadelijk allemaal op zijn plaats, een opening van een winkel is net zoiets als een bevalling, je bent aan het eind euforisch en dolgelukkig en zit vol met adrenaline…….let maar op ! Een winkel openenen is zooo leuk en de stress voorafgaand, ben je totaal vergeten, als D-Day voorbij is, ik zeg het je, precies als bevallen…….;-) Je kunt het, je zult slagen ! Een dikke hugh xxx Nicole Jansen

  Like

 3. haai floor, mocht je hulp nodig hebben, dan moet je gewoon hier of op t picasaforum even roepen. we hebben al eerder met een groep iemand geholpen. als je met een groepje een paar uur hard doorwerkt schiet je zo op toch?ps. het lijkt mij wel een atractie; een gave winkel met een laveloze uitgeputte vrouw onder de toonbank.. misschien een hoed ernaast waar we een muntje in kunnen doen?

  Like

 4. Kom op meid! Het komt goed! Je houdt je super staande met de ook nog eens onverwachte ellende. Ik ruk die flessen vlg week wel uit je schappen hoor, met verf en al! ;-)Jet (geen zin om in te loggen..)

  Like

 5. Hoi,Ik lees al even mee en geniet van de manier waarop je schrijft. Kom zeker een keertje langs in de winkel want woon niet zo ver weg, Lelystad namelijk!Heel veel succes gewenst maar je winkel wordt vast top!

  Like

 6. Ik kom zeker een keer in je winkel kijken, maar dit weekend gaat niet lukken. Maar we krijgen vast nog wel een glimp te zien hier of daar.Fijn weekend, en sterkte de laatste dagen….(lijkt wel een zwangerschap, is aan het eind ook zwaar maar wat je er voor terug krijgt is het waard)

  Like

 7. Het wordt de mooiste winkel van H'wijk, ik weet het zeker!Heb heel veel zin in 1 oktober, houd vol!Heerlijk al die mensen om jullie heen die praktisch helpen en je zeel uit handen nemen nu.

  Like

 8. Komt allemaal goed….ben ik van overtuigd! Zo jammer dat ik zover weg woon, ben dol op gooediebags:) En leuk die nieuwe blog, maar jij volgt nog niet? Lieve groet en succes met de laatste loodjes…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s